Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Ha bir de, Horaca da gelmiş =)))) Diablesse de gelsin tam olsun. Horace, çabuk buraya senin şu kayak yapan avatarını koy. BU ne ya! Sayfa başı, kendi kendime konuşuyormuşum gibi.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Merhaba, evet haksızdın abi demek için geldim.
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 DynamicK said: mexinth said: Wendigo ile Diablesse de Wen.jr ile gelirlerse tam şenlenir gibi buralara şenlendirelim :)-D ne güzel mavra dönmüş. insan haber verir dyna efendi )))
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 benim gibi su dinozor tayfasinin muhabbetlerine hep uzaktan bakan uyeler icin aci verici bi konu bu bulusma olur, dinozor tayfasi sarap evine gider, underage oldugun+kimseyi tanimadigin icin gidemezsin KALli tayfa bulusur, KALli olmadigin icin ortamda tek kalmak istemezsin gidemezsin sizin yuzunuzden tesekkuru 1 puanla kacirdigim ergenlik yillarim hayalkirikligiyla gecti boyle :/
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Ben hepsini taniyorum cogu beni ya tanimaz ya hatirlamaz, onu napcaz. Hic yasamamisim gibi.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 başka arkadaşınız mı yok hayıflandığınız şeye bak
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Leopar said: benim gibi su dinozor tayfasinin muhabbetlerine hep uzaktan bakan uyeler icin aci verici bi konu bu bulusma olur, dinozor tayfasi sarap evine gider, underage oldugun+kimseyi tanimadigin icin gidemezsin KALli tayfa bulusur, KALli olmadigin icin ortamda tek kalmak istemezsin gidemezsin sizin yuzunuzden tesekkuru 1 puanla kacirdigim ergenlik yillarim hayalkirikligiyla gecti boyle :/ kıyamam lan sana
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Admin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Wendigo said: DynamicK said: mexinth said: Wendigo ile Diablesse de Wen.jr ile gelirlerse tam şenlenir gibi buralara şenlendirelim :)-D ne güzel mavra dönmüş. insan haber verir dyna efendi ))) facebook dan mesaj atmistim ben, zurnanin ayarini kacirmayaydin da duyaydin bacim :)
Öne çıkan mesajlar