Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 PhoneGap is an open source framework for quickly building cross-platform mobile apps using HTML5, Javascript and CSS. http://phonegap.com/ sizce phonegapde uygulama geliştirip platformlara convert etmek mi daha mantıklı yoksa belli bir platformu seçip onun üstüne gitmek mi? mantıken phonegapden hepsine akmak gibi ama bilemedim yine de. app developer'ların görüşlerini alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 komplex şeyler için phonegap biraz yetersiz kalıyor. ios'un tüm inceliklerini kullanarak çok çok daha efektif şeyler ve müthiş hızlı çalışan uygulamalar yapmak varken phonegap sadece basit bir alternatif gibi kalıyor bence. saygılar. bu benim naçizane görüşüm tabi. android tarafını konuşmuyorum, java zaten her şeyden yavaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 beklentilerine bagli. aklinda basit bit uygulama varsa, boyle platformlar kullanabilirsin. ama bu isi ciddi olarak dusunuyorsan oturup vakit ayirman sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bende phonegap ogreniyim diye biraz dokumentation okudum, anladigim kadari ile ios ve android in tum core yapisina ulasamiyorsun.. anca basic olarak camera, telefon listesi vs gibi seylerin API lari mevcut. Eger yapacagin sey bu tip seylere ihtiyac duymuyorsa en basidinden, jquery ile mobile web sitesini yapip, ustune wrapper (kullandigin platformun web browseri) kullan, bolece basic birsey icin fazladan zaman kaybetmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ya valla sipastik uyuglamalar yazmak istiyorum öyle para kazanmak için değil de, diğer platformlarda test mest uğraşmak istemiyorum. yani androide odaklanıp belki daha sonra adam gibi bişeyler yazarım diye düşündüm ayrıca kuzenle beraber bişeyler denicez onda s3 var, ben de android based bi telefon almayı düşünüyorum ayrıca turkcellin bi telefonu gelcek android sürüm 4.0 bilmiyorum hangisi topiğie bakanlar telefon tavsiyesi de çakabilir aradan ADK nexus kullanıyor misal, ordan mı aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar