Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Lyv said: Noyzura said: moriarty said: çukulata ye. şu an burada verdiğim en insani tavsiyerimin ardında tere yağında kızartmış olduğum ekmeklere bal sürerek yiyorum. offf ne terbiyesiz adamsın sen ya güzelbahçe taraflarında bi mandıra+kahvaltı restorantı vardı negzel taze eppek bal kaymak ühüh =( i am from güzelbahçe tarafları. ama hiç kahvaltı salonuna gitmedim. dünya kadar para döküyorsun bi kavanoz nutella bile koyamıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 öyle iğrenç vıç vıç yağlı hem ton balığı hem kaşar öeff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Yemişim olm mainstream'ini, marjinallik peşinde değiliz ki. Mıstık Marmaris'ten söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Lyv said: öyle iğrenç vıç vıç yağlı hem ton balığı hem kaşar öeff Valla hayatta bağdaştırabileceğim bir ikili değildi, geçen gün Subway'den yanlış sipariş olarak getirdiklerinde denedim, son derece başarılı buldum. Eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 ciddi cidii şu yukarıdaki enginarı yiyince doyuyor veya keyif alıyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 hay midene tukurim senin, o ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 içinde et olmayan yemek, yemek değildir. etin yanına çeşit diye yapılan şeyleri yemek diye yemeyin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Noyzura said: i am from güzelbahçe tarafları. ama hiç kahvaltı salonuna gitmedim. dünya kadar para döküyorsun bi kavanoz nutella bile koyamıyorlar.. en son ergen çağlarımda gitmiştim yerini tam hatırlayamıyorum ama urlaya doğru bir yerlerdeydi. gayet başarılıydı ya öyle abartı fiyat dandik sunum yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 eriği duzlu yiyeceksin. yakarım burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Vingthor said: içinde et olmayan yemek, yemek değildir. etin yanına çeşit diye yapılan şeyleri yemek diye yemeyin lütfen. evet şu çok doğru + ekmeksiz yiyenler var bir de güzelim yemekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 hoca soyluyor http://youtu.be/Ca-xzn0o1jo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Ekmek çağın ameleliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 NeoStyle said: ciddi cidii şu yukarıdaki enginarı yiyince doyuyor veya keyif alıyormusunuz? evet. yaprakları da yeniyor dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 wlal sporu öğlene doğru yapmak lazımmış acıktım ve yemek yiyemiyorum uyumak istediğim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 şundan olucak http://www.resimler.co/wp-content/uploads/2013/01/iskender-kebap-1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 bastim ben de adana kebabi, cugara boregi de ufff road to fakin sisman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Vingthor said: içinde et olmayan yemek, yemek değildir. etin yanına çeşit diye yapılan şeyleri yemek diye yemeyin lütfen. et et diyipte söğüşü sevmeyen adama adam demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Asteroth said: Ekmek çağın ameleliği. beyaz ekmek direk öyle. ozellikle bizim halkin ekmegin yaninda yemek yedigini dusunursek. Tavugun yaninda patates falan yemiyorsam 2 dilim uno kepek ekmegi yiyorum lifli falan baya ciddi anlamda tokluk hissi veriyor. tokluk hissi konusunda favorim yulaf ezmesidir söylemeden geçmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 #direnekmek en ucuz yoldan kalori desteği işte üstelik b vitaimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 abi enginarı nasıl yiyoruz ya benim enginar yerken harcadığım enerji aldığım enerjiden daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Lyv said: Vingthor said: içinde et olmayan yemek, yemek değildir. etin yanına çeşit diye yapılan şeyleri yemek diye yemeyin lütfen. et et diyipte söğüşü sevmeyen adama adam demem. Ben kelle corbasi falan yiyebilen bir adamim ya gelir onune icinde goz yuzer bole billur falan yerim cips gibi sogus nedir ki ara souk sogus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 billur dediğin koç yumurtası mı? o nasıl cips gibi oluyor, pişirme usulü falan mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Jaegerjaquez said: abi enginarı nasıl yiyoruz ya benim enginar yerken harcadığım enerji aldığım enerjiden daha çok dfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Ince ince dograyip mangala atiyosun kekik basip ekmeksiz cerez gibi lop lop fuzcik fuzcik sesleri esliginde yiyorsun bobregi falanda bole yiyorum ben ciger sisler piserken mideyi isindirmalik bobrek yemek super oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 bence hata ciddi anlamda skinny olmanıza rağmen halen ne yiyeyim diye sormanızda. hepsi olmasa dahi burada beslenme soranların çoğu o şekilde. yiyin, kilo alın, yağlanın. yağlanmadan saf kas kazanma hayaliyle niceleri yıllarını verdi bu spora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar