BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Xaiyn, 01 Aralık 2004 08:14 tarihinde demiş ki: ...Daha ben oynamadim ama gorunen o ki WOW cok daha zevkli bi oyun EQ2 ye gore... daha oynamadan yorum yapman pek mantıklı değil "bence" dediğini de göremedim en azından çok daha zevkli olduğuna karar verirken bunun alınmakla alakası yok burda her iki oyunu oynayan insanlardan oluşan bir topluluk var, ortaya bu şekilde desteksiz şeyler yazarsanız insanlar bunu sidik yarışına döker, bu açılan ilk "wow mu daha iyi eq2 mi" konusu değil, lütfen yorumlarınızı yaparken biraz geçmiş konuları okuyup öyle seçin kelimelerinizi, yani olay sen ben olayı değil hemen işi kişiselleştirmeye gerek yok oyunlar her yerde kıyaslanır evet, kıyaslanamalı da zaten, ama mümkünse kıyaslama yapan insanların oyunu oynamış olmaları da beklenir, ekran görüntüsü ile oyun kıyaslanmaz pek, kaldı ki bu oyunlar bu alanlarda çook kereler kıyaslandı burada, geçmiş sayfalar kitlenmiş konularla dolu o yüzden, düzgün ifadelerle kıyaslamayı bilmediğimizden midir nedir artık... başına bence koyup istediğini söylemek de bana pek normal gelmiyor, sözüm mesajın sahibine değil sadece, genelde insanlar "bence dedim kardeşim benim fikrim istediğimiz söylerim" mantığındalar, bu bir yere kadar doğru ama iş bilmeden nokta koymaya gelince (mesela pvp olmaması çok kötü demek gibi) yanlış yerlere kayabiliyor şimdi bence bayar demişsin ama ben de diyorum ki milyonlarca insan yıllarca oynamış demek ki baymamış diyorum, madem benim alındığımı düşünüyorsun hayrola sen neden bu sözüme alındın ki? ben de söylediğinin aksini ispatlayan bir şey söylüyorum sadece, bilmiyor olabilirsin düşüncesiyle hani bazıları Everquesti dün çıkmış bir oyun sanıyorlar da ;) ayrıca MMORPG'deki birkaç "yüz" kişinin oyu da aslında o kadar anlam ifade etmiyor bana, tamam o da bir istatistiktir ama WOW'u de dört gözle beklememe rağmen biraz abartıldığını düşünüyorum, umarım yanlış düşünüyorumdur da saman alevi gibi parlayıp sönmez, dün 6.9 dediğiniz rating bugün 7.5 olmuş mesela, hatta dün insanların "anticipated" kelimesini "antipatik" olarak algılaması sonucu WOW en çok antipati duyulan oyunlar listesinde bir numara deniyordu :) belli bir süre geçmeden, taşlar yerine oturmadan net yargılar yapmak böyle sonuçlar doğuruyor işte ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 03 Aralık 2004 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Evet zaten mesajimda belirttim "daha oynamadim ama yapilan reviewlardan gorunen o ki" dedim.. Ben UO oynarken en cok zevk aldiim sey PVP idi, monster falan kesmek acayip bayik gelirdi. SWGde de ayni sey soz konusu. Demekki ben ne istiyorum pvp istiyorum. ama EQda bu yok :) E simdi ben bi tane oyun alicam ve oyun dergilerinin yaptigi reviewlere ve insanlardan gelen feedback e gore suanda WOW acik farkla EQ2 ye gore onde. Dolayisiyla EQ2'de pvp olmamasinida goze olarak ben WOW almaya karar verdim. Ha belki yanlisimdir, belki EQ2 yi oynarsam onu daa cok severim o belli olmas ama bu gostergelere gore WOW a sans vericem simdilik. Benim demek istediim bundan ote bisi deildi, sadece kendi goruslerimi soyluyorum ve EQ2/WOW arasinda bi karar vermem gerekiyo bunuda WOW dan yana kullanicam :) Herkes tabi kendi kriterlerine gore karar vericek.. Ama hala bu goruslerimi yazmamin yanlis oldugunu dusunmuyorum, sonucta forum ozgur bi konusma ortami ve bende goruslerimi acikliyorum, WOW u secmemin gerekcelerini gostererek. Bu gerekceler sana gore yanlis olabilir ama bana gore deil. Istedigin istediini yazmasin demissin yani ama ben sacma sapan seyler yazdiimi dusunmuorm. Neyse uzatmanin alemi yok, saygilar sevgiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 WoW beta testte oynarken. oyunu 1Kb ile indirirken bile hadi olm bitte oynayım demem. Hala aç gibi UO oynarken WoW test kapanana kadar UO ya girmemiş olmam. WoW için bilgisayarı yenilececek olmam. WoW çıksın da UO yu bırakayım diyebilmem WoW un ne kadar iyi bir oyun olduğunu kanıtlıyor sanırım.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 WoW rulez! WoW rocks !!! Tum UO fanatikleri ve PvP severler WoW a akiyorlar .. iste bu yuzden wow u cok seviyorum :D Dussun EQ2 puanlari yerlerde surunsun insallah[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ehehe tamam ikiside pvp hariç birbirine çok benzeyen iki oyun işte uzatmayın birinde şu an pvp yok ve grafikleri aşmış birinde de pvp var işte :) dengelerin yerine oturması sözü eq için çok kullanılan bir söz hatırlatmak isterim 5 6 ay sonra dengeler yerine oturdu denecek sanırım :) eq cular anlar.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar