Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Sly-One, 01 Aralık 2004 22:59 tarihinde demiş ki: çeşitli oyunlarda monitörde kafamın üstünden bişi geçiosa kafamı eğdiğim oluo bazne istem dışı. +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ehehe bana Painkiller oynarken yaratık yüzüme balta fırlatmıştı.Ben istem dışı kafamı sağa çekmiştim.Ondan sonra kulaklığı çıkartıp "ne yapıyorum lan ben" demiştim. :D[signature][hline]
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 gayet sakinim fakat gaza getiren şarkılar çaldımı veya oyun heyecanlıysa durum deişir..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Baggio, 01 Aralık 2004 23:03 tarihinde demiş ki: Birseye odaklandigim veya hirslandigimda, yarislarda ve fps'lerde ozellikle, cok feci bacagimi salliyorum. Oturup sakin sakin birsey okur veya izlerken de sacimla oynuyorum, uzattigimdan beri :p hah bu mesaji okurken bacagimi sallayip sacimla oynuyodum noluyoruz dedim[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Raven Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ben bikere bi arkadaşla msnden sesli chat yapıyordum kendimi kaptırmışım konuşuom oda cevap verio arkada bi gülme sesleri duydum arkamı bi döndüm annem babam bütün sülale bana bakıp yarılıyo. çıkardım kulaklığı napıyonuz burda dedim. onlarda kendi kendine konuşuyon kaç saattir bizde merak ettik dediler :) bu arada çok acil bi ihtiyacım olmadığı sürece bilgisayar başından kalkmaya üşenirim. Tuvaletim geldiyse patlayana kadar tutarım patlayacak gibi olunca direk tuvalete koşup geri gelirim :) [Bu mesaj Dejavuraven tarafından 02 Aralık 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Genelde Sigarami dusurup halinin orasini burasini yakarim koku gelince anlarim :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Dejavuraven, 02 Aralık 2004 12:19 tarihinde demiş ki: ben bikere bi arkadaşla msnden sesli chat yapıyordum kendimi kaptırmışım konuşuom oda cevap verio arkada bi gülme sesleri duydum arkamı bi döndüm annem babam bütün sülale bana bakıp yarılıyo. çıkardım kulaklığı napıyonuz burda dedim. onlarda kendi kendine konuşuyon kaç saattir bizde merak ettik dediler :) bu arada çok acil bi ihtiyacım olmadığı sürece bilgisayar başından kalkmaya üşenirim. Tuvaletim geldiyse patlayana kadar tutarım patlayacak gibi olunca direk tuvalete koşup geri gelirim :) [Bu mesaj Dejavuraven tarafından 02 Aralık 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Yarıldım kardeş sana valla yarıldım gulmekten oha dedim ben bu kadar guluyomuyum :)[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 valla bende bilgisayarımın basına yatagım var ve istem dısı ayaklarımı yataga uzattıgım oluyo sonra belim falan agardıgında anlıyorum zor duzelıyorum valla. sonra muzik dinlerken sarkının sozlerıne hep eşlik ederim bilhassa yabancı sarkılara :D sureklı muzik dinlerim bi de .[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 valla bende bilgisayarımın basına yatagım var ve istem dısı ayaklarımı yataga uzattıgım oluyo sonra belim falan agardıgında anlıyorum zor duzelıyorum valla. sonra muzik dinlerken sarkının sozlerıne hep eşlik ederim bilhassa yabancı sarkılara :D sureklı muzik dinlerim bi de .[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 yannıslıkla 2 kere atmısın yazımı sorry[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 oyun oynarken bütün mal varlığını bana devret deseler "olur" der geçerim mesela genelde annem gelir bişeyler söyler ağzıma geleni söylerim ama sonra ne söylediğimi bilmem garip bişey[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Walla ben, annemin kardeşime bilgisayar başında en nefret ettiği yemeği yedirdiğini gördüm. (11 yaşında) Adam farkında olmadan tüm yemeği bitirdi.Sonradan ben bunu mu yedim die ağladı... :)[signature][hline]
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 pc başında aralıksız günde 15 20 saat oturuyorum en az.Basur olacağım yakında =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 02 Aralık 2004 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Basur o ne be ? :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Aman basur olma dikkatli ol. 4 kere oldum böyle bir acı yok yarabbim.. Ölüm ölüm..[signature][hline]Nedankoyum sana bi$i olmasın..
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: rockncoke, 02 Aralık 2004 15:10 tarihinde demiş ki: said: Basur o ne be ? :) hemoroid[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bazen sipastikler gibi bi surat ifademin olduğunu düşünmüyorum değil doğrusu :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 78)
Chiptech Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 valla yemeyımı yerım. pek kahkaha atmam belkı bıraz gulerım hatta o bıle olmuyo bole bısey komık gelıyo ama suratımda guldugumu bellı eden bı hareket olmuyo falan. rahatımdır bılgısayar karsısında valla. net cafede cok hareket ederım bole sandalyeye bı turlu yerlesemem falan.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bugün ADSL aldım, bağladım. Bağlanmadı sinirlendim, bilgisayara bin türlü küfrettim (Ethernette bir sorun var, modemle görüşüyor ama ağ bağlantılarımda bir şey görünmüyor, sürücüler yüklenmedi hede hödö...). Daha sonra Usbden bağladım. Bağlandı oldu. Holleei beee diyerek monitorü öptüm. Sanırım bilgisayarla olan ilişkim gitgide tuhaf bir noktaya doğru seyrediyor, ben bir süre bunu kapatıp kız arkadaşımı görmeye gideyim.... Düşünsenize kız arkadaşımı kullanarak chat yapmaya çalıştığımı falan???[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Genelde ben bilgisayar başında hep tıkınıyorum ama komedi bişe görünce harbiden yarıldığım oluo onun harici bende bilgisayar oynarken milleti duyuyorum ama cvp vermiorum unutuorum cvp vermeyi :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Cornelius Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ben bilg başındayken annem gelio bişiler söylüo he anne evet anne diyorum sonra bir ses : *!Corneliusssssssssssssssssssss* bilmiyorum anlatildim mi :)[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 cornelius? annengil sana öyle mi hitap ediyor kuzum?[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Genel olarak stresli, ve yanimda biri konustugu ya da dikkatimi bozdugu vakit agresif..[signature][hline]a.k.a Drunken
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 O olay bendede var . Özelliklede scp yazarken ,tam kafayı vermişim bişileri oturtuyorum . Annem bişi soruyo yada gelip abuk sabuk konusuyo .İşte o an benim bittiğim andır ! . tabiri caizse DELLENİYOM[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Agresif Nedenını bende bılmıyorum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar