Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Süper Geyik - Generika Adventures

Bone

Öne çıkan mesajlar

http://nwvault.ign.com/features/comics/Generika/
adamlar NWN ile dalga geçen süper karikatür serileri hazirlamis..
bastan sona dogru okuyun.
her gün yeni bir cartoon ekleniyor..

özellikle x-axis and allies süper :)[signature][hline]horacegoesskiing, 22 Nisan 2004 23:37 tarihinde demiş ki:
ben sakinim kardeşim. allallala..
dur black metal dinliyim biarz sakinleişirm
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
Hakikaten çok komik, sağol Bone link için. Beni derinden yaralayan karakter Grokko oldu, enfes bir herif. Ayrıca İts a magical world; Kobolds Wielding +3 swords, Merchants paying hundreds of golds for delivering mails. A population of Half Dragons, half celestials and an overabundance of good drow walking around sunlight... beni gülmekten yere yıktı. Oynadığım server da günün her saati online olan en az on Weapon Master/Rouge/Fighter ve PaleMaster/Wizard sonrasında zavallı Cleric'imin çektiği acıları iyi anlatıyor. Nette birisi SOTSC için "eğer korkunç sayıdaki kanatlı insanları görmezden gelebilirseniz güzel server" demişti.

Aslında Neverwinter Nights 2'nin çıkışı opldukça uzak bir tarihe sarkmışken ve diğer MMO'lar söz verdikleri hiçbir haltı başaramıyorken sadece oyun parası verip NWN oynamak lazım. Zamanım olsa Toolset derinliklerinde kaybolmak da ister deli gönül yalan değil.[signature][hline]
'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...