Papaz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ben Bu Scpti Çalıştıramadım Aca Naıl Çalıştıtım öğretebilirmsinz.Servera koyuyorum ama çalışmıyor nasıl yapıcam?
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 İlk Önce Koydugun Scp bozuk Olabilir Yani Yanlış Yazılmış Olabilir. Scp Yi Burayada Gösterirsen Yardımcı Oluruz. Hiç Olmadı Yukarıdan Arama Yaparsan Anonsla İlgili Bir Dünya Scp Bulabilirsin. Onlarıda Dene İstersen.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Araddım ama bulamdım scp bu [events e_death_announce] On=@Death if !() if ( > 9900) && () && () && ( != ) && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan Olduruldu. endif endif Yarım ederseniz çok seviniceö
jonq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Simdi once bu events i login de oyuncuya vermen lazim On=@login src.events=+e_death_announce yada bunu spheretables.scp ye koyman lazim On=@Death if !( if ( > 9900) && ( && ( && ( != && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan Olduruldu. endif endif edit: Amma hızlı cıktınız :) [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 19 Kasım 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
yvz5 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 fame olmadan yani her kesin olusunde yamak istersem nasıl olacak[signature][hline]Forever Rock
Neron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 onuda > 9900) bu kısımdan yapacaksın[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. Tabutuna sarılacak bayragı olmayan Vatansız... UOGame.Net Exile UO Player
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 [events e_death_announce] On=@Death if ( && ( && ( != && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan Olduruldu. endif Denemedim ama bu şekilde çalışması gerekiyor. Çalışmazsa,adamları tek tek takip et,adam ölünce hemen alttan yaz "hedede hede tarafından öldürüldü" diye :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
jonq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 On=@Death serv.allclients sysmessage , tarafindan Olduruldu. Spheretables.scp ye bunu yaz gitsin. Adam ölmüş sonucta ne önemi var kimin öldürdügünün. Hatta "Ahmet, Zombie tarafindan Olduruldu. " gibi bir mesaj cıkarsa karizma felan cizilir diye mezara bile girmeyebilirler oyuncular hehe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Öne çıkan mesajlar