tunca Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 ben de bu forumlarda yeniyim böle bi bölğm gördüm ilk mesajımı atim dedim :p Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 bide ben nikim deiştirmek istiorum mümkünmü :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Zaten yeni nick almışsın. Sen bir tane daha al, istediğin gibi olsun; bunu da adminler falan silerse siler. Silmezse durur öyle... :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 hojgeldin kank..[hline] Jesus came down from Heaven to earth The People said it was a virgin birth Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Hoşgeldin. [Bu mesaj karakedi tarafından 14 Mart 2002 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2002 KEssinlikle size katılıyorum :P[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 [Ben anliyorum Baaluo, ama quote yine de gereksiz =)/Nefr] beyaz kadar taşdüşsün kafanıza. anlıyomusun ?[hline]tabi tabi tabi tabi tabi , tabiiiiii [Bu mesaj Nefr tarafından 14 Mart 2002 09:32 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 evet baal a sonuna kadar katılıyorum beyaz sucks..[hline] Jesus came down from Heaven to earth The People said it was a virgin birth Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2002 said: Nukem_Verite, 14 Mart 2002 00:45 tarihinde demiş ki: en güzel merhabayı ben yazayım istiyorum ama mesajımda hiçbişey yazmamasını istiyorum.. anlıyomusun beni?[hline]An ex por -o ne lan? -bilmem allah söyletti vallaOstardım Rulaz! Boyumu uzun gösteriyo! anlayamadım hihi[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 selam hoşgeldin[signature][hline]welcome to the machine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 iyiki 2001de "yeni gelenler" bolumu yokmus..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: PhalanX, 01 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: Bravo 2 senelik topiği diriltmişsiniz hehe Hoşgeldin mavi saçlı genç hehe. sende devam ediyon ama[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 harbiden forgiver sen neden resurrect ettin bu topici ? 2 sene lan yuh ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 oehh ne alaka lam =p edit:sanırım arkadaş yeni gelenler bölümünde en son sayfayı açmış benim topigi gormuş o yuzden uplamış eet çözdüm ehah [signature][hline]. [Bu mesaj tunca tarafından 01 Aralık 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 evt canım sıkılmıştı en son sayfayı açayım bakayım ne olcak dedim hemde ilk sayfadakiler bitmişti bir iki post daha kasayım dedim hem ben tanımıyodum arkadaşı tanışmış oldum bu arada herkes itiraf etmeliki bu yeni gelenler bölümünün hiç bir mantığı yok ve işe yaradığı nokta garbage de kasılamayan post sayısının burada artması[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Evet çoğu insan gereksiz yere post kasıo genelde...[signature][hline]Artemis Amakiir-Legendary Mage Diesel-Legendary Tailor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 rezalet ya 2 yıl önceki topice post kasmışlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.