forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 spor bölümünündeki steroid lobisine değil gerçek halka sormak istedim şimdi kendi çapımda spor yapıyorum, bir gün arayla; futbol, yüzme, koşu, basketbol şeklinde spordan önce yemek yemek lazım bunda sorun yok da spora yakın yemeyin diyorlar mesela uzak yiyince de acıkıyorum burada karbonhidrat mı abanmak lazım bir de spordan sonra ne tür yemek yemeli protein ağırlıklı mı olması lazım son olarak yatmadan önce yemek yemek de doğru değil ama mecburen bu saatlere sarkıyor nasıl yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Hepsi performans ve güç sporu olduğu için sadece yediğin yağlara dikkat etmen yeterli. Antremandan 2 saat önce "öğün" ye. Antremana doğru 1 elma falan at yeterli olur. Spor bölümünde streoid yok ayrıca o nereden çıktı anlamadım. Soris senin ilacın ona sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Gün içinde yaptıklarını yaz yardımcı olur herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 sabah; pastane kahvaltısı öğlen normal yemek yiyorum (yemekhane) öğleden önce ve sonra çay saati var bazen bisküvi filan yiyorum 5-6 arası da akşam yemeğini yemeye çalışıyorum iş te %50 mobil %50 masa başı sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Agizdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 aynen sindirime ağız tarafından katkı saglayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Çabuk acikmana neden olan iki faktörlerden bazıları: 1) glisemik indeksi yüksek gıdalar olabilir. Googlela glisemik indeks olayını. 2) insülin direnci dengesizlikleri. Bunu da google. Ben salata , et , yumurta tuketiyom günde iki öğün. Ara ögün olarak elme ya da muz. Karbonhidrat olarak ise bol soğan , biber, havuç ve domatesli bulgur. Guclu, dayanıklı , zeki , çevik ve ahlaksizim. Yağ olarak doğal tere yağı ve sızma zeytin yağı vazgeçilmezim. Ceviz ve fındık iyi yuvarlarim. Spiritual biri olduğum kadar da espritüelim ama hiç şakam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 sen beslenme ulan ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 peki spordan sonra extradan protein ağırlıklı beslenmeye gerek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 egeli gibi beslen aylav ot<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 egeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 zerrin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 forgiver said: peki spordan sonra extradan protein ağırlıklı beslenmeye gerek var mı protein candır. ekmek falan salla yiyebildiğin kadar et ve sebze ye işte tertemiz sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 çukulata ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 14gr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Lyv said: egeli gibi beslen aylav ot<3 wat kaynd of ot? donç yu fiıl stil hangri aftır cast iiting ot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 for example kuzu etli arap saçı.. ot yemeklerinin kralı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 moriarty said: çukulata ye. şu an burada verdiğim en insani tavsiyerimin ardında tere yağında kızartmış olduğum ekmeklere bal sürerek yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 abi ben bu saate yemek yesem her gece kamyon deviririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 kamyon boşa gitmesin ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Noyzura said: moriarty said: çukulata ye. şu an burada verdiğim en insani tavsiyerimin ardında tere yağında kızartmış olduğum ekmeklere bal sürerek yiyorum. offf ne terbiyesiz adamsın sen ya güzelbahçe taraflarında bi mandıra+kahvaltı restorantı vardı negzel taze eppek bal kaymak ühüh =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Dynun said: Lyv said: egeli gibi beslen aylav ot wat kaynd of ot? donç yu fiıl stil hangri aftır cast iiting ot? cevab veriyorum siz eskişeerliler caanım enginarı ne biçim satıyosunuz pazarda yazıktır günahtır. şundan bi deneyin lütfen. doyuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Ben mesela şimdi Ton Balıklı Kaşarlı Amerikanlı Sandviç söyledim, yanında da Havuç, elma, portakal, greyfurt suyu gelecek. Bence böyle beslenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 çok mainstream. marmaradan mı söyledin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar