Zopik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konu altyazılarla ilgili fakat en doğru bölüm burası gibi. O yüzden buraya açıyorum başlığı. Adını bir kaç kere duyduğum bu animenin bölümlerini indirmeye başladım. Göz gezdirdiğim kadarıyla oldukça hoş birşey gibi. Fakat ingilizcem yeterince iyi olmadığı için altyazılar hızlı şekilde geçerken çok sorun yaşıyorum. Dahası ingilizce alt yazılı birşeyler seyretmeyide sevmiyorum. Arattım fakat bırakın türkçeyi ingilizce alt yazısını bile bulamadım. (Genelde filmin içine gömüyorlar çünkü ingilizce altyazıyı. Dolayısıylada kimse oturup altyazı çıkarmıyor.) Şimdi diyeceğim o ki. Ben tutup bu altyazıları ingilizce olarak çıkarsam ingilizcesi iyi olan animeseverler bana çeviride yardımcı olur mu? Eğer evet derseniz şöyle bir olay yapalım. Ben net üzerinde bu altyazıları yayınlayayım. Siz girip okuyun ve istediğiniz alt yazıda istediğiniz bir repliğe forumda post atar gibi ya da bir çalışmaya yorum yazar gibi çevirisini yazın. Bu sayede birinin yanlış çevirdiğini doğrusu budur şeklinde ya da bu daha iyidir şeklinde söyleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra oturupta tek tek onu çevir bunu çevir. Ulan orjinali neydi bunun. Zopik olm bi daha yolla dosyaları şeklinde olaylarla da karşı karşıya kalmazsınız. Çeviremem ama sistemde yardım ederim diyen olursa o da olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Çevirmede yardımcı olurum zamanım oldukça[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 çizgi dünyasi daha uygun gibi geldi bi an bana ama (:< keşke o kadar ingilizcem olsaydi.. kesinlikle yardimci olmak isterdim[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Öyle bir bölüm vardı dimi ? :D gözden kaçırmışım sanırım. afedersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ingilizce çeviride yardımcı olabilirim ben de[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Ben de yardımcı olurum gerekirse çevirmede.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Sevindim walla :-) Zaman buldukça bir subtitle editör ile ing. olarak çıkarıyorum altyazıları. Biter bitmez koyarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar