Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni EU beta keyleri..

Abyss

Öne çıkan mesajlar

said:
xrex, 02 Aralık 2004 00:32 tarihinde demiş ki:
sanirim amac us de yasananlarin yasatmamak.yani pre order edenler zaten oyunu oynicagi kesin oldugu icin daha sonra zone basina adam sayisi azalacak ve us de yasanan laglar olmicak.mantikli aslinda.

zone ile alakası yok server giren kişi sayısı ile ilgili lag olayı yanı senın start base bos olsa lag sorunu cekmıcekmısın? çekiceksin bu tamamen serverın populasyonuna baglı birşey[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 02 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
ahaha abi ne acıklaması allah ıcın sana adam ne için acıklama yapıcak yanı sen ıhtımal verıyormusun wipe yapılmayacagına?Yani blizzard böle birşey yaparsa(ihtimal vermıyorum) saçmalamanın ötesine geçer.Hem daha hiçbirşey belli değil final betanın bile ne zaman baslıcagını kimse bılmıyor herkes tahmin yürütüyor final beta basladıktan sonra artık acıklamalar gelir.

evet ihtimal veriyorum. forumlara bakıyor olsaydın gm'lerin de duruma mesafeli yaklaştıklarını görürdün. kaç kere soruldu wipe atılacak mı diye, kaç kere de aynı cevabı verdiler, ilerki günlerde bu konuda açıklama yapılacak diye.

eğer wipe atacakları kesin olsaydı söylerlerdi atıyoruz diye, bu kadar eziyet çektirmezdi millete.

ayrıca zaten kısıtlı sayıda satılmış olaran pre-order versiyonlarını alan oyuncuların oyuna baştan başlamayacak olmasının serverlardaki yükü ciddi anlamda azaltacağına inanmıyorum.

amerikadaki kadar olmasa bile yine yüzbinlerce kişi başlayacak oyuna ilk günden. bir kaç bin kişi biraz daha önceden başlamış ne farkeder.

ha sonuçta benim için farketmiyor. atılmasını isterdim, ama yararı olcaksa varsın atılmasın. ben oyunumu adam gibi oynayayım yeter. final betada oynayabileceğim gerçi, ama oynamasam da farketmezdi.

ayrıca wipe hakkındaki kararı final beta başında açıklarlar diye düşünüyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

nedemek zone ile alakası yok.olurmu oyle sey tabiki war. okadar adamın veri girdisi alınıyor senin makinene etki ediyor, kaldı ki onun yanı sıra hem(seni bilmem ama benim) makinelerimiz yogunluktan dolayı kasılıyor hem de quest item zart zurt icin bile sacmalıklar yasanıyor. nekadar basite indirgemissin oyle populasyondan diye. populasyon kontrolu yapıyorlar artık serverlara zaten o okadar problem olmaz.
said:
Lind3r0th, 02 Aralık 2004 00:37 tarihinde demiş ki:zone ile alakası yok server giren kişi sayısı ile ilgili lag olayı yanı senın start base bos olsa lag sorunu cekmıcekmısın? çekiceksin bu tamamen serverın populasyonuna baglı birşey
[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir şeyler okumuştum, aşağı yukarı şöyleyi sanırım.

yeni yaratılan karakterlerin girdiği bölgedeki max karakter sayısına bir limit koymuş blizzard. karakterler diğer bölgelere yayıldıkça level'lar arttıkça bu giriş bölgesindeki limiti de arttıracaklarmış.

yani bir kaç hafta sonra hem o limit çok daha yüksek olacak, hem de başlangıç bölgesinde çok daha az adam olacak bu nedenle de sıra bekleme pek olmayacak.

yanlış mı anladım ben? çok da mantıklı gelmedi. toplam populasyonun hiç mi önemi yok?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

eu forumlarında adamların yaptıgı geyiklerde gecen sozler ironik aslında. Us oyuncuları ucretli bir sekilde beta mı oynuyor, yoksa Eu Closed oyuncuları ucretsiz retail mi diye :) hatta vivendinin blizzard a oyunu cıkartması icin baskı yaparak tam bitmeden cıkarttırdıgını soyleyenler bile war. blizzard yapmaz oyle sey bence gerci. blizzard us den ders almıstır gibime geliyor ciddi sekilde, ve busefer okadar problem cekecegimizi sanmıyorum.[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

toprak kardeşim makınam kasıyor demıssın sen raid lerde ne yapıyordun? makınayı bırakıp tuvalete fılanmı gidiyordun? olucak tabıkı o kadarda az kasın quest ıcın ben 3 saat boyunca orumcek bacagı aradıgımı bılırım(bilen bilir elf questi dolanaar girişinde) kasmadan birşeyler olmuyor tamam dogru oyuna basladıgında 129380192 kişi domuz kesıyor olucak ama kasıcaksın abi bu final betada da bole olucak serverlar acıldıgıktan 3-4 gün sonrada bole olucak ne yapabılırız yanı ha benım 10 kişi gordugumde makınam kasıyor diyorsan ona birşey diyemem ram al abi yada iyi bir upg yap ne bilim[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

server kişi limiti 2500 degilmiydi hatta gecen gun okudum bu sayı arttırılmış su an tech sürekli müdahele ediyomus sayıyı bu seviyede tutmak icin tahmini 3000 falan yapmıslardır
40*3000 120k oyuncu demek ilk gününde 250k satış yapan bir oyuna bence cok cok az bir sayı bu en az 70-80 server olması lazım/yanlış biliyosam lütfen düzeltin
ayrıca Euda oynucaklar cok sanslı(bende dahil :) ) çünkü blizzard %99 dersini almıştır Eu serverlarında sorunlar minumum seviyede olucaktır bence[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 02 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
US Open beta da oynamıştım. Şimdi bunlar kime gönderiyorlarmış keyleri? Databaselerinde kayıtlı random kişilere mi ?

