Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 şu kör gözüme biri ışık tutsun bulamıyorum neden ki?[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 statlarımı nasıl yükseltçem? oyuncularımı nasıl övcem? vs vs[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya bu fener niye bu kadar hayvan:) herkesi yeniyorum takım acaip formda gel görki fenerden 4 yiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 oyuncu övünce stat yükselio.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 2 oyuncu övdük hemen adamlar laf etti peeh neyse sabrederim biraz[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yeni konu açmıyım dedim, yardımcı olan biri çıkar belki. Hollanda 2.Lig takımlarından Zwolle ile başladım, çok zaman geçirdim, çok çaba gösterdim takımın başarısı için ama zaman geldi çattı, bir derby' yi kaybettim diye benimle yollarını ayırmak istediler. Şu an boştayım, 3 ay kadar tatile çıktım, ama henüz takım bulamadım. Boşta olan manager'ler için bir yer göremedim. Boşta olan veya bu seride oluyorsa manager i olan takıma teklif götüremiyor muyuz.? 1.5 sene geçti, baştan veya New User ile başlamak istemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaslar varsa cevaplarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_Wan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bir kaç genç yetenek te benden size tavsiye; Jay McEveley Wesley Sneijder John Heitinga Filipe Carlos Tevez Robinho Heracio Peralta Freddy Adu Kevin Nolan Eddie Gaven Kikin Fonseca (yazacaklarımın en yaşlısı ama çok iyi) Dimitar Berbatov Chris Kirkland - GK Milan Baros Çoğu pahalı denebilecek oyuncular, ancak aldığınız anda takıma koyup çok şeyler bekleyebileceğiniz tipte oyuncular..[signature][hline][ img ] http://www.danasoft.com/sig/ObiWanKenobi.jpg [ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar