qemre Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Beyler bugun avaturk'e gidip eq2 aldım. Oyunu actim ama birileriyle konusurken i veya ı butanu calışmıyor ı ya bastıgım an inventory acilio i ye basinca ise kendi kendine /say yazıyor. Acaba keyboard options yeri mi var ben bulamadım. Ayrica mesela "nasilsin" yazicam nas a kadar yaziyorum sonra i yazınca yazi silinip /say oluyor. Bunun nasıl düzeleceğini bilen varsa lütfen bana yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 windowsdan turkce dil ve kalvye destegini kaldir sadece ingilizce kalsin. baska cozumunu su an bulamadik.[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qemre Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Anlamadim. Nasil yapcaz? Oyunun windows'undan mi? Bana bir özetlermisin ne yapicagimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Abi oyunun windowsu nedir :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 windows xp/98/2000 vb den denetim masasindan :)[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI [Bu mesaj NexcaT tarafından 19 Kasım 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: qemre, 18 Kasım 2004 19:17 tarihinde demiş ki: Anlamadim. Nasil yapcaz? Oyunun windows'undan mi? Ağlamak istiyorum[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Arkadaşlar Ingilizce klavyeye geçmek için TR klavye destegini Windows dan silmenize gerek yok. ShortCut var. Sol Shift + Sol Alt kombinasyonu makinanizda yuklu klavye seçenekleri arasında geçiş yapmanızı sağlar. Kasıp gereksiz yere Windows ayarlarinizla oynamayiniz. Oyuna girdikten sonra bir kereliğine ingilizce klavyeyi seçin olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ben halledemedim bu olayi :( sol shift + sol alt denedim olmuyo ole bisi[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 eğer windows sadece TR set edilmişse olmaz .. TR ve US (yada UK) klavye desteğini set edersen denetim masasından oyunda alt+shift olayı çalışır .. çünkü alt+shift yaptıkça klavye dili TR ile UK arasında oynuyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 System Tray da göster diyin abicim klavye seçeneklerini orda 2 tane şey çıkacak alt alta EN ve TR şeklinde oyun içindeyken EN e geçireceksiniz windows ve diğer uygulamalarınızda TR e geçireceksiniz tek tık ile :) Shift mift uuraştırmayın çocukları[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 shift-alt oyun içinde işe yarar yammız oda war[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 rambonun dedigi gibi cift dil yapin. ardindan eq2 yi full screen degil window modda calistirin bunu optionsdan yaparsiniz rahatca veya ALT-ENTER .. window modda oyunun daha rahat calistiginida gozlemledik. ardindan alt-shift calisacaktir.[signature][hline]EVERQUEST 2 <-----> www.ALATURQUA.com <-----> TURK GUILDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 ben de windowed mode'da çalıştırılmasının iyi olduğunu gözlemledim, hem dil geçişi çalışıyor hem de böyle hem forumda hem oyunda olabiliyorsunuz :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar