Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakın ne kadar güzel oldu pati

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Liseye başlarken ultimatr daki bütün yazıları okuduğumu hatırlıyorum.Şimdi ise liseyi bitiriyoruz böü , zaman ne çabuk geçiyor =( ( o zamanlar forum filam yabancıydı benim için. zaten daha sonra okumaya başladım ama yazı yazmıyordum. sonradan arada birşeyler yazma ihtiyacı hissettim. sadece okumakla yetinememeye başlamıştım =) )[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan

[Bu mesaj Thestral tarafından 02 Aralık 2004 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
yevaud, 02 Aralık 2004 09:48 tarihinde demiş ki:
paticik ölürse internete girmem şerefsizim :D

Hadi lan.. Zaten ölmesine izin verilmez.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 02 Aralık 2004 00:39 tarihinde demiş ki:
atlar hoplar zıplar geyikler şarkı söylerdi.

atlar?geyikler? paticik? Üyeler? At? Geyik? *!sayıklamaya başalr*[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
gerçekten çok güsel bi site pati.Güsel bir ortam.ne bilim ben sewiiorum bu ortamı.[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN
TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA
MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA
CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA
ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!!

Pati Sözlük!!!
Diomedes

Mesaj tarihi:
bende seviorum çok cici bir ortan paticik!Dier yerlere benzemio :) 10 sene sora siz borsa konusurken bende finalleri amnlatırım artık eee bende patinin bebek patisi sayılırım :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
bende ilk açıldığı zamanlarda gelmiştim sonra 250 milyona varan *2 fatura geldi (dial-up zamanlar) senede bir kaç kere uğrar oldum buraya ama bu senenin başından beri hep burdayım :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki:
ulan kelle
Mesaj tarihi:
ADSL olmayaydı, patinin hali nolurdu?
Eheheh ben de bugün ADSL aldım holleii beeee.[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı
Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Mesaj tarihi:
Kutlu ola kutlu ola :) :tebrikz:

Bu arada patini üzerimizde etkileri büyük demin anladım :) Annem bi olay anlatıo okulla ilgili (kendisi örtmendir ) bende patinin başındayım ama onu dinliorum sora dedim hangi pati yapar ki böle bişe dedim tabii şaşırdı birascık ne patisi fln demeye başladı ben o anda *kopar*[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
Bilgisayarı açınca ilk sitem Pati oluyor . Diğerleri sonra geliyor .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
ben girdiğimde buralar pepelekti be....
2 sene oluyo galiba
sık kullanılanlarda duruyo zaten, direk buraya giriyoruz ailecek(deli haci ve ben)
artık ADSL de var, tutmayın beni
lamerler işgal edene kadar burdayım artık, albüme evlilik resimlerimi koycam(yaklaşık 12 sene sonra diye planlıyorum:D)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night."
beleş 3.5 ed.e
Mesaj tarihi:
olmasa ne yapardık?[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

• Yeni Oluştur...