Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl beslenmeli

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lyv said:

Noyzura said:

moriarty said:

çukulata ye.

şu an burada verdiğim en insani tavsiyerimin ardında tere yağında kızartmış olduğum ekmeklere bal sürerek yiyorum.

offf ne terbiyesiz adamsın sen ya

güzelbahçe taraflarında bi mandıra+kahvaltı restorantı vardı negzel taze eppek bal kaymak ühüh =(

i am from güzelbahçe tarafları. ama hiç kahvaltı salonuna gitmedim. dünya kadar para döküyorsun bi kavanoz nutella bile koyamıyorlar..
Mesaj tarihi:
Lyv said:

öyle iğrenç vıç vıç yağlı hem ton balığı hem kaşar öeff

Valla hayatta bağdaştırabileceğim bir ikili değildi, geçen gün Subway'den yanlış sipariş olarak getirdiklerinde denedim, son derece başarılı buldum.

Eyyorlamam bu kadar.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

i am from güzelbahçe tarafları. ama hiç kahvaltı salonuna gitmedim. dünya kadar para döküyorsun bi kavanoz nutella bile koyamıyorlar..

en son ergen çağlarımda gitmiştim yerini tam hatırlayamıyorum ama urlaya doğru bir yerlerdeydi.
gayet başarılıydı ya öyle abartı fiyat dandik sunum yoktu.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

içinde et olmayan yemek, yemek değildir.

etin yanına çeşit diye yapılan şeyleri yemek diye yemeyin lütfen.

evet şu çok doğru + ekmeksiz yiyenler var bir de güzelim yemekleri
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

et et diyipte söğüşü sevmeyen adama adam demem.
Mesaj tarihi:
Asteroth said:

Ekmek çağın ameleliği.

beyaz ekmek direk öyle. ozellikle bizim halkin ekmegin yaninda yemek yedigini dusunursek.

Tavugun yaninda patates falan yemiyorsam 2 dilim uno kepek ekmegi yiyorum lifli falan baya ciddi anlamda tokluk hissi veriyor. tokluk hissi konusunda favorim yulaf ezmesidir söylemeden geçmiyim.
Mesaj tarihi:
Lyv said:

Vingthor said:

et et diyipte söğüşü sevmeyen adama adam demem.

Ben kelle corbasi falan yiyebilen bir adamim ya gelir onune icinde goz yuzer bole

billur falan yerim cips gibi sogus nedir ki ara souk sogus
Mesaj tarihi:
Ince ince dograyip mangala atiyosun kekik basip ekmeksiz cerez gibi lop lop fuzcik fuzcik sesleri esliginde yiyorsun

bobregi falanda bole yiyorum ben ciger sisler piserken mideyi isindirmalik bobrek yemek super oluyor
Mesaj tarihi:
bence hata ciddi anlamda skinny olmanıza rağmen halen ne yiyeyim diye sormanızda. hepsi olmasa dahi burada beslenme soranların çoğu o şekilde.

yiyin, kilo alın, yağlanın.

yağlanmadan saf kas kazanma hayaliyle niceleri yıllarını verdi bu spora :)
  • Yeni Oluştur...