Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ''updates''[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Thestral Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Liseye başlarken ultimatr daki bütün yazıları okuduğumu hatırlıyorum.Şimdi ise liseyi bitiriyoruz böü , zaman ne çabuk geçiyor =( ( o zamanlar forum filam yabancıydı benim için. zaten daha sonra okumaya başladım ama yazı yazmıyordum. sonradan arada birşeyler yazma ihtiyacı hissettim. sadece okumakla yetinememeye başlamıştım =) )[signature][hline]Götür Beni Bu Issız Sokaklardan [Bu mesaj Thestral tarafından 02 Aralık 2004 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Rewendor, 02 Aralık 2004 00:41 tarihinde demiş ki: said: Black_Lupin, 02 Aralık 2004 00:39 tarihinde demiş ki: ... Zamanında buralar otlaktı yeşillikti , atlar hoplar zıplar geyikler şarkı söylerdi ... Buralar na bööööle bostandı... ses verin ulannnnn :D[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK!
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: yevaud, 02 Aralık 2004 09:48 tarihinde demiş ki: paticik ölürse internete girmem şerefsizim :D Hadi lan.. Zaten ölmesine izin verilmez.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: Black_Lupin, 02 Aralık 2004 00:39 tarihinde demiş ki: atlar hoplar zıplar geyikler şarkı söylerdi. atlar?geyikler? paticik? Üyeler? At? Geyik? *!sayıklamaya başalr*[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 balonlara bak balonlara :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 18 Kasım 2001 01:46 da The-Bedirhan olarak üye oldum sonra anlasmazliklar oldu taştim falam bole banlandim sonra özür diledim kabul edildi :) sonra blackdagger olarak geldim :)[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 18 Kasım 2001 db nin yenilendiği tarih yani büyük ihtimalle daha önce üye olmuşsundur.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
BlacKDagger Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 olabilir cünki uo ilk geldiginde box olarak almistik hep beraber arkadaslar acmisti direk uye olmustum ama hatirlamiorum :) ilk nick Bedirhandi ama ehhe[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR]
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Pepelek iken UO sebebiyle üye oldum ben de, ama o zamanlar çok yazı yazmazdım, aktif olarak 5-6 aydır giriyorum. Burası kapanırsa günde en az net 2-3 saat boş zamanım olur.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 gerçekten çok güsel bi site pati.Güsel bir ortam.ne bilim ben sewiiorum bu ortamı.[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bende seviorum çok cici bir ortan paticik!Dier yerlere benzemio :) 10 sene sora siz borsa konusurken bende finalleri amnlatırım artık eee bende patinin bebek patisi sayılırım :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
nameless Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 bende ilk açıldığı zamanlarda gelmiştim sonra 250 milyona varan *2 fatura geldi (dial-up zamanlar) senede bir kaç kere uğrar oldum buraya ama bu senenin başından beri hep burdayım :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ADSL olmayaydı, patinin hali nolurdu? Eheheh ben de bugün ADSL aldım holleii beeee.[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ei barı kutlu olsun..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Kutlu ola kutlu ola :) :tebrikz: Bu arada patini üzerimizde etkileri büyük demin anladım :) Annem bi olay anlatıo okulla ilgili (kendisi örtmendir ) bende patinin başındayım ama onu dinliorum sora dedim hangi pati yapar ki böle bişe dedim tabii şaşırdı birascık ne patisi fln demeye başladı ben o anda *kopar*[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ah ah daha 3 sene önce şu kadardın be pati :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 78)
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 internete bağlanır bağlanmaz explore yi açtığımda aklıma ilk paticik geliyo...[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Bilgisayarı açınca ilk sitem Pati oluyor . Diğerleri sonra geliyor .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ben girdiğimde buralar pepelekti be.... 2 sene oluyo galiba sık kullanılanlarda duruyo zaten, direk buraya giriyoruz ailecek(deli haci ve ben) artık ADSL de var, tutmayın beni lamerler işgal edene kadar burdayım artık, albüme evlilik resimlerimi koycam(yaklaşık 12 sene sonra diye planlıyorum:D)[signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 anasayfam :P sefiorum açıkcası..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ben de pepelek zamanında takılmaya başlamıştım...sonradan paticik oldu...[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 olmasa ne yapardık?[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Deviss Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 benimde anasayfam.Hergün uğramadan edemem vallah. I Love Paticik ...[signature][hline]ICQ E-mail MSN
Öne çıkan mesajlar