mexinth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hadi bakalım unutmazsam bende bakarım bir derginize[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Geçende PCWorld aboneliği kazandım, gelir her halde bu ay. Bakalım nasılmış derginiz.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 gittim, gördüm, aldım. Şimdik tabi onu yani pc world ü alırken boxer diye bir dergi gördüm, yazın çıktı sanırım bu eh onuda alayım bir dedim. Haliyle güzel bir ruh hali ile inceledim kısaca Gameworld'ü. Bazı yerlerde yazarlar espiri yapacam filan diye oturtamamşı tam işi hani espiri yazılıyor ve bitiyor mesela B & W 2 de, birde yazılar köşe yazısı gibi az, bol resim az yazı gibi. Ön incelemeler için söylüyorum. Genelde baktım şöyle bir ve tam inceleme eksiği gördüm, oyun rehberinden çok detaylı bir yorum vs, hep yeni gençlik yazmış gibi havası var, arada sony ericsson reklamını görmedim değil. Konuk yazar olarak belki katılır biraz becerim doğrultusunda yol göstermeye çalışırım nasıl lezzetli yazı yazılır konusunda. Eğer öbür kültür gazetesinde yazarlığımdan vakit kalırsa (evet :p ciddi bir gazeteye köşe yazarı olabilirim :p) Bugün veya yarında inceleyeceğim ama gene de oyun içi fazla bilgi yok gibi geldi. Tabi ilkler hep sorunludur, adamı çatlatır, heyecanlıdır filan ondan devamında yorum yapabilirim ancak. Bir de sakına 5 ytl ye satmayın, henüz...[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 pcgamer kraldı.. level,gameworld fln tanımam..
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 pcgamer suxın allahı ya neresini seviyorsunuz :) 2 resim, 2 yazı, kazıkçı bir fiyat, bir de "biz über ciddiyiz" imajı, al sana pcgamer :) level, gameshow yanında pcgamer çok sönük bir dergi. ha, gameshowun mizahını, levelın amatörlüğünü sevmiyorum diyorsan, pcgames çıktı işte. PCGames'in incelemeleri çok zevkli -bir sürü resim, bir sürü yazı felan- ve güzel oluyor. Ama o da tabii amatör bir çeviriye sahip, okurken çok zorlanıyorum. İngilizce çıkartsalar daha rahat okurdum :-P Ha bir de daha ilk sayısı çıkmış bir dergiyi (Gameworld) , PCGamer ile nasıl kıyaslıyorsun onu anlamıyorum.[signature][hline]mono - life in mono
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 açıkçası pek beklediğimi vermedi dergi. yazıların çoğunu beğenmedim. yetersiz kalmış. sanki şöyle bir üzerinden geçilmiş gibi. yani diyelim ben NFSU2 alayımmı almayayımmı diye düşünüyorum. bu dergide okuduklarımla hiçbir sonuca ulaşamam. kapak konusu nfsu2 olmasına rağmen yazısı çok düzensiz ve karmakarışıktı. bu diğer yazılar içinde genel olarak geçerli. fakat ilk sayı olduğu için ve nitrogamerdaykende bu çeşit sorunlarla karşılaştığımız için birşey olmaz diyorum ve bir dahaki sayılarsa inşallah daha iyi olur diyorum...[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Boxer da Adrianne Karambeu var, fena kadın değil, incelemişler yakından , çok yakından. Böyle estetik görüntülerle bezeli bir ek, resim çizesi geliyor insanın.[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Walla genel olarak güzel olmuş, screenshot altındaki espriler olmamış :) Gelecek ay fiyatı ne kadar olacak belli mi?[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mex, Boxer'a çok takılmışsın be abi. Geçende 10+ kızla başından bir şeyler geçmemiş miydi senin? :p[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
mexinth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 eheh o eskidi en son Amerikalı bir misafirimiz vardı. :p[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 hmm[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 aranızda bu derginin ilk sayısına hala sahip olan biri var mı?
cado Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 bence level dergisinin yerini tutamaz :)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ya tutmaz tabi de, varsa alayim diyecektim. yazdığım yegane dergi ulan, duvara asacağım haha.
Öne çıkan mesajlar