Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Ya ben birini tanıyorum, ailesi yabancı ama türk vatandaşlığı almış türkçe biliyorlar. Arkadaşın kendisi türkiyede doğduktan sonra yabancı eğitim almış, türkçe bilmiyor ailesinin anadili olan mandarin ve ingilizce biliyor. Yani adam, ailesi türk vatandaşı olduğu için türk vatandaşı, ama türkçe bilmiyor. Askerliği napıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 mesela Alex'in bebeleri de mi askere gidecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Dil bahane degil, kar tane Kurt gidiyor oyle. Onlarla birlikte ogrenecek. Ya da insafa gelip Cin'de bir yere filan yollarlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 askerde ogretiyorlar turkceyi ogrenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bedelliyi beklesin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sıkıntı olmaz orada türkçe bilmiyenler kürtler çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar