Zegna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 iphone 5 aldım yeni, eski 4 umde exchange den gmail i kurmustum ve sorunsuz super calısıyordu, mail geldiginde anında otuyordu filan. simdi iphone 5 te kuramıyorum arkadas, olmuyor. baska sekilde kurunca da anında push gelmiyor, nasıl yapacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Biraz kurcala cozersin abi. Ilk aldigimda ben de dumur olmustum. Sanirim gmail acc diye ekleyebiliyosun ve push yapiyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Ya da sonra silip tekrar exchange kurduydum. Hatirlamiyorum, cok alkolluydum. Birden bire oldu. Sucsuzum ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 abi exchange destegini kaldırmıs diyorlar gmail, mecbur gmail app kulanıcaksınız yazmıslar ne alaka ya. sacmalık. yok mu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Hayir abi ben kullaniyorum, push geliyo su an exchange e. Ama gmail app daha basarili yalan yok. Umarim ios 7 de daha adam akilli bir mail client geliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 subat 2013 ten once kurulanlar calısıyormus, mesela simdi yeni bi iphone 5 e kuramıyormussun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Hatta bir adet kisisel mail acc bir adet de google apps acc var, ikisi de push geliyor . Ama mail search destegi vasat resmen. Bulamiyor boyle. Gmail app i ile sak diye buluyo ne ariyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Zegna said: subat 2013 ten once kurulanlar calısıyormus, mesela simdi yeni bi iphone 5 e kuramıyormussun.. Failblog o zaman sdf. Ya gmail app i daha iyi entegre edecekler client a ya da yeni bir sistem gelecek artik bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 http://appleinsider.com/articles/13/03/25/googles-push-gmail-changes-surprise-new-iphone-buyers-apple-store-reps ilk defa kendine serrefsiz dedirttin google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Mantikli bir hamle abi. Google in sucu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 kanka kursana gmail applikasyonunu , hoş bende hem exchange hem app var app'de farklı içerik çünkü weble uğraşmadan hallettiim şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Exchange desteği sadece eski hesaplara veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 hesabım cok eski.. eski hesaba degil, eski makinelere veriliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Bendekinde sorunsuz çalışıyor gmail ama kurulumu 1 ocak falan gibi yapmıştım sonra tekrar uninstall install yapmadım çalışıyor sorunsuz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar