Lord_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ben Adsl modem ile server açmak istiyordum hala istiyorum yanlız bir sorun var. Modemde Firewall war mış ben bu firewall ı nasıl kaldırabilirim. USB ile Ana makineye mi bağlamak zorundayım ?? Ayrıca sunucuyu görüyor yanlız oyuna bağlanamıyor işte bu firewall'ı kaldırırsam düzelicek mi ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Yardımcı olmak istiyen birisi yok muuuuu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Yanlis yer.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Firewall' ı kaldırmanın bir yolu yok malesef :( modemi USB ile bağlamak zorundasın ana makinaya. Eğer diyer makinelere Hub ile bağlantıyı dağıtıyor iseniz işiniz baya zor.[signature][hline]Elendil UO Kayit JoJo The Amanbasyy ClasssSigh :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 modemden modeme değişen bir şey bu modemin web konsoluna giriyorsun ordan ayarlara falan bakıyorsun. varsa firewallı kapatıyorsun. bi ara network dökümanı vardı burlarda bi yerde onu bulabilirsen işine yarar sanırım.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 kapatılamayan firewall olmaz :) En basitinden bütün portları açılır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Port açılsada yine aynı sorun devam eder İP görür ama bağlanamaz.[signature][hline]Elendil UO Kayit JoJo The Amanbasyy ClasssSigh :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Firewall'un ayarlarına bağlı o. Ayrıca Firewall deyince aynı özelliklere sahip bişey olarak algılamayın. Örneğin,geek modemlerde firewall olarak geçen şey aslında,syn flooding,ping of death gibi saldırılara koruma sağlıyor(nekadar sağlar orası tartışılır) yani server açarsan ona bi engeli yok.bende 2593 numaralı port açık örneğin ve firewall'uda açarsam,bunu engellemiyor zaten.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bende geek modem vardı gerci suan uzak kaldım adsl net felan ama modemin config inde firewall u kapatabiliyordun yanılmıyorsam basitte birseydi gerci sendeki modemin markası felan fişmanı nedir bilemiyorum.modemle gelen mutlak kullanma kılavuzu vardır onu yazar kesin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Nasil kapaticak firewall'ı onu söyleyin ?[signature][hline]Elendil UO Kayit JoJo The Amanbasyy ClasssSigh :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Laughin_, 03 Aralık 2004 00:08 tarihinde demiş ki: Nasil kapaticak firewall'ı onu söyleyin ? emrin olur paşam, döküman mı yapalım burda mı yersin[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Modem ayarlarına gireceksin,menüden firewall'u seçip disable diceksin bukadar. Farklı bişeyse,aç kullanma kılavuzunu oku önce bi. Ayrıca port açmazsan hiçbişekilde giremezler,firewall falan hikaye olur.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 router die arat firewall değil[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar