Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lebron James

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seyredenler bilir. adam müthiş.. bir all star daha yetişiyor. adam daha 19 yaşında.öyle bir smaca kalkıyorki inanılmaz..muhakkak seyredin. clevaland cavailers da oynuyor.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
nba de oynuyor. şaka yapıyorsun herhalde. müthiş adam müthiş... kesin seyret. adam smacı basarken aşağıdan yükseldiğini düşünmüyorsun, potaya tepeden düşüyor sanki... turnike diye birşey yok herifin lugatında. illa basacak[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

Mesaj tarihi:
O kim be abi? lebrün. sağol bu arada top secret bilgiler içün.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 02 Aralık 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
alem adamsın fistan[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
lebron'u tanimiyosaniz ben nba izliyorum demeyin.. :)[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken
Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz..

Insomnia_, 29 Kasim 2004 18:18 tarihinde "sevgilinize nasil hitap edersiniz" basliginda demis ki: acilmamis goncam

Gothic_Angel, 29 Kasim 2004 21:35 tarihinde yorumunu yapmis: sende ac gul olsun.
Mesaj tarihi:
d.howard da ii bi küçüğümüz...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
Lebron tanınmaz mı be hocalar. Benim NBA ile alakam yok ama ismini biliyorum. Fistan bariz dalga geçmiş siz de inanmışsınız, ayıp :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 02 Aralık 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
muazzam öztürkçe sanki lafa bak cahil mod .)
muntazam düzgün demek, dela doru sölemiş..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
he harbiden daha onu bilmiyou bunu bilmiyo..a lebron mu? ne alaka kardeşim lebron biz burda muazzam-muntazam muhabbeti çevirioz gelmişiniz lebron dionuz ya konuyu saptırmayın ne lebronu lebron kim ya..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
her gördüğün adama gelip topic açarsan, sonra gelip bi de boyunu aşan kinayelerle etrafa sataşırsan dağılabliir konu tabiki. Lebron 1 sezondur nba'de oynuyo, 3 yıldır nba e gelmesi, hangi takımda oynayacağı, kimle sponsorluk anlaşması imzalayacağı konuşluluyo, 3 ay önce türkiyeye geldi, yeni mi gördün derler adama daha da ısrar edersen..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
  • Yeni Oluştur...