Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bole Giderse Birçok Kişi Server Değiştirecek

Shalis

Öne çıkan mesajlar

Dun geceden beri serverda npc ler kayboluyor,yada oldukten sonra corpse(ceset) ortalıktan kayboluyor ve reslenemiyorun 3-4 kere reset atılar fakat durum değişmedi ve hala server Kapalı.Elit quest yapıyorduk quest bitti ve bu olaylar başladı bendekide şans bukadar olur.Server hergun aynı saatte 11:00 /12:00 gibi yaklaşık 1-2 saat yok kapalı kalıyor ama sadece center time ve east time serverları. Bukadar da eziyet çekilmez resmen soğudum oyundan .Tam gaz gidiyorduk 2 gunde lvl 24 yaptık fakat bole olursa serverın boku çıkar .

Server Warsong

[Bu mesaj Shalis tarafından 01 Aralık 2004 10:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hergun aynı olaylar .Madem server hazır değildi altyapı olarak ozaman neden açtılar .sonuçta close beta ve open beta bu eksikleri ve sorunları gidermek için açılıyor bukadar insana eziyet çektirilmez yuh yani.
Eğer çok talaep wardıysa bekletselerdi us-eu serverlarını beraber açsalardı.Heralde Billzard ta çalışanlar okadarda amatör değil.Resmen oyun hala close beta gibi bukadar kötü olamaz.

[Bu mesaj Shalis tarafından 01 Aralık 2004 10:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shalis, 01 Aralık 2004 10:02 tarihinde demiş ki:
Dun geceden beri serverda npc ler kayboluyor,yada oldukten sonra corpse(ceset) ortalıktan kayboluyor ve reslenemiyorun 3-4 kere reset atılar fakat durum değişmedi ve hala server Kapalı.Elit quest yapıyorduk quest bitti ve bu olaylar başladı bendekide şans bukadar olur.Server hergun aynı saatte 11:00 /12:00 gibi yaklaşık 1-2 saat yok kapalı kalıyor ama sadece center time ve east time serverları. Bukadar da eziyet çekilmez resmen soğudum oyundan .Tam gaz gidiyorduk 2 gunde lvl 24 yaptık fakat bole olursa serverın boku çıkar .

Server Warsong

[Bu mesaj Shalis tarafından 01 Aralık 2004 10:04 tarihinde değiştirilmiştir]

o hergun 1 saat kapali kalmasi gunluk bir planli olay...
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle günlük bakımmıolur 1 saat diyorlar 3 saatte geliyor bukadar lakayıt bir durum olamaz.
Lineage oynarken haftada 1 bakım yapılıyordu ,oynayanlar bilir server soledikleri dakikada açılıyordu.
Burda ole bir durumda yok 5 dk sonra kanacak diyor ve kapatıyolar nezaman geleceği meçhul.İnsanlarla resmen dalga geçer gibi.Bu olaylar dahada sıklaşmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

@shalis:
Lineage'de betada + oyun ilk acildigi zamanalrda durumwowda oldugundan çok daha kötü idi. moblar cıkmıyordu, serverlar crash ediyordu vs.

Uzun süre MMO oynayınca farkediyorsun ki MMOların ilk açıldıkları ay biraz sorunlu olması gayet dogal bişi : )

[Bu mesaj karakedi tarafından 01 Aralık 2004 11:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 01 Aralık 2004 11:00 tarihinde demiş ki:
@shalis:
Lineage'de betada + oyun ilk acildigi zamanalrda durumwowda oldugundan çok daha kötü idi. moblar cıkmıyordu, serverlar crash ediyordu vs.

Uzun süre MMO oynayınca farkediyorsun ki MMOların ilk açıldıkları ay biraz sorunlu olması gayet dogal bişi : )

EVet orda da sorunlar oluyordu fakat betayken .
şuan wow beta değil ve gereğinden fazla sorun war.Neden kabullenmek istemiyorsunuz.
Bende şole rahat rahat oynamak istiyorum ve burdada serverda ters olan ve olmaması gerekn olayları yazdım

[Bu mesaj karakedi tarafından 01 Aralık 2004 11:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bewtadan sonrada sorunları oldu lineagein. hatta betada daha stabil idi. ilk ay ozellikle facia gibi idi. sürekli down olan serverlar, login bile olamadan gecen saatler, kaybolan moblar, vs. vs. vs.

sadece lineage de degil, tüm mmolar bu sekilde idi. bugüne dek açıldıgı İLK ayında sorun yaşamayan bir MMO duymadim/görmedim. WOW da ilk ay bazı sorunlar yaşabilir. Blizzard bunları biran önce düzeltir. Hatta diger MMOlara oranla cok daha hızlı düzeltecegine eminim.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar pek çok MMO'ya açılışından itibaren katılmış bir eleman hepsini kıyaslamış ve not vermişti official forumlarda. Forumlar bakım için kapatılmış, bulup link verecektim yoksa.
Adamın, açılışta sorunsuz olarak söylediği tek oyun City of Heroes. Kalan oyunların nerdeyse tamamı WoW'dan daha kötü not almıştı.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

oyun daha yeni cikti. bu oyun single player bi oyun degil sonucta binlerce kisinin ayni anda oynadigi bi oyun ve sorunlar olmasi cok dogal birseyi degistirirken baska birseyin bozulmasi cok dogal. her mmprog da olan sorunlar ve hic kimse iddia edemezki ilk cikan bir mmprog un sorunsuz oldugunu. birazcik dusununde oyle isyan edin.
Sosyal ağlarda paylaş

City of Heroes'un ilk ayında kaç kişi oynamaya başlamış ki sunucular çöksün? WoW sunucuları aşırı talep yüzünden göçüyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

evt ayriteyyen adamlar herseyi kendi region larina gore ayarlamislar orda gece yarisi serverin restart a girip girmemesi koymuyor adamlara cunku gidip uyuyorlar adamlar diyor bekle kardesim eu u orda oyna sonrada istersen us a gec bizde gidip binbir turlu yontemle us de oynuyoruz bazi seylerede katlanmak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw yapmayin Shalis hakli. Ilk ayi sorunsuz olan mmorgp ben de gormedim. Yani baskalari da basaramamis ama bu yapilanin kabul edilebilir olmasini getirmez ki. Beklentilerinizi dusurmeyin. Sikayet edilmezse bundan sonra da nasilsa oyun ciktiktan sonra duzeltiriz demeye devam edecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...