Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzik süper, animasyonda süper ...

Zopik

Öne çıkan mesajlar

sevmedim
bir maketi almış (ya da bonzai de olabilir bilemiycem) onu flasha taşımış üstüne de kuşlar yapmış.
o maketi flasha taşımak zor iş biliyorum ama yeterince güzel değil çizimlerde.

müzik kötü seçilmiş.
orman manzarasına uymamış
onu geçtim masalsı anlatıma da hiç uymamış.
tersine rahatsız etti.

sanırım zgrw'ydi, bana bu temaya benzer bir çizgi film yollamıştı flashla, onu hatırladım şimdi
o mesela çok güzeldi. ama bunu beğenmedim fazla.

edit:
said:
Dorsia, 01 Aralık 2004 03:21 tarihinde demiş ki:
güzell...
müzik elbet süper olacak björk:)

björk mü? hiç sevmem onun şarkılarını zaten, bunu beğenmedime şaşırmadım :-P[signature][hline]mono - life in mono

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Aralık 2004 03:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 01 Aralık 2004 03:38 tarihinde demiş ki:
eh zevkler renkler...:)
bir de bunu internet bölümüne taşıyalım burada pek hoş durmuyor bölye:)
konuyu açarken nereye açayım diye düşünmedim değil doğrusu. ama bu tip birşey internet bölümüne uyuyorsa güzel sanatlara da uymalıdır diye düşünüyorum açıkçası.

hatta müzik bölümü bile olur. hatta ayrıştırıp koyalım. linki internete, animasyonu görsel sanatlara, müziğide müzik bölümüne :-p
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes istediği gibi eleştirir ona kesinlikle bir lafım yok. fakat eleştiri gibi olduğu sürece. çok merak ediyorum hayatınızda hiç animasyon yapmakla uğraştınız mı? hiç sıfırdan bir şeyi vektörel olarak çizip hareketlendirmeyi denediniz mi? berbat kısmına tamam iğrenç kısmına da tamam ama animasyon bile değil ne demek ya. beğenmemek ayrı ezmek küçük görmek çok ayrı birşey.

bakış açınıza bazen hiç mi hiç katlanamıyorum. ne tür bir varlıksınız siz ki beğenmemek haricinde bu kadar yıkıcı eleştiri yapabiliyorsunuz...
Sosyal ağlarda paylaş

Ehhhhhhhh..[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zopik, 01 Aralık 2004 15:11 tarihinde demiş ki:
Herkes istediği gibi eleştirir ona kesinlikle bir lafım yok. fakat eleştiri gibi olduğu sürece. çok merak ediyorum hayatınızda hiç animasyon yapmakla uğraştınız mı? hiç sıfırdan bir şeyi vektörel olarak çizip hareketlendirmeyi denediniz mi? berbat kısmına tamam iğrenç kısmına da tamam ama animasyon bile değil ne demek ya. beğenmemek ayrı ezmek küçük görmek çok ayrı birşey.

bakış açınıza bazen hiç mi hiç katlanamıyorum. ne tür bir varlıksınız siz ki beğenmemek haricinde bu kadar yıkıcı eleştiri yapabiliyorsunuz...

Ewt animasyon yapmakla uğraştım.Ama sen bunu o kdr değişik bişimde anlatmışın ki... "Aman tanrımmm becerdimmm yaptımmm ben bir harikayımmm. Tavvvşanı hareket ettirdimmm. Aaaaa kurbağalarrrr balıklarrrrrr kuşlarrr hareket ediyorrrrrrrr" Ufacık bir animasyonu nası da bu kdr önemli bir şey haline getirip büyütebiliyorsun anlamıyorum.
Tabiki yıkıcı bir eleştri yapıcam.Çünkü bu animasyon gerçektende yıkıcı eleştri yapılmaya layık bir animasyon...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...