Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

siparis meraki

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben amazon.com'dan

-Monster Manual 2
-Psionics Handbook
-Tome and Blood
-Masters of the Wild
-Defenders of the Faith
-Epic-level Handbook
-Song and Silence
-Magic of Faerun ($180 total - gümrük var mi bilemiyorum ama su an fiyat bu)

Kitaplarini siparis ettim. Yaklasik 20 gün içinde gelecek ama bilen var mi die soruyorum da daha once burdan siparis veren var mi?
Varsa gümrük ekstra ne kadar para aliyo veya almiyor mu?

Yani amazondan alan varsa bir solesin. Yardimci olsun . bir de sizce daha neler alinabilir?

( FR campaing book,Dm guide, Players Handbook,Monster Manual 1 ,Hero builders guide, Enemies and aliies,monsters of Faerun var )[hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

frp böle olmazki yahu frp dediğin böle oynanmaz ne gerek var ordaki bir çok kitaba frp dediğin hayal gücüdür kendin yarat kitaplara bağlı kalma.Yani inan bana o parayla daha güzel şeyler yapılabilir mesela alırısn bir dijital fotoğraf makinesi misleri gibi off of[hline]Z(x) = axe
WTF?
Sosyal ağlarda paylaş

ii de illaki oyun icin kullanılmasına gerek yok ki bu kiatpların .. oyun oynamak icin alınmasa da okuması gayet zevkli kitaplar bence[hline]On the first day, there was light. On the second day, there was WarCraft. On the third day the lights were off to better play WarCraft. And Blizzard saw that it was good...
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi ara download frenzy e girip dl etmistim bunların yarısını fln ama sora acrobat reader ve scan edilmis pdf den kusunca bırakmıstım .. özellikle fr campaign setting i cok beenmistim :)[hline]On the first day, there was light. On the second day, there was WarCraft. On the third day the lights were off to better play WarCraft. And Blizzard saw that it was good...
Sosyal ağlarda paylaş

Stronghold builders i almamın sebebi book of challenge la birlikte combo şeklinde %40 falan daha ucuza satılması.Zaten tek tek %30 daha ucuz hepsi ama her ürünün bir "great sale" olayı var. Bu olay da alakasız kitaplarla değil bayaa iyi 2 li ürünler halinde daha da ucuza satılıyor

Misal:DM guide + M.Manual
Epic-Level handbook+psionics handbook
Tome and Blood+Magic of Faerun
Song and Silence+Masters of the Wild

gibi.

Bu yüzden bayağı çekici geliyor bu "great sale" olayları.
Ayrıca ben bu combo satış dışında sadece sword and fist i tek almak durumunda kalıcam çünkü sadece o FR Campaing Book ile satılıyor. Diğer hepsi dediğim gibi çok iyi ayarlanmış[hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Şuana kadar çıkmış kitapların hepsi bende PDF olarak var
Ayrıca çoğuda grubumda orjinal olarak mevcut..
-Epic-level book bence aldığına pişman olucaksın
-Stronghold Builders guide eğer hereos beğendiysen kullanıyosan al ama orjinaline gerek yok bence
-Deities and demigodsdan önce fr oynuyorsanız
Faith&Pantheans ismin ikinci kısmı yanlış olabilir
FR tanrılarını anlatıyor , daha sonra Deities alınabilir...
-Book of vile darkness mutlaka alınmalı tabe acık piskopatlık varsa :P Kitap frp tarihinde ilk defa üzerinde 21 yaşından küçüklerin okuması açıklaması yer alan kitaptır...

Sufi keşke bekleseydin söylenti gerçek olursa ikinci ve değişmiş basımları çıkıcak :( bizde tekrar para ödemek zorunda kalıcaz classlarda değişicek diyorlar...[hline]Max `Dhostar` Matt, level 70 perverted Nano-Technician of rubi-ka 1 clans
CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE
Sosyal ağlarda paylaş

Aman diyim

Bundan sonra siparişlerinizi Saklı Kent'ten yapmanız kişisel tavsiyem olacak arkadaşlar..

Kendileri Wizards of The Coast'un türkiye dağıtıcıları oldularda 2003 başında...[hline]There, look, the willow clings over the river,
like a person who bows down, crying for the lover.
Sosyal ağlarda paylaş

nihayet phb ve dmg bugün elime ulaştı, artık pii-dii-ef devrini kapatmış bulunuyorum :D (hemen sen öyle san deyip havamı bozmayın, bırakın biraz avunalım)

Szasstam, malesef siparişi verdikten sonra senden duydum, önce haberim olsaydı biraz daha ertelerdim.

bu arada wotc türkiye temsilcisi haberi sevindirici, umarım kitapları almak için sorduğumuzda gereklişeyler gibi "sipariş verildi 3 ay sonra gelir, gelmeyebilir de, çok ümitlenmeyin" diye cevaplar almayız.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet kitaplar 10 gün önce elime ulaştı.Aralarında en iyileri Magic of Faerun ,Psionics Handbook ve tüm guidebooklar.(en iyisi Masters of the Wild ama hepsi çok iyi )

Epic-level handbook'u almayın Fallout'ta üzerinizde Adv.Power Armor+ Gauss Minigun bile olsa sizi öpebilecek :) türden şeyler var ve buna karşılık epic-level pcler bu arkadaşlardan bucak bucak kaçar :) PC'ler ezik kalıyor bu monsterların yanında ( CR:45 olan 2800 hpli collassal böcük + 100 den attack felan yapıyo. Hatta illustration'da bir köyü hazmeden ve kitin tabakası tepe-orman karışımı bir şey olarak gösterilmiş.Prismatic Dragon , Great Wrym olanı 101 AC 2500 hp 101 attack yapıyo . Breath weapon prismatic spray felan str 75 lerde geziyo.)
Bir de özel epic-spell'ler var ki o da ayrı bir muamma.Epic büyü yapmak için spellcraft check atıyorsun d20 ile (normal skill check gibi) bu attığın rakamın üzerine bonusun eklendiğinde elde ettiğin rakam ,yapmaya çalıştığın epic level büyünün istediği rakamı tutturmak zorunda ki bu büyülerin en eziği 27 en manyağı ise 470 istiyor ki bu sonuncusu için lvl 450 wizard olmak lazım :) ( büyü de target'a 305d6 caster'a 200d6 koyuyor isim de The Vengeful Gaze of the Gods :) )

Böyle gereksiz bir kitap. MM 2 de iyi değil . Burnumla çizip , midemle düşünseydim daha güzel yaratıklar çıkarabilirdim . ( tabi arada güzel bir-iki monster da yok deil hani )

Yorumlar bu kadar benden.Sorus olan varsa yanıtlıyayım

Ayrıca Book of Vile Darkness'ı alıp birine göstermeye çalışırsanız sizi direk satanist sanırlar dikkat. ehe Resimler pek iç açıcı değil[hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
said:
Magic, 18 Ocak 2003 05:19 tarihinde demiş ki:
Aman diyim

Bundan sonra siparişlerinizi Saklı Kent'ten yapmanız kişisel tavsiyem olacak arkadaşlar..

Kendileri Wizards of The Coast'un türkiye dağıtıcıları oldularda 2003 başında...[hline]There, look, the willow clings over the river,
like a person who bows down, crying for the lover.

Yalan bunlaaar yalaaaaaaan eheueh . bir dönüp bakayım dedim de bu konuya.

Bu arada elimdeki kitapların son listesi:

D20 System kitapları:

-Traps and Treachery I
-Traps and Treachery II
-Sorcery and Steam
-Spells and Spellcraft
-Wonderous items of Power (bu hariç hepsi Legends and Lairs)
-Path of Faith
-Path of Magic
-Path of The Sword
-Path of Shadow
-School of Evacotion / School of Conjuration -paperback-

DnD kitapları:

-Draconomicon : The book of dragons
-Libris Mortis : The book of the undead
-Book of Vile Darkness
-Book of Exalted Deeds
-Epic-level handbook
-Psionics handbook
-Phb,Dmg,Mm 3.0 edition
-Phb,Dmg,Mm 3,5 edition - gift pack
-Monster Manual II
-Monster Manual III
-Fiend Folio (bir nevi Mm gene )
-Frostburn : The perils of Ice and Snow
-Manual of the Planes
-Unearted Arcana
-Complete Warrior
-Complete Divine
-Ghostwalk: Campaing Option
-Sword and Fist / Tome and Blood / Song and Silence/ Defenders of the Faith / Masters of the wild character guidebooks -paperback-
-Enemies and Allies / Hero Builder's Guidebook -paperback-
-FR Campaing Setting
-Magic of Faerun
-Races of Faerun
-Faiths and Pantheons
-Lords of Darkness
-Silver Marches
-FR Dm's Screen
-Monster Compenddium : Monsters of Faerun.

+Deluxe Character Sheets

Yani sonunda kitaplığımı oluşturdum. Çoğunluğunu da okumayı sevdiğim için aldım.

[Bu mesaj Mathias tarafından 27 Kasım 2004 10:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kitapların hiçbiri yok ben. Ki ihtiyacım da yok.
Hatta PHB bile yok. Kendi yöntemimle A3 boyutuna küçültüp kitapçık haline getirdim ve printout aldım. PHB den daha güzel oldu yani. :-)

Kitap lazım olduğundan arşivden pdf ini açarız, bakarız, gerekli notu alıp oynarız...[signature][hline]Budur!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...