Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/gaz-maskesi-rus-ordu-mali-86768806-87079963 burda satılıyor. kullananlardan düzgün feedbackler alırsam bnde alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Ulan o kadar geç geldi ki maske artık bir bok olmaz. Ancak yarın alıyorum Ankaradan geldi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Psycho Mantis master race. http://i.ebayimg.com/t/new-Genuine-Russian-Army-Black-PMK-Gas-Mask-Sizes-2y-3y-Soviet-Military-AIR-M-/00/s/MTI1N1gxNjAw/z/KBkAAMXQ0v1Rbs3v/$T2eC16d,!w0E9szN,FczBRbs3vVR(Q~~60_57.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mathias said: A1b1e1k1 ile a2b2e2hg30 mu ne iyiymiş. Biri 30 diğeri 60 lira. Bunlar yeterli dediler. Draeger önerdiler Abi bu filtreler herşeyi filtreliyor eheh A1B1E1K1Hg P3 A2B2E2K2Hg P3 zor değilse fiyat ve nefes alma konusu, al tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 1 ve 2 filtreleri arasındaki filtrelenebilecek toplam gaz miktarı, yani iki filtre de şu kadar saat çalışıyor diyorsa, A1 olan daha düşük yoğunlukta, A2 daha büyük yoğunlukta o kadar saat çalışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Abi artık iyice fikrim oldu abek2 p 3 filtresi bile yoğun dumanda işe yaramıyor. Yoğundan kastım tabi 30 cm önünü göremediğin duman. abek1 ile abek2 p3 arasında ama hayvani fark var. Normal durumlarda çok daha az gaz hissediyorsunuz abek2 p3 ile. Kafanızı dumanın dibine sokmadığınız sürece sıkıntı yok ama abek1 ile sıkıntı var. Biraz beyaz duman direkt vursa hemen hissediliyor abek1 de. Tabi asıl kritik fark p3 which is partikül filtresi kısmı. Yalnız abek2 p3 ün bir sıkıntısı var nefes almak zor. Bildiğiniz filtre nefes alma işini zorlaştırıyor. Sonuçta abek1 ile abek2 p3 arasında 100% kalınlık farkı ve 50% ağırlık farkı var. abek2 p3 çok daha ağır ve uzun sürede nefes zorluğu yaratıyor. Gerçi 8-10 saat sonra alıştım iyice. Kıssadan hisse NBC filtresi olmadığı sürece bir şekilde biber giriyor gene içeri ama 95% iyisiniz ortamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Jim_E_Rustler said: Psycho Mantis master race. http://i.ebayimg.com/t/new-Genuine-Russian-Army-Black-PMK-Gas-Mask-Sizes-2y-3y-Soviet-Military-AIR-M-/00/s/MTI1N1gxNjAw/z/KBkAAMXQ0v1Rbs3v/$T2eC16d,!w0E9szN,FczBRbs3vVR(Q~~60_57.JPG pmk çok seksi ya, arıyorum ben de ya ama 4 varyasyonu var bi modelinde 2 filtre girişi var bir bulamadım. bu arada eski maskelerin alayı nbc filtre ama ömürleri çoktan dolmuş vaziyette bu pmk'ların bile en moderni 90ların başında yapılma, lakin ömürleri dolup nbc ye karşı işlevlerini yitirselerde biber gazını tutuyorlar çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 hiç olmasa en az 6 tane kapsül yanımda patladı,nerdeyse tüm dumanı ben yuttum hepsinde sadece ufak bi bandana vardı ağzımda,onada vix sürmüştük birazcık öksürmek dışında hiç bir etki yapmadı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Dandik toz maskesi uzerine kar maskesi giyince, maske yuze tam oturuyor ve yanlardan hava almiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 adamındibi said: hiç olmasa en az 6 tane kapsül yanımda patladı,nerdeyse tüm dumanı ben yuttum hepsinde sadece ufak bi bandana vardı ağzımda,onada vix sürmüştük birazcık öksürmek dışında hiç bir etki yapmadı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 işte olmadı diyorsunuzda sentetik cıktı diye haber yapıyorlar su an gazlar için. bunun zararları uzun vadede cıkar ortaya. gene 6dan birşey olmazda ne olucagıda belli degil ilerleyen günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 cigerleriniz sonucek buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar