Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 Noob Soruları

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

2013 yılında konsolla tanışan PCfag için yardımlarınız son derece önemli!

- Playstation Plus üyeliği mı?

- Oyunları genelde nasıl alıyorsunuz, her oyun PSN'de bulunuyor mu, bulunmayanlar için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?

- İnternet bağlantısı nasıl kuruluyor?

- İlk gün şu şu oyunları al, zaman kaybetme sakın dediğiniz hangi oyunlar var, PS Exclusive?

- Önem teşkil eden bilmem gereken neler var?
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

2013 yılında konsolla tanışan PCfag için yardımlarınız son derece önemli!

- Playstation Plus üyeliği mı?

- Oyunları genelde nasıl alıyorsunuz, her oyun PSN'de bulunuyor mu, bulunmayanlar için nasıl bir yöntem uyguluyorsunuz?

- İnternet bağlantısı nasıl kuruluyor?

- İlk gün şu şu oyunları al, zaman kaybetme sakın dediğiniz hangi oyunlar var, PS Exclusive?

- Önem teşkil eden bilmem gereken neler var?

cok soru oldugu icn alinti yaptim

plus olayinda pek birsey gormedim ama alirsan da isine yarayabilir bedava oyunlar var, avatarlar temalar. dl edilebilen bazi oyunlarda indirim var.

her oyun psnde yok. trurkiyede ben ayrilirken opyun fiyatlari pahaliydi. ingiliz, amerikan ve hong kong sitelerinde nispeten ucuz oluyor oradan aliyordum.

internet baglantisi kurmak cok kolay lan kablo veya wifi olarak system settings network settings cok kolay bi is.

ps exclusive neredeyse her oyun iyidir, googlea yaz cikar, olmadi metacritice bak. bence direkt onlardan basla zaten multi oyunlarin bircogunda xboxa nazaran daha dusuk performans var loadingler olsun genel grafik kalitesi, online destegi olsun.

onemli bilmen gereken baska birsey yok sanirim, ac oyna.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...