-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 güzel arabaya benzio.Yıllardır spor otomobil tutukunlarının haykırışlarını duymazdan gelen Peugeot, daha fazla dayanamadı ve 907'yi gün ışığına çıkardı. Otomobil meraklıları ve özellikle Peugeot hayranları Paris Otomobil Fuarı'nda büyük bir sürprizle karşılaştı. Peugeot standında can yakan tüm diğer modellerin içinde ormanlar kralını en çok hatırlatan model duruyordu: 907. Peugeot'nun son dönemde benimsediği aslan bakışlı tasarımın en saf halkası olan 907, aynı zamanda Fransız firmanın spor otomobillere bakışını da gözler önüne seriyor. [signature][hline]Yalılıyız,GözGözlüyüz,Çok Piskopatız.[Bu mesaj -Kobe- tarafından 20 Kasım 2004 13:17 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj -Kobe- tarafından 20 Kasım 2004 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Harbiden güzel arabaymış.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 [signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Arka kısım Carrera GT Yandaki ızgaralar biçok arabada var artık ben Range Roverdan diyorum. Burnu SLK'nın F1 tipi burnuna benziyo biraz daha genişi.. Tavan Anonim. Jantlar motosikletten alınma Bitek farlar peugeot Şunuda ekleyim ki herşeye rağmen güzel bi sentez yapmışlar [Bu mesaj Vodan tarafından 20 Kasım 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 işte bu ya müthiş bi araba.[signature][hline]CmTurk Site Editör. Bu alemde Kral YALI.Göztepe Tam 35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 güzel harbidn[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 aşık oldum[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hakkaten guzel ha peugeot bu arabadan cok satar :9[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 peugeot bu arabadan satmayacak diye biliyorum,sekil olsun diye yaptilar :) paris otomobil fuarinda bir peugeot yetkilisi soylemisti yanlis hatirlamiyorsam. [Bu mesaj -Apex- tarafından 20 Kasım 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İnanılmaz bi araba,hastasıyım.[signature][hline]matter of time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İç dizayna bittim, dışı da inanılmaz, aman yarabbi... aman yarabbi... yanlız italyan kalitesi beklememek lazım peugeotdan, gerçi görmeden ne derece sallanabilir malumunuz =)[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kopartanın üstündeki yuvarlak şeyler nedir acaba akım kapasitörü filanmı[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 evet bende onu anlıyamadım şekil olsun diye yapmışlardır.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKlayın..TIKlayın..TIKlayın.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Oyuncak araba gibi duruyor.Şahsen ben bunu sürmek istemezdim çok süslü:) Bunu bir çarpsam hayatım kayar valla.Yeni kaza yaptım da hala onun etkilerini taşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Şimdi şu arabayı alsam bile bakamam.. Altı kesin vurur,kuş pisler,kedi çıkar otoparkta üstüne biri uyuz olur çizer.[signature][hline]matter of time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Türkiye şartlarında kullanılması anlamsız ve imkansız.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nQx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Plakayıda ön cama yapıştırırız artık[signature][hline]nqx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Çok pahalıdır bu.Çok benzin yakar şimdi.Gereksiz yani. *delirir*[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 araba 12 silindir kaportadaki o yuvarlak şeyler de o 12 tane silindir arabanin olayini bilmiorsunuz bi de oyle boyle sole diyosunuz.. hadi yavastan...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yok süs değil zaten konsept araba ahkam kesiceğine oku oku oku [Bu mesaj Goering tarafından 21 Kasım 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: -Apex-, 20 Kasım 2004 16:40 tarihinde demiş ki: peugeot bu arabadan satmayacak diye biliyorum,sekil olsun diye yaptilar :) paris otomobil fuarinda bir peugeot yetkilisi soylemisti yanlis hatirlamiyorsam. [Bu mesaj -Apex- tarafından 20 Kasım 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] buda bı sacmalık satmıosan nıe yapıosn mılletın bı tarafı sıser sonra[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 piyasaya verilmiycek bir araba sirf prestij olsun diye yapildi. Su starda intercity diye bir program var yarim saat yapan adamlar anlatmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
34DOA82 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Goering, 21 Kasım 2004 01:39 tarihinde demiş ki: araba 12 silindir kaportadaki o yuvarlak şeyler de o 12 tane silindir arabanin olayini bilmiorsunuz bi de oyle boyle sole diyosunuz.. hadi yavastan... cnm onlar silindir değil, borazan tabir ettiimizemm manifold hava girişi. herbiri herbir silindire hava gönderir. yani hava filtresi yok, onun yerine bunnar var :P[signature][hline]This is my world, you just live in it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Güzel olmuşta V12(çok yer bu) ve satışa sunulsa bile istenilecek fiyat bir mercedes sl-clk fiyatlarina yakin olacagindan ne kadar tercih edilir bilemem. NOT:Benzetmede Mercedes modellerini kullanmaktaki nedenim dizayni mercedesleri andiriyor aracin ondan :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 22 Kasım 2004 11:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yapıyolar yapıyolar yapıyolar sonra kaybolup gidiyor bu süper spor otomobiller ferrari,porsche ve lamborghini yanında. ya da bana öyle geliyor. bi kere ferrarinin karizmasını altüst edebilen süper spor arabaların en iyisini üretmiş sayılır.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar