somebody Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 seyredenler bilir. adam müthiş.. bir all star daha yetişiyor. adam daha 19 yaşında.öyle bir smaca kalkıyorki inanılmaz..muhakkak seyredin. clevaland cavailers da oynuyor.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hangi ülkede oynuyor bu leburon? onuda söyleseydin bulur izlerdik. neyse ben cleveland ı google da aratıp nerenin takımı oldugunu bulurum. saol.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
somebody Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 nba de oynuyor. şaka yapıyorsun herhalde. müthiş adam müthiş... kesin seyret. adam smacı basarken aşağıdan yükseldiğini düşünmüyorsun, potaya tepeden düşüyor sanki... turnike diye birşey yok herifin lugatında. illa basacak[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 O kim be abi? lebrün. sağol bu arada top secret bilgiler içün.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 02 Aralık 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 acemi bi adammış ya ozaman. steps olmuyormu çok yükseğe zıplayınca. boy stepsi diye bişey var demi.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
somebody Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 alem adamsın fistan[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 acemimi suan nba'in en iyi 2. sayi ortlamasina sahip adamı.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 lebron'u tanimiyosaniz ben nba izliyorum demeyin.. :)[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Insomnia_, 29 Kasim 2004 18:18 tarihinde "sevgilinize nasil hitap edersiniz" basliginda demis ki: acilmamis goncam Gothic_Angel, 29 Kasim 2004 21:35 tarihinde yorumunu yapmis: sende ac gul olsun.
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 d.howard da ii bi küçüğümüz...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 abi jordan ı anladımda bu lebron topic i ne?
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Lebron tanınmaz mı be hocalar. Benim NBA ile alakam yok ama ismini biliyorum. Fistan bariz dalga geçmiş siz de inanmışsınız, ayıp :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 02 Aralık 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 böyle dewam eder ve iyi bi takıma geçerse 2015 e kadar falan fırtına estirebilir.sonrası ona kalmış.
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 muazzam öztürkçe sanki lafa bak cahil mod .) muntazam düzgün demek, dela doru sölemiş..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 he harbiden daha onu bilmiyou bunu bilmiyo..a lebron mu? ne alaka kardeşim lebron biz burda muazzam-muntazam muhabbeti çevirioz gelmişiniz lebron dionuz ya konuyu saptırmayın ne lebronu lebron kim ya..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 her gördüğün adama gelip topic açarsan, sonra gelip bi de boyunu aşan kinayelerle etrafa sataşırsan dağılabliir konu tabiki. Lebron 1 sezondur nba'de oynuyo, 3 yıldır nba e gelmesi, hangi takımda oynayacağı, kimle sponsorluk anlaşması imzalayacağı konuşluluyo, 3 ay önce türkiyeye geldi, yeni mi gördün derler adama daha da ısrar edersen..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Kral James :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
uncla Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hayranım o adama,2 smacını izlemem yetti[signature][hline]R+
screamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Medyanın gazını iyi kullanan bie eleman[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Naa, 02 Aralık 2004 10:26 tarihinde demiş ki: acemimi suan nba'in en iyi 2. sayi ortlamasina sahip adamı. said: Dmx, 02 Aralık 2004 11:59 tarihinde demiş ki: lebron'u tanimiyosaniz ben nba izliyorum demeyin.. :) (bkz: Ben Kefalim)[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Odrin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Adamın NBAye gelişi olaydı zaten.DAha oynamaya başlamadan bütün markalar reklam için kapısında yattılar
Öne çıkan mesajlar