Gorgo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Dün gece saat 12:30 pm itibariyle Power relicin bir tanesinide almış bulunuyoruz... %20 meele + %10 magic damage 'le gününe gün katan albion halkı...son günlerde 1 ay evvelinde realmini değiştiren arkadaşlara göz kırpıyor :) Saygılar...[signature][hline]Azo [LVL50 6L8 Sorcerer] Kibos [LVL50 4L4 Necromancer] Gallon[LVL20 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 US'de NF geldiginden beri serverlarin cogunda Albler 6/6 relic sahibi, burada da oyle olmasi pek uzun surmez, normaldir. Aylar once bunun boyle olacagi burada bile konusulmustu hatta :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 relic olayi degistirildi gecenlerde bi patchle, her serverda albion butun reliclerin ustune oturdu diye adamlar relicleri elimize oyuncak etti. artik baska realmin relicini aldigin zaman kendi relic keepine degil her hangi bi keepe yerlestirebiliyosun, relicin sahibide gelip o keepi aldiginda relici geri alip goturebiliyor.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Midgard'da geçen konuşma.. CALL TO ARMs ALb'ler reliclere saldiriyor birakin saldirsinlar... neden ? onları durdurmanın tek yolu relic'i vermek de ondan.. :) sonra nasıl olsa alırız geri :P[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 O kadar onemliki o relicler off off yoklugunu deli gibi cekiyoz varken 10 saniyede oluyoduk simdi 5 saniyede olecez bence fazla bi fark yok bu arada albiyonda oynarken leecher gezinen kisilerin adam olup solo yaptıgını gordum bu stealther camiasi cidden oyunun en kotu camiası[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Alb stealtherler yanliz gezmekten korkuyor,anladik.Mid stealtherler neden 5 erli bi sekilde geziyor onu anlayamadim henuz.Duolara diyecek birseyim yok tabiki.[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Leathas, 30 Kasım 2004 09:49 tarihinde demiş ki: Alb stealtherler yanliz gezmekten korkuyor,anladik.Mid stealtherler neden 5 erli bi sekilde geziyor onu anlayamadim henuz.Duolara diyecek birseyim yok tabiki. Sizin taptiginiz cycolida nasıl tek gezmiyosa mid steatherlarıda ondan tek gezmiyor desem?[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Kime tapiyoruz? "L33t d00dz" disinda Cyclodia'yi seven bir insan oldugunu zannetmiyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ben çok seviom[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Zamanında damın bi silahı mı ne kırılmıstı tam hatırlamıyorum her ne ise o item icin gala raid yapılmıstı...[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 e tabi hib olmayan bi oyuncuya anormal gelebilir bu ehe. alışık deilsiniz yardımlaşmaya ^^[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: -Aragorn-, 01 Aralık 2004 22:18 tarihinde demiş ki: e tabi hib olmayan bi oyuncuya anormal gelebilir bu ehe. alışık deilsiniz yardımlaşmaya ^^ Ha bide alpi mi ne var surekli normal fg lerle gezip rp kasan ranger'iniz yardımlasma ap ayrıymıssın oski gece gece kopardın beni[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 o da bi yardımlaşmadır ehe. sonuçta ranger ın solo yapması bi zorunluluk mu? adam belki öyle zevk alıyo. böyle uber stealther lar varken =p rp alamıo demekki biraz rp toplayıp soloya atlıycak. ayrıca nf den soora solo gezen archer kaldımı alla aşkına?[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ozrique nin RR10 ve group ranger oldugunu bilmiyorsaniz benim yapabilecegim birsey yok,Freddyshouse forumlarina pek ugramadiginizi ve/veya fazla detaylara dikkat etmediginiz sonucuna variyorum buradan.[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Zegna, 02 Aralık 2004 23:19 tarihinde demiş ki: group ranger nedir ? speci nedir? group rangermi olmak istiyorsun? TS al , grubunla beraber amg de mmg de kullan re-use timer doldukca , al sana grp ranger.Guild rvr grubu cikardikca giriyor genelde Leath, group rangeri hic ranger oynamamis birinden daha iyi bilebilir gibi. NF'de de TS kalkti yine bildigim kadariyla.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 NF'den bahseden yok? Old Frontiers'da halen rvr imkanimiz varsa ben memnun olurum, nasil oluyor o hadise? :) Ayni guildde de degiliz Leath ile zaten, taraf falan degilim yani, sadece gorduklerimi soyluyorum. Parlamana gerek yok. Guild rvr grubu cikarttikca rangeri ile giriyor o da.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Zegna, 02 Aralık 2004 tarihinde demiş ki: kendine bakmadan , bi yerlerin kalkik mesaj atmanin amaci nedir? burada birbirimizle yardimlasip , tartisiyoruz dimi? ...nedense hic biri boyle cok afedersin gotu kalkik mesajlar atmiyor. bana karsi terbiyesiz bir sekilde konusman icin sana bir hak verdigimi hatirlamiyorum,hele hele "tayfa" nizin uyesi hic degilim,soyledigin sozleri daha dikkatli secersen sevinirim.Bir oyunu 5 senedir de oynasan,10 senedir de oynasan istedigin gibi mesaj atma hakkina sahip oldugununda farkinda olmaliydin,albion midgard ve hibernia nin stealtherlere sundugu imkanlar farkli,ben oynadigim surece dogru duzgun solo yapamadim sacmasapan alb ve mid stealther "zerg!" leri yuzunden.Buffbot sahibi degildim ta ki buffbot ve "skillz?" sahibi kisilerden bIkIp bir tane alana kadar.Cok merak ediyorsan soyleyeyim,:2002 subat ayinda basladim oyuna,2 ay boyunca oynayip ne grup bulabilmemin,ne de bi guilde girebilmemin(levelden dolayi,gerci templar knights biraz yardimci olmustu,scout oynamistim,excalda idi sanirim,hatirlayamiyorum) sonucunda oyundan bikip biraktim,2003 mayis ayinda tekrar baslayip 5 ay boyunca oynadiktan sonra kisisel sebeplerden dolayi oyunu biraktim.2004 haziran ayinda tekrar geldim ve halen duzenli bir $ekilde oynuyorum.simdi gulmeni saglayacak detaylara gecelim,4L3 ranger sahibiyim,65 days playtime de ayni char uzerinde(Leathas Al'nair,Alliance of Power).Istersen bugune kadar yazdigim cevaplara bir bak,ranger di$inda herhangi bi konuda senin tabirinle "gotu kalkik","bir tarafi kalkik" sekilde cevaplar yazmismiyim.Ne lvl 50 eld im var,ne de hero,sadece bir bard im var(ki henuz 46),rangerler hakkinda detayli bilgiye sahip oldugumu dusundugum icin herhangi bir sekilde cevap verme hakkina sahibim,olmasam da sahibim gerci,kimseden izin alma zorunlulugum yok buraya cevap yazarken. Grup ranger nemidir?grup rangere ait bir spec kavrami yoktur bunu ben oncelikle belirteyim(en azindan az biraz tecrubem var guild rvr grubu sayesinde).Piercerlerle dogru duzgun dmg veremedigin icin(bir bm,hero veya champ a oranla) 50 pierce spec sacmaliktan baska birsey degil grup ranger icin.Ideal group ranger herhangi bir hybrid spec(50 bow alip towere cikanlar mesela bu gruba girmiyor,onlar "skillz?" kisminda) guzel bir sekilde uyar.$ahsen kazara troll warriora 300 u a$an melee dmg vurdugumu hatirliyorum CD swingle birlikte(1 kere oldu,epic armor vardi zaten uzerinde).Guzel bir spec oldugunu dusunuyorum bunun : 45 bow 44 pierce 35 stealth(Daha Az da olabilir,stealth sadece fg vs fg baslarken target secmede ise yariyor grupta,kalanlari celtic e vermek en iyisi diye dusunuyorum) 25 celtic Kalanlar PF(PL edilip edilmediginize gore degisir tabiki). Grup ranger TS alir amg mmg vs de kullanir diyerek oyun anlayisinin ne oldugunu gosterdigin icin sevindim,ayni i$i istersen solo gezerken birgun dene(seydin,NF ile bitti bu kavram gerci).Bir chari dogru duzgun oynamak 8 vs 2,3,4 e kar$i ile belli olmadigini,tam tersine,2,3,4 vs 8 ile belli oldugunu 2001den beri oynadigina gore bildiginden eminim(az bir suphe de yok degil). Ne albda ne midde group scout ve/veya hunter gormedim demi$sin,albionun sence group