Yok mu bilen boşa beklemeyeyim en azından. Veya bi yerlere f5 ( eşref) yapılacaksa hasta halimle orayı bekleyim[signature][hline]Charles Rhadamantis
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle, toplam nufus tabiki etkili, ama zone olayı da en az toplam oyuncu sayısı kadar etkili bence.
makinam kasıyor ewet, oyun gelene kadar ufak birkac yukseltme yapmayı planlıyorum. raidlerde illalah dedim artık, etrafım alliance cevrili iken bir de bakmısım her yer orc olmus :)
orumcek bacagı ;) ve o tarz questler ile sinirlerimizi yıpratmaya hiç gerek yok işte.birkac kisi birkac kişidir, nekadar az adam aynı questi yaparsak okadar rahat olur.
sonucta sen lvl 40 kasarsan karsı taraftan da birileri kasar hic merak etme, denge olur gene.[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım open ile alakası yok, o zaten us open idi. eu closed basvurularından alıyorlar
said:
CraftedbyMalibu, 02 Aralık 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
said:
CraftedbyMalibu, 02 Aralık 2004 00:31 tarihinde demiş ki:
US Open beta da oynamıştım. Şimdi bunlar kime gönderiyorlarmış keyleri? Databaselerinde kayıtlı random kişilere mi ?

Yok mu bilen boşa beklemeyeyim en azından. Veya bi yerlere f5 ( eşref) yapılacaksa hasta halimle orayı bekleyim
[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

denge olur ben ona birşey demıyorum ama sahsen ben oyuna yenı baslamayla daha bismillah demeden lvl 40 görürsem koparım resmen ben herkesın eşit baslaması taraftarıyım bölece kim daha fazla kasıyor ve kendini veriyor ortaya cıkar ben lvl 40 adam gorunce hevesım kacar :P(Bu nasıl türkçe :D) herneyse wow wow kafayı yedim salla gitsin önemli değil artık ha ilk gün baslamısım ha 1 hafta sonra elbet herkes 60 olucak daha :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

zone olayi icin.serverdaki lag in toplam oyuncu sayisi ile hic alakasi yok.dikkat ederseniz loot ederken takilior.normalde laginiz pek degismez.ben gm e direk msg atmistim ve gelen cevapta ayni zone da asiri sayida oyuncu varsa database e yüklenme cok fazla oluyormus.bu yüzden loot ederk iki saat öle kaliosunuz.server side lag de bu oluor iste
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 02 Aralık 2004 01:30 tarihinde demiş ki:
zone olayi icin.serverdaki lag in toplam oyuncu sayisi ile hic alakasi yok.dikkat ederseniz loot ederken takilior.normalde laginiz pek degismez.ben gm e direk msg atmistim ve gelen cevapta ayni zone da asiri sayida oyuncu varsa database e yüklenme cok fazla oluyormus.bu yüzden loot ederk iki saat öle kaliosunuz.server side lag de bu oluor iste

o zaman bu sorunu 1 hafta boyunca çekiceksin.Tabi sadece sen değil oynayanların 99% çekicek[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 02 Aralık 2004 01:32 tarihinde demiş ki:o zaman bu sorunu 1 hafta boyunca çekiceksin.Tabi sadece sen değil oynayanların 99% çekicek

asıl sorun da bu ya, 1 hafta degil. sen geliştikçe millet de gelişecek ve surekli beraber takılacaksınız...[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

insallah. onemli bir nokta bu. ote yandan us serverındakilerin cogu deliye donmus durumda su sıralar, adamlar pvp serverlarında 20 lvl dusukleri avldıkları icin surekli :) dogru birsey degil bence, gerci pvp server ı, adamların hakkı ama lvl alanlara da bir cozum sunmaları lazım.[signature][hline]I'm blind, not dead !

[Bu mesaj toprak tarafından 02 Aralık 2004 02:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yani şimdi açık olan Open beta mı Closed beta mı?
Pre-Order yapanlar Final beta damı oynıycak?

toprak@ I'm Blind , Not dead???
Körsün ama ölü değilsin??
Başka türlü olmasın o?
Mesala I'm Blind , Not Deaf
- Biyere yollayınca özellikle 2 kere filan basarsan Ben Körüm sağır değilim diye seni eziyor - Ezmeye hakkı war karizması yeter =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Sosyal ağlarda paylaş

open beta nezaman baslayacak dendiginde, blizzarddakiler "ne open betası oyle birsey mi dedik biz ?" demislerdi. closed a adam eklediler simdi we butun closed testerlar final a girecek.ayrıca siparis werenler de.

said:
CrayTotem, 02 Aralık 2004 03:53 tarihinde demiş ki:
toprak@ I'm Blind , Not dead???

ewet deaf ama ben dead yazıyorum.birkackere daha sordular, biraz daha soran olursa bir de bunu not dusecem imzaya:)[signature][hline]I'm blind, not dead !
Sosyal ağlarda paylaş

Game.net ten gelen mail. Ne demek oluyor yani bu :P

Dear Customer,

I am writing on the subject of your order on the GAME website for World of
Warcraft - or more specifically, your access to the Beta Test.

I just thought it important to set your mind at rest and to save you spending
your time contacting us - if you are receiving this e-mail, the Beta Key CD
which you need to get started will be with you as soon as we can get it there.

Soon you will be able to trial what promises to be the greatest massively
multiplayer game to date. Although no firm date has yet been confirmed for the
finished game it is expected in the early part of next year - you'll receive an
automatic update email as soon as we know!

Thanks

Jonny Austin
GAME.NET[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -R.I.P
Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -R.I.P
For The Horde!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...