paspatur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 arkadaslar ilgili topigi cep tel den acmis bulunuyorum.bence inanilmaz!Ya sizce...?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 güzel tabi. ben de denemiştim 1-2 ay kadar önce pati'ye girmeyi, fakat login olamamıştım bi türlü nokia 6600'dan.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Symbian kullanan tüm telefonlardan bunu yapmak mümkün. OKadarda acayip bişey değil. Sonuçta sürekli olarak gprs de kalıp forum takip edemeyeceksen (enazından benim maddi durumum turkcell'i besleme konusunda yetersiz kalır) cep telefonundan thread açmışsın mesaj atmışsın ne önemi varki?[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 aman tanrım :-p telefonun modeli nedir acaba..?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 78)
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Wayyyy be bu ne büyük başarıdır :) Kaç kontör gitti :) Ona göre bende denicem :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hmm gusel bir olay tabi . Birde orc'un dediği gibi tel markanı yazarsan dahada iyi olur .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ahahah e guzel :p[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 walla benim gibi tknoloji ozurlu biri icin cidden amazing!Ole ki oha falan bile olabilirim her an!motorolaMpx200 ;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 said: paspatur, 02 Aralık 2004 18:16 tarihinde demiş ki: walla benim gibi tknoloji ozurlu biri icin cidden amazing!Ole ki oha falan bile olabilirim her an!motorolaMpx200 ;) Kaç kontör gitti :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 çok yawas oluo ama[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 kac kntr bilmiyom.benim hatli bu gecelik yeter yoksa :([signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu?
Raven Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 yannış hatılamiosam bunu 2 sene önce dagger benim yanımda yapmıştı :P
Salieri Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 başlıı görünce önemli bişe oldu sandm..
Korax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ehe,bol resimli bi sayfaya girin ama yanınıza bikaç kontör kartı almayı unutmayın,yada nil karaibrahimgille falan evlenin.Nasıl olsa reklamlarda oynuyo,size kontör kartı falan sağlar :)[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 forumu rahat bi şekilde kullanmak için çok ufak kalıyor telefon ekranları ahh bi zamanlar okulda waptan girerdik :D.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King
Öne çıkan mesajlar