Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Anime] Full Metal Alchemist. Altyazılarla ilgili bir fikir.


Zopik

Öne çıkan mesajlar

Konu altyazılarla ilgili fakat en doğru bölüm burası gibi. O yüzden buraya açıyorum başlığı.

Adını bir kaç kere duyduğum bu animenin bölümlerini indirmeye başladım. Göz gezdirdiğim kadarıyla oldukça hoş birşey gibi. Fakat ingilizcem yeterince iyi olmadığı için altyazılar hızlı şekilde geçerken çok sorun yaşıyorum. Dahası ingilizce alt yazılı birşeyler seyretmeyide sevmiyorum. Arattım fakat bırakın türkçeyi ingilizce alt yazısını bile bulamadım. (Genelde filmin içine gömüyorlar çünkü ingilizce altyazıyı. Dolayısıylada kimse oturup altyazı çıkarmıyor.)

Şimdi diyeceğim o ki. Ben tutup bu altyazıları ingilizce olarak çıkarsam ingilizcesi iyi olan animeseverler bana çeviride yardımcı olur mu?

Eğer evet derseniz şöyle bir olay yapalım. Ben net üzerinde bu altyazıları yayınlayayım. Siz girip okuyun ve istediğiniz alt yazıda istediğiniz bir repliğe forumda post atar gibi ya da bir çalışmaya yorum yazar gibi çevirisini yazın. Bu sayede birinin yanlış çevirdiğini doğrusu budur şeklinde ya da bu daha iyidir şeklinde söyleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra oturupta tek tek onu çevir bunu çevir. Ulan orjinali neydi bunun. Zopik olm bi daha yolla dosyaları şeklinde olaylarla da karşı karşıya kalmazsınız.

Çeviremem ama sistemde yardım ederim diyen olursa o da olur :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...