Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

besiktas - standart liége

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
standart liege 1.05
beşiktaş 5.5 bence...
bu maçtada yenicekler şansınız yokki.....
sonra ben çıban başı oluorum doğruları söyledim diye...
lütfen arkadaşlar beşiktaşlı olabilirsiniz ama doğruları söyleyin...[signature][hline]Cinnet...
Mesaj tarihi:
saol ya bende niçün ama niçün diye kendimi paralıyodum...
bişeyi unutmuşum o yüzden editliyorum...siz bana ne kadar laf soksanızda sonuç değişmicek yenileceksiniz[signature][hline]Cinnet...

[Bu mesaj Mandooo tarafından 01 Aralık 2004 18:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zaten diyemezsinizki biz hiç deilse bi skora hedefleniyoruz...aman bu maçıda kör topak berabere bitirelim diye deil...bizim amacımız futbol şov galibiyet ikinci planda (bu son yazdığım cümle boyu deil işlevi önemli gibi oldu :D ) neyse....işte budur...[signature][hline]Cinnet...
Mesaj tarihi:
işallah alırız...[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
evet umarım 3-4 yemez bizimkiler..

bu arada arkadaşa katılıyorum...biraz terbiyenizi takılınzz..[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim...
Mesaj tarihi:
terbiyesizligi yapan mandoo degildi ya neyse..
bjk nin yenmesi cok zor olan bi mac, ama liege saldirmazsa taraftar kazanir yine kazanir :p
hadi insallah[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Mesaj tarihi:
ne diyim öyle diyin öyle olsun ama gerçek tektir...ve ben haklıyım...feci koyacaklar...[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim...
Mesaj tarihi:
bak şuraya yazıyorum.
eğer bu mandoo nun sadece kavga çıkartmak için attığı 34214331 tane mesaja yaptırım uygulanmazsa ben de bu adama küfrederim maçtan sonra.
yeter be bu ne anasını satayım. dinden imandan çıkartmayın insanı. yanyana olduğunuzda 56464 defa koyacaklar diyemiyosan tanımadığın insanlara, burda da diyip klavye ağalığı yapmayın! Yürü git bakayım bir tane kahveye maç saatinde, burada söylediklerini aynen söyle... Gör nooluyor ondan sonra...

[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.

[Bu mesaj Eno tarafından 01 Aralık 2004 20:52 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...