Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EQ2 Keyboard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler bugun avaturk'e gidip eq2 aldım. Oyunu actim ama birileriyle konusurken i veya ı butanu calışmıyor ı ya bastıgım an inventory acilio i ye basinca ise kendi kendine /say yazıyor. Acaba keyboard options yeri mi var ben bulamadım. Ayrica mesela "nasilsin" yazicam nas a kadar yaziyorum sonra i yazınca yazi silinip /say oluyor. Bunun nasıl düzeleceğini bilen varsa lütfen bana yardım etsin.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Ingilizce klavyeye geçmek için TR klavye destegini Windows dan silmenize gerek yok. ShortCut var. Sol Shift + Sol Alt kombinasyonu makinanizda yuklu klavye seçenekleri arasında geçiş yapmanızı sağlar.

Kasıp gereksiz yere Windows ayarlarinizla oynamayiniz. Oyuna girdikten sonra bir kereliğine ingilizce klavyeyi seçin olsun bitsin
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
eğer windows sadece TR set edilmişse olmaz .. TR ve US (yada UK) klavye desteğini set edersen denetim masasından oyunda alt+shift olayı çalışır .. çünkü alt+shift yaptıkça klavye dili TR ile UK arasında oynuyor .
Mesaj tarihi:
System Tray da göster diyin abicim klavye seçeneklerini orda 2 tane şey çıkacak alt alta EN ve TR şeklinde oyun içindeyken EN e geçireceksiniz windows ve diğer uygulamalarınızda TR e geçireceksiniz tek tık ile :) Shift mift uuraştırmayın çocukları[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Mesaj tarihi:
rambonun dedigi gibi cift dil yapin. ardindan eq2 yi full screen degil window modda calistirin bunu optionsdan yaparsiniz rahatca veya ALT-ENTER .. window modda oyunun daha rahat calistiginida gozlemledik. ardindan alt-shift calisacaktir.[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI
Mesaj tarihi:
ben de windowed mode'da çalıştırılmasının iyi olduğunu gözlemledim, hem dil geçişi çalışıyor hem de böyle hem forumda hem oyunda olabiliyorsunuz :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...