ferit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 makinasiyla birlikte sunucu satan yokmu connectoru de icinde olsun web siteside icinde olsun hatta icinde hazir playerlarda olan bi server yokmu satan?[signature][hline]http://www.lostworld.gen.tr Newbie Developer
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 İnsan satın alacaksın yani öyle mi ? , sen bu kafayla boşver , en kral serverı da kursan , en hızlı makinada sende olsa , bi iş yapamazsın.[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER
Larethian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: nbl_silencer, 30 Kasım 2004 01:04 tarihinde demiş ki: NBL'nın scriptlerini satarım ben de, sattığımız e-maillerle orantılı olarak,hmm 30,000$'a sana bırakırız. Dolar düşüyor euro yap bari kazançlı çık... :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
ferit Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: HerenIstiaron, 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: İnsan satın alacaksın yani öyle mi ? , sen bu kafayla boşver , en kral serverı da kursan , en hızlı makinada sende olsa , bi iş yapamazsın. geyik yapmistim yanlis anladin heralde.. herkes birşey satıyorda bende alıcı olayım dedim.. p.s: agresif tavirlar sergilemeyin ayıp.[signature][hline]http://www.lostworld.gen.tr Newbie Developer
Jezreel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bendede Amentes Full Scriptler Var Arkadaş Vermişti İsteyen Bana Msn Den Ulaşabilir Msn: [email protected][signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: ferit, 30 Kasım 2004 17:02 tarihinde demiş ki: said: HerenIstiaron, 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: İnsan satın alacaksın yani öyle mi ? , sen bu kafayla boşver , en kral serverı da kursan , en hızlı makinada sende olsa , bi iş yapamazsın. geyik yapmistim yanlis anladin heralde.. herkes birşey satıyorda bende alıcı olayım dedim.. p.s: agresif tavirlar sergilemeyin ayıp. Ben senin geyik yapıp yapmadığını anlamak zorunda değilim . 2. si ise senin yaptığın ayıp burada , dikkat ettiyseniz hiçbir konuşmamda karşımdakina "Dünyalı dostum tam olarak anlayamadın galiba ?" ayaklarına yatmadım , " sanırım kendimi iyi ifade edemedim" şeklinde ifadeler kullandım. Karşındakini aptal yerine koymaya çalıştığın durumda senin yaptığın ayıp oluyor. Ayrıca bir sürü yeni fake nick açılarak saçma sapan şeyler yazılıyor ben senin onlardan olmadığını , yazdığın yazıyı gerçek manada yazmadığını , nereden anlayacam ?. Gördüğüme inanarak cevap yazdığımdan agresif tavır sergilemiş varsayıldım zira öyle birşey yok sadece insan satınalma düşüncesiyle hiçbirşey yapılamayacağını belirttim. Bu uzun yazımda agresif bir tavır değil , yalnızca bir cevaptır[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları --**-- SATILIK FENDER SQUIER
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Dreamworld'ün 2003 scriptlerinin türkçeye çevrilmiş ve revisiona uyarlanmış hali var ister misin hehehue[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bende full pre-aos/aos compatible runuo server satabilirim. bug yok! istendiği taktirde, "aos = disabled;" yapılabilir. ayrıca hazır sistemlerde opsiyonel olarak verilmektedir (açık arttırma, npc questler, levelable silahlar vs vs...) öncelikle runuo.com dan emulator indiriniz. opsiyonel sistemler içinde forum/script submissions bölümünü kullanabilirsiniz. daha sonra hesabıma para göndermeniz gerekir, yoksa emulator kendini 5 sn içinde yok edecektir.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Spector Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bazi kişilere kalsa babasini satacak yazik valla[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Laughin_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Sonkullanici sana full + full bir sphere yollarım. :yapma:[signature][hline]Elendil UO Kayit JoJo The Amanbasyy ClasssSigh :tebrikz:
Spector Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ?[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Öne çıkan mesajlar