sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Ya bizim şirkette çalışan irlandalı bir abi var, adam karşıyaka da irish pub gördüm sahilde, açılıyor yakında falan dedi. İnternette bulamadım gidip bakmaya da üşeniyorum, bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 25 senelik Karşıyaka'lıyım adam benden daha up to date anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Adı Irish Pub ama pek Irish Pub havası yok en azından dış mekan olarak bana çok standart, sahildeki herhangi bir mekan gibi gözüktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 valla lanetli bi yer varya işte durock'tan nikah dairesine giderken. böcüğü taşıdılar önce oraya, patladı sonra da ne açılsa patladı hep. oraya açıolarmış işte iriş pub. ben de duydum mutlu oldum. umarım güzel bir yer olur da patlamaz diğerleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 he açmışlar mı yoksa? gideyim bakayım ben de bir ara o zaman. o değil de hiçbiryer bana ilk böcüğün tadını vermemiştir şimdiki sir winstonun yerinde olduğu zamanlarki. bunu da yeri gelmişken buradan haykırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Dönüyorum şimdi Alsancak tan önünde bir durup bakıcam beğenirsem gidicem akşam, yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Böcük iyiydi tabi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Daha açılmamış tadilat var gitmeyin boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 lan akşam gelsene alsa niye kskya dönüon :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar