Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Ha bir de, Horaca da gelmiş =)))) Diablesse de gelsin tam olsun. Horace, çabuk buraya senin şu kayak yapan avatarını koy. BU ne ya! Sayfa başı, kendi kendime konuşuyormuşum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Merhaba, evet haksızdın abi demek için geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 DynamicK said: mexinth said: Wendigo ile Diablesse de Wen.jr ile gelirlerse tam şenlenir gibi buralara şenlendirelim :)-D ne güzel mavra dönmüş. insan haber verir dyna efendi ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 benim gibi su dinozor tayfasinin muhabbetlerine hep uzaktan bakan uyeler icin aci verici bi konu bu bulusma olur, dinozor tayfasi sarap evine gider, underage oldugun+kimseyi tanimadigin icin gidemezsin KALli tayfa bulusur, KALli olmadigin icin ortamda tek kalmak istemezsin gidemezsin sizin yuzunuzden tesekkuru 1 puanla kacirdigim ergenlik yillarim hayalkirikligiyla gecti boyle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Ben hepsini taniyorum cogu beni ya tanimaz ya hatirlamaz, onu napcaz. Hic yasamamisim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 başka arkadaşınız mı yok hayıflandığınız şeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Leopar said: benim gibi su dinozor tayfasinin muhabbetlerine hep uzaktan bakan uyeler icin aci verici bi konu bu bulusma olur, dinozor tayfasi sarap evine gider, underage oldugun+kimseyi tanimadigin icin gidemezsin KALli tayfa bulusur, KALli olmadigin icin ortamda tek kalmak istemezsin gidemezsin sizin yuzunuzden tesekkuru 1 puanla kacirdigim ergenlik yillarim hayalkirikligiyla gecti boyle :/ kıyamam lan sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Wendigo said: DynamicK said: mexinth said: Wendigo ile Diablesse de Wen.jr ile gelirlerse tam şenlenir gibi buralara şenlendirelim :)-D ne güzel mavra dönmüş. insan haber verir dyna efendi ))) facebook dan mesaj atmistim ben, zurnanin ayarini kacirmayaydin da duyaydin bacim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar