Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Noyzura said: Fistan said: yok benim tanıdıgım cafe del mundo da ya ama güzel mekan 2 lira vermiyodur bence 2.4 falan sanırım . mekan güzel , menüler güzel , şekil güzel ama insanların o kadar çalışıp öyle bir mekandan o kadar az para almasından hoşnut değilim. bende vakti zamanında barlarda çalıştım sevmiyorum öyle çalışanlara mekan benimsetip bir aileyiz kafasına sömürülmesini.tanısan sen de seversin bizi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Fistan said: Noyzura said: Fistan said: yok benim tanıdıgım cafe del mundo da ya ama güzel mekan 2 lira vermiyodur bence 2.4 falan sanırım . mekan güzel , menüler güzel , şekil güzel ama insanların o kadar çalışıp öyle bir mekandan o kadar az para almasından hoşnut değilim. bende vakti zamanında barlarda çalıştım sevmiyorum öyle çalışanlara mekan benimsetip bir aileyiz kafasına sömürülmesini.tanısan sen de seversin bizi aslında öğrencinin emeğini sömürdüğünüz net bir gerçek. sevmeyle sevmemeyle alakası yok pek. mekan da güzel ben yıllardır giderim (yerinde Tilmed varken bile giderdim), bir sürü arkadaşım, bir süre kız arkadaşım da çalıştı, halen de çalışan var bi sürü. yurt dışına götürülenlerin dönüşte valizlerinde eşya getirme zorunluluğu bile başlı başına bir ayıp ama malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 yapmayın arkadasim öyle bir zorunluluk yok kimden duyuyorsunuz bilmiyorum kulaktan kulaga olaylar degisiyor ben götürmicem diyene neden al götüreceksin diyelim biz öyle biri değiliz öğrencileri de sömürdüğümüz yok eskisehirde bu sektörde çalışanlar arasında hakları sonuna kadar korunan belki tek işletmeyiz böyle bir mantık var mı ya zorla insan çalıştırıyor diyeceksiniz neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 asgari maaş altı değil mi 2.4? oha , sigortada mı yapmıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 herkesin sigortası var saatlik ücrette 2.4 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 bana değil noyzuraya söyle akşama oalylar sırasında starbucks muamelesi yapcak senin kafeye galiba, öyle sert konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 ondan zarar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 mutfak personeli arkadaşıma sordum saati 3.75 alıyormuş çalışırken ama mutfakda diye. Garsonlar çok daha tırt alıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Bu ne lan. Cafe Del Mundo emek sömürüyormuş. Bu akşam yakıp önünde açıklama yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Vahşi kapitalist Fistan ve ailesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 güle güle harcasın hepsi tüm ihtiyaclarını karsılayabilirler umarım hepsini cok seviyorum paraya ihtiyacları varsa zor durumda hepsine cıkarır veririz para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 beyler servisleri de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Fistan said: güle güle harcasın hepsi tüm ihtiyaclarını karsılayabilirler umarım hepsini cok seviyorum paraya ihtiyacları varsa zor durumda hepsine cıkarır veririz para banada çıkarıp versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Fistan bana da versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 lan fistanla noyzura hesap mı değişmiş naapmış. noyzura artis olmuş, fistan pozitif, terbiyeli gibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 1983 ten beri terbiyemi bozmadım şimdi siktirgit dermişim hemen de alınırsın ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Of Fistan qes ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 dükkan sahibinden daha iyi nasıl bile bilirler ben onu anlamaya çalışıyorum.. fistan yalan mıydı yoksa hepsi? ha? L çarşaf ve gözyaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 dükkana nasıl geldi konu o değil de 2 lira ile basladık 3.75 e çıktık Noyzuraya zeytin dalı uzattım anlamadı ben daha ne yapayım size de çıkarıp vericem ama zor durumda kaldıgınız zaman zenginsiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 dukkani isleten baskasiysa, paralari cukkaliyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 #direnFistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Fistan said: dükkana nasıl geldi konu o değil de 2 lira ile basladık 3.75 e çıktık Noyzuraya zeytin dalı uzattım anlamadı ben daha ne yapayım size de çıkarıp vericem ama zor durumda kaldıgınız zaman zenginsiniz siz moruk 2 lirayı garsonlar için dedim. telefon açıp çalışan dostumdan öğreneyim tam rakamı. 3.75 mutfak personeli için olduğunu belirttim bu konuda 2den 3.75'e çıktık demiyelim. aynı mesajda takip eden cümlede servis elemanlarının çok daha az aldığını belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 saati 2 liraysa, tiple calisiyolardir. turkiyede tutmaz o asdf. gerce asgari ucret olaylari filan da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar