Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 - Sayın Arınç kasklardaki numaralar silinmiş? + olsun bizim UEFA kupamız var 6-0 var falan - Sayın Arınç kasklardaki numaralar silinmiş? + Fok balıkları çok yalnız -kask numaraları? +off giycek hiçbişeyim kalmamış:`( +Kask numaralarını neden sildiniz? - Hangi kask ? +Felsefe yapti ya la - Sayın Arınç polisin kask numarasını saklamasıyla ilgili soru vardı? + Biz bir gün Abdullah Gül'le Mekke'deydik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 yollayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 garbıç bile değil bu herifin tavrıyla dalga geçilicek bir ortam yok şuanda ben gayet ciddi buldum tavrını. Götümüzde ayı bağrıo zaten kask mask darlamayın bakışı atıı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bu geyiği bilmiyorum, video var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar