Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

full+full sphere server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
makinasiyla birlikte sunucu satan yokmu
connectoru de icinde olsun
web siteside icinde olsun
hatta icinde hazir playerlarda olan bi server

yokmu satan?[signature][hline]http://www.lostworld.gen.tr
Newbie Developer
Mesaj tarihi:
said:
HerenIstiaron, 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
İnsan satın alacaksın yani öyle mi ? , sen bu kafayla boşver , en kral serverı da kursan , en hızlı makinada sende olsa , bi iş yapamazsın.

geyik yapmistim yanlis anladin heralde.. herkes birşey satıyorda bende alıcı olayım dedim..

p.s: agresif tavirlar sergilemeyin ayıp.[signature][hline]http://www.lostworld.gen.tr
Newbie Developer
Mesaj tarihi:
said:
ferit, 30 Kasım 2004 17:02 tarihinde demiş ki:
said:
HerenIstiaron, 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki:
İnsan satın alacaksın yani öyle mi ? , sen bu kafayla boşver , en kral serverı da kursan , en hızlı makinada sende olsa , bi iş yapamazsın.

geyik yapmistim yanlis anladin heralde.. herkes birşey satıyorda bende alıcı olayım dedim..

p.s: agresif tavirlar sergilemeyin ayıp.

Ben senin geyik yapıp yapmadığını anlamak zorunda değilim .
2. si ise senin yaptığın ayıp burada , dikkat ettiyseniz hiçbir konuşmamda karşımdakina "Dünyalı dostum tam olarak anlayamadın galiba ?" ayaklarına yatmadım , " sanırım kendimi iyi ifade edemedim" şeklinde ifadeler kullandım. Karşındakini aptal yerine koymaya çalıştığın durumda senin yaptığın ayıp oluyor. Ayrıca bir sürü yeni fake nick açılarak saçma sapan şeyler yazılıyor ben senin onlardan olmadığını , yazdığın yazıyı gerçek manada yazmadığını , nereden anlayacam ?.
Gördüğüme inanarak cevap yazdığımdan agresif tavır sergilemiş varsayıldım zira öyle birşey yok sadece insan satınalma düşüncesiyle hiçbirşey yapılamayacağını belirttim.
Bu uzun yazımda agresif bir tavır değil , yalnızca bir cevaptır[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD
Paticik StarCraft Forumları
--**--
SATILIK FENDER SQUIER
Mesaj tarihi:
Dreamworld'ün 2003 scriptlerinin türkçeye çevrilmiş ve revisiona uyarlanmış hali var ister misin hehehue[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
bende full pre-aos/aos compatible runuo server satabilirim. bug yok! istendiği taktirde, "aos = disabled;" yapılabilir.
ayrıca hazır sistemlerde opsiyonel olarak verilmektedir (açık arttırma, npc questler, levelable silahlar vs vs...)

öncelikle runuo.com dan emulator indiriniz. opsiyonel sistemler içinde forum/script submissions bölümünü kullanabilirsiniz.

daha sonra hesabıma para göndermeniz gerekir, yoksa emulator kendini 5 sn içinde yok edecektir.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
  • Yeni Oluştur...