Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EQ2 Keyboard


qemre

Öne çıkan mesajlar

Beyler bugun avaturk'e gidip eq2 aldım. Oyunu actim ama birileriyle konusurken i veya ı butanu calışmıyor ı ya bastıgım an inventory acilio i ye basinca ise kendi kendine /say yazıyor. Acaba keyboard options yeri mi var ben bulamadım. Ayrica mesela "nasilsin" yazicam nas a kadar yaziyorum sonra i yazınca yazi silinip /say oluyor. Bunun nasıl düzeleceğini bilen varsa lütfen bana yardım etsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Ingilizce klavyeye geçmek için TR klavye destegini Windows dan silmenize gerek yok. ShortCut var. Sol Shift + Sol Alt kombinasyonu makinanizda yuklu klavye seçenekleri arasında geçiş yapmanızı sağlar.

Kasıp gereksiz yere Windows ayarlarinizla oynamayiniz. Oyuna girdikten sonra bir kereliğine ingilizce klavyeyi seçin olsun bitsin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
System Tray da göster diyin abicim klavye seçeneklerini orda 2 tane şey çıkacak alt alta EN ve TR şeklinde oyun içindeyken EN e geçireceksiniz windows ve diğer uygulamalarınızda TR e geçireceksiniz tek tık ile :) Shift mift uuraştırmayın çocukları[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de windowed mode'da çalıştırılmasının iyi olduğunu gözlemledim, hem dil geçişi çalışıyor hem de böyle hem forumda hem oyunda olabiliyorsunuz :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...