Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gameworld [Yeni çıkacak bir oyun dergisi]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İşallah dergı tutar daha dogrusu İşallah kalıcı olur[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Yayın hayatınızda başarılar. İnşallah devamı gelir.

Derginizin ismi "gameworld". İtiraz yok, eyvallah . Sırf meraktan soruyorum niye "oyun dünyası" değil de gameworld? İlerde yurtdışına açılmayı mı düşünüyorsunuz yoksa yurtdışında "gameworld" adıyla satılan bir derginin Türkiye şubesi misiniz?

- Cem bey neden mizah?..
Mesaj tarihi:
neden gameshow? neden level? neden chip? neden byte? neden pcworld? neden pcgamer? neden pcgames? neden illa Türkçe?[signature][hline]Forumlar iyice zevzeke mi benzemeye başladı ne?
Mesaj tarihi:
Tuttuk sanki zorla türkçe isim koyun dergiye dedik. Dergi sahibi dergisine istediği ismi koyar. :D :D

Hem siz neden türkçe cevap verdiniz ki? Türkçe yazmak zorunda değilsiniz. Çok iyi derecede ingilizce, temel seviyede japonca biliyorum. Bi şekilde anlaşırız herhalde sizinle... Zaten bana kalırsa türkçe çok gerekli bir dil değil.
Mesaj tarihi:
neden matematiksel kavramlar degil? :)

neden turkce? diye sorulabilir tabi; nedenlerden biri turkiyede cikmasi ve icerigin turkce olmasi...

aksininde nedenleri var tabi onu baska bi bolumde aciklayacagiz[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Mesaj tarihi:
PCWorld ve Gameworld ekim yayıncılık tarafından çıkarılıyor, PCWorld un oyun dergisi çıkıyormuş deseniz birine "ismi Gameworld mü" der. İşte bu yüzden akılda kalıcı bir isim olarak Gameworld düşünüldü.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

[Bu mesaj Guru tarafından 14 Kasım 2004 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
arcane sticky yapamıo bu topici, bug var cidden
deniyorum olmuyor, online gördüğünüz bi genel yöneticiye pm atınız sticky eylesin bu başlığı ben nefr e attım bi mesaj ama yok ortalarda kendisi :D.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Mesaj tarihi:
BELEEŞ =P

ilk ay beleş olacak PCWorld yanında hedaye edicez tanıtım amaçlı alırsınız heralde bir tane PCWorld dergisi =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
yıllardır oyun dergisi almıyorum, pati camiasına destek amacıyla alacağım aralıkta pcworld.

Lezzetli yazarsanız güzelce takip edebiliriz.

Ama Gameshow'daki Meg, yani Emin beyin de dediği gibi , ilk 2 - 3 ay hep cepten gideceksiniz.

Salak matbaacı, yanlış basacak, filmi kaydıracak.
Dağıtımda grev olacak , olacakta olacak.

Ama dayanabilirseniz neden olmasın...[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dergi çıkmış şöyle bir çırpıda okudum detaylara giremedim.

kaba taslak olarak güzel bir dergi.
piyasada tutunabileceğinizi düşünüyorum.

bazı güzel yanları var.
örneğin oblivion ve black & white önincelemesi çok hoş
bazı güzel haberler de var.
kapak tasarımı nfs:u2'ye uymuş sanki.
Piyasaya hızlı başlamışsınız bu da iyi birşey. Sanki 10-20. sayısında bir dergiyi okuyormuşum gibi hissettim.

ama bazı beğenmediğim kısımları da var.
Kapaktaki GameWorld yazısı hoşuma gitmedi. Daha kalın bir font kullanılabilinirdi.
ayrıca kapakta kilit önizlemeleri de eklerseniz ilgi çekeceğini düşünüyorum. Misal Oblivion, vampire:tm 2 ve b&w 2...

sonracıma yazılarda genel bir eksik mevcut.
örneğin doom 3 haberinde şu paketler hakkında biraz daha detaya inebilseydiniz daha iyi olurdu.

dergi dizaynı çok karışık. konsol oyunları bölümüyle pc oyunları bölümü kesin bir çizgiyle ayırabilseniz daha güzel olur. örneğin backgroundlar farklı olabilir.
ps2 bölümünü okuduğumu çok geç farkettim.
yukardaki küçük renkler güzel de çok küçük. ayrıca pc inceleme ile pc öninceleme/haber renkleri de farklı olabilir daha ilgi çekici olur.

araya bazı köşeler eklemişsiniz ancak bunları toplu halde belli bir yerde gruplaştırmanız, etrafa sepelemenizden çok daha güzel olacaktır.

incelemelerde ilginç noktalara değinmişsiniz ama bazı yerleri çok sıkıyor. Okuyunca ilginç şeyler öğrenebileceğim bir dergi ancak akıcı yazılar göremedim. Larry 8'in bu kadar yüksek not alması beni dumur etti. Oyunlardaki eksiler ve artılar az geldi bana. Bazı oyunlarda en belirgin iyi veya en belirgin kötü yanları göremedim bu eksi artılarda, yüzeysel geçilmiş sanki.

cdleri daha açamadım ama içine koyduğunuz şeylere bakılırsa çok güzel şeyler var. örneğin nfs:u2 gibi şeyler oyuncunun ilgisini çekebilir.
ancak cd'nin dizaynı kötü, zamanla oturur o da
daha ilginç şeyler de koyabilirsiniz. misal half-life 1, ut2004/ut veya quake 3 modları gibi... ya da geçen paticikte topiği açılmış "icons: lucas arts adventures" tadında videolar.

son olarak hall of fames güzel, ancak 1989-1994 gibi dönemde çıkmış oyunları inceleyen ve değişik bilgiler veren birşeyler beklerim.

yarın uçak var, erken yatmam lazım
yoksa daha detaylı olarak okumak isterdim bu dergiyi, ne yazık ki fazla okuyamadım.
ancak hoşuma gitti dergi
tabii biraz oturması lazım.
İyi geceler, kolay gelsin...

NOT: uykum var, yukardaki yazdıklarımı fazla ciddiye almayın.[signature][hline]mono - life in mono

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Aralık 2004 02:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...