Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inanamiyorum,sufer!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar ilgili topigi cep tel den acmis bulunuyorum.bence inanilmaz!Ya sizce...?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
güzel tabi. ben de denemiştim 1-2 ay kadar önce pati'ye girmeyi, fakat login olamamıştım bi türlü nokia 6600'dan.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
Symbian kullanan tüm telefonlardan bunu yapmak mümkün. OKadarda acayip bişey değil.
Sonuçta sürekli olarak gprs de kalıp forum takip edemeyeceksen (enazından benim maddi durumum turkcell'i besleme konusunda yetersiz kalır) cep telefonundan thread açmışsın mesaj atmışsın ne önemi varki?[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
hmm gusel bir olay tabi . Birde orc'un dediği gibi tel markanı yazarsan dahada iyi olur .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
walla benim gibi tknoloji ozurlu biri icin cidden amazing!Ole ki oha falan bile olabilirim her an!motorolaMpx200 ;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
said:
paspatur, 02 Aralık 2004 18:16 tarihinde demiş ki:
walla benim gibi tknoloji ozurlu biri icin cidden amazing!Ole ki oha falan bile olabilirim her an!motorolaMpx200 ;)

Kaç kontör gitti :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
kac kntr bilmiyom.benim hatli bu gecelik yeter yoksa :([signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
Ehe,bol resimli bi sayfaya girin ama yanınıza bikaç kontör kartı almayı unutmayın,yada nil karaibrahimgille falan evlenin.Nasıl olsa reklamlarda oynuyo,size kontör kartı falan sağlar :)[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Mesaj tarihi:
forumu rahat bi şekilde kullanmak için çok ufak kalıyor telefon ekranları
ahh bi zamanlar okulda waptan girerdik :D.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
  • Yeni Oluştur...