Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adls Modem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben Adsl modem ile server açmak istiyordum hala istiyorum yanlız bir sorun var. Modemde Firewall war mış ben bu firewall ı nasıl kaldırabilirim. USB ile Ana makineye mi bağlamak zorundayım ??
Ayrıca sunucuyu görüyor yanlız oyuna bağlanamıyor işte bu firewall'ı kaldırırsam düzelicek mi ?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Firewall' ı kaldırmanın bir yolu yok malesef :( modemi USB ile bağlamak zorundasın ana makinaya. Eğer diyer makinelere Hub ile bağlantıyı dağıtıyor iseniz işiniz baya zor.[signature][hline]Elendil UO
Kayit
JoJo
The Amanbasyy ClasssSigh
:tebrikz:
Mesaj tarihi:
kapatılamayan firewall olmaz :) En basitinden bütün portları açılır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Firewall'un ayarlarına bağlı o.
Ayrıca Firewall deyince aynı özelliklere sahip bişey olarak algılamayın.
Örneğin,geek modemlerde firewall olarak geçen şey aslında,syn flooding,ping of death gibi saldırılara koruma sağlıyor(nekadar sağlar orası tartışılır) yani server açarsan ona bi engeli yok.bende 2593 numaralı port açık örneğin ve firewall'uda açarsam,bunu engellemiyor zaten.[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Mesaj tarihi:
bende geek modem vardı gerci suan uzak kaldım adsl net felan ama modemin config inde firewall u kapatabiliyordun yanılmıyorsam basitte birseydi gerci sendeki modemin markası felan fişmanı nedir bilemiyorum.modemle gelen mutlak kullanma kılavuzu vardır onu yazar kesin[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Modem ayarlarına gireceksin,menüden firewall'u seçip disable diceksin bukadar.

Farklı bişeyse,aç kullanma kılavuzunu oku önce bi.
Ayrıca port açmazsan hiçbişekilde giremezler,firewall falan hikaye olur.[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
  • Yeni Oluştur...