char a ihtiyaci varmi?hayir,minstrel gibi sapirsacma bir class ile insta stun,sinir bozmaktan ote bir ise yaramayan insta DD ler,mezz ve birde bunlarin ustune sojourner ML leri ile zaten 3 vs 6,hatta dogru duzgun oynanirsa 7 yenmek icten bile degil(kazara girdigim ranger zerg tek bir mincerin mezz i yuzunden 1 dakika surmedi).Hunter in neresi grup char olacak onu sorayim birde sana,pet mi?gereksiz,cok kolay oluyor.Evade 2 mi?evade 0 diyelim suna 2100 WS li rakiplere karsi.2H spear mi?evet,inkar etmem guc,oldukca guzel dmg vuruyor fakat yine de bir alb veya hib archer bow ile cok daha guzelini yapiyor belli bir mesafeden :).bow a hic girmiyorum,hero ve bm de bow kullanabiliyor hib de(spec edemiyor,o kisim farkli).Dmg output rezalet kisaca.Sunu da belirtmek isterim,bardimla grup rvrye ciktigimda(46 ama yine de isimi goruyor simdilik) grupta 1 tane CELT ranger olmasi oldukca kullanisli oluyor.Ne lurikeen gibi "dokunsam olecek",ne de elf gibi " vursam olecek".Bow ile oldukca guzel interruptlar yakalamanin disinda bodyguard ile "hehe skillz!" diyen bir healere bow u cikarip 800 crit vurmak oldukca gulunc bir durum.Ayni hadiseyi bir baska classin yapmasi biraz zor+FZ sahibi de degiller(casterleri saymiyorum ranged yuzunden,onlar tanklik da yapamiyor sonucta) Umarim atladigim/unuttugum bir yer yoktur yukarda,rahatsizim biraz(soguk alginligi/bas agrisi)[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Zegna, 02 Aralık 2004 23:40 tarihinde demiş ki: burada birbirimizle yardimlasip , tartisiyoruz dimi? pardon,buna cevap vermeyi unutmusum hayir.[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Minstrtelin nesi saçma anlamadim.Sizin "normal" classlarindanda bardin insta mezzi var? Ayrica sunuda soliim char tartismalarinin hicbir zaman sonu gelmez ama ben kay/alb lancelot/hib de oynuyorum ve ikisinindede oynayan ve classlarini az cok bilen birisi olarak hib classlari oyundaki en saglam ve hatta overpowered classlar olarak geldi bana.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 stealth?yanlarinda gezdirdikleri infil arkadaslari(2.5 spec zaten yeterli) ve scout arkadaslari ile sacmaliktan baska birsey degil.umarim vampiir class biraz denge getirir.[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Simdi okudum zegnan1n hakl1 oldugu noktalar fazla zaman1nda beraber c1kard1k mid zerglerini k1rmak icin fg kurard1k o zamanlar cok k1zard1m sb hunter combosuna zaten sevmem zerg isini ama mid taraf1na gecince o adamlar1nda kendine gore hakl1 olduklar1 konular var hemde cok fazla nf oncesi portal keep'in onunde ayr1 ayr1 8 stealth grubu duruyo 2 li gruplar 3 lu gruplar sonucta ayni adama 1 vurus onlarda bunlar1 temizlemek icin kuruyomus o zergleri... Infil oynadigim zamanlar cok az hib stealther gordum emain'de odins diyecekseniz ordakilerin 2'sini bir oldurmek gayet kolayd1... Bb meselesine gelince bb yoksa bu oyunu steath oynamayacaks1n yok bana k1m kar1s1r oynar1m d1yorsan sonucta 2 ok atal1r olursun ve bu oyunun en beter seyidir buff dilenmek 5 para etmez adamlar1n ellerine dusmek... Su an en guclu range class ranger ki hib'de ml 10 olmak butun artileri lvl 10 yapmak zamaninda cocuk oyuncagiydi full template cikan stealther gayet az elbet bisey eksik ama hib'dekiler full geliyor rr1 adam bile cok can yak1yor nf oncesi rr1 2 rangeri ust uste keserken simdi 1 tanesine olmek.... Sonucta solo yapilmiyor diyen kendi yapamiyodur yada olmekten bikmistir yapan bal gibi yapiyor etraf adam kayniyor 2 ok 1 sorc diyorum ben hunter olsam ciddi aglatirdim ama sb dibine girince dibin dusuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Moss, 03 Aralık 2004 19:38 tarihinde demiş ki: ..yada olmekten bikmistir.. eh,dogru soze ne denir?:)[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar