Zegna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 iphone 5 aldım yeni, eski 4 umde exchange den gmail i kurmustum ve sorunsuz super calısıyordu, mail geldiginde anında otuyordu filan. simdi iphone 5 te kuramıyorum arkadas, olmuyor. baska sekilde kurunca da anında push gelmiyor, nasıl yapacaz?
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Biraz kurcala cozersin abi. Ilk aldigimda ben de dumur olmustum. Sanirim gmail acc diye ekleyebiliyosun ve push yapiyor artik.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Ya da sonra silip tekrar exchange kurduydum. Hatirlamiyorum, cok alkolluydum. Birden bire oldu. Sucsuzum ):
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 abi exchange destegini kaldırmıs diyorlar gmail, mecbur gmail app kulanıcaksınız yazmıslar ne alaka ya. sacmalık. yok mu bilen?
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Hayir abi ben kullaniyorum, push geliyo su an exchange e. Ama gmail app daha basarili yalan yok. Umarim ios 7 de daha adam akilli bir mail client geliyodur.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 subat 2013 ten once kurulanlar calısıyormus, mesela simdi yeni bi iphone 5 e kuramıyormussun..
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Hatta bir adet kisisel mail acc bir adet de google apps acc var, ikisi de push geliyor . Ama mail search destegi vasat resmen. Bulamiyor boyle. Gmail app i ile sak diye buluyo ne ariyosan.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Zegna said: subat 2013 ten once kurulanlar calısıyormus, mesela simdi yeni bi iphone 5 e kuramıyormussun.. Failblog o zaman sdf. Ya gmail app i daha iyi entegre edecekler client a ya da yeni bir sistem gelecek artik bilmiyorum.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 http://appleinsider.com/articles/13/03/25/googles-push-gmail-changes-surprise-new-iphone-buyers-apple-store-reps ilk defa kendine serrefsiz dedirttin google.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mantikli bir hamle abi. Google in sucu yok.
kath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 kanka kursana gmail applikasyonunu , hoş bende hem exchange hem app var app'de farklı içerik çünkü weble uğraşmadan hallettiim şeyler oluyor.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Exchange desteği sadece eski hesaplara veriliyor.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 hesabım cok eski.. eski hesaba degil, eski makinelere veriliyormuş.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bendekinde sorunsuz çalışıyor gmail ama kurulumu 1 ocak falan gibi yapmıştım sonra tekrar uninstall install yapmadım çalışıyor sorunsuz diye.
Öne çıkan mesajlar