barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 5-6 tane fonksiyon ve 1 tane de bu fonksiyonları kullanan main programım olacak. daha önce hiç vba yapmadım. sorum şu. bu kodları yazdığımda databasedeki bütün rowlar için tek tek çalıştıracak mı? 100 defa çalıştırmama gerek kalmadan. ve tabiki her biri için ayrı variable koymadan tek temp ile bütün satırları yapabilir miyim mesela? tek tempten kastım her bir satır için. yoksa başka templer de olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 tam anladım mı bilmiyorumda, abi loop var temp dediğin değişken mi? tek temple olur tabi niye olmasın. bütün rowlar için loop yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 tamam evet oydu sorum. şimdi deşmem lazım. hiç birşey bilmiyorum ama yapılabilir sanırım normal programla mantığı ile. teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar