agrian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 slm millet.artık bende bir pati oldum sayılır. Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Hosgeldin pati kulturunu okur ve uyarsan sende bir pati olursun...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ehhe :) aramısa hosgeldin.[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hoşgeldin agrian.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Alıntıla
YSidiousY Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 slm agrian[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 hosgeldin[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. Tabutuna sarılacak bayragı olmayan Vatansız... UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Hosgeldın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.