Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[HL2] Half-Life 2 Çıktı!

Chorap

Öne çıkan mesajlar

Ulan oyun 30 dakka once cikti ve bizim elektrik yeni geldi!! boyle bir sans varmi elektrikler gitti oyunun cikacagi zaman. Su anda unlock ediyoruz herkeze hayirli uurlu olsaun hl2 (Patates)

abi heralde hayatımda bi 30 dakka içersinde bu kadar küfür etmemişimdir. ulan elektirik böyle, şöyle die... ehe abi neyse artık kavuştuk. şimdi de hayatımın en güzel dakikalarını yaşıyorum. hayırlı ola. (Chorap)

Ha bi de bu topice artık HL 2 hakkında kişisel görüşlerinizi yazabilirsiniz. eh artık herkes oynıyacak yani. hadi bakalım...[signature][hline]War, war never changes!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de istiyorum ama kuponum yok, Steam'den alsam oyunun kutusu gelmeyecek, beklesem oyunun gelmesini 1 ay. Bre MSI sen niye vermedin kupon be :hrr:.

*!Kendi Radeon'unun üreticisine söver*[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 16 Kasım 2004 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 16 Kasım 2004 18:34 tarihinde demiş ki:
Kuponu olanlar indirdiler oynuyorlar, ne yapsınlar :)

kuponum yok indirdim oynuyorum. Steam üzerinden almak çok daha mantıklı ve ucuz... Saygı[signature][hline]Can u burn the fire and freeze the ice?
I can
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar bi sorum olacak şu steamden satın alma olayıyla ilgili. şimdi bende 50 dolara bronz hl2 aldım. ama şimdi gold yapmak istiorum fakat o satın alma yerine sadece bir tane offer sunulabilir tek bir steam account üzerine diyor. şimdi ben bi bronze satın aldıktan sonra golda ya da silvera upgrade edebileceğimi zannediordum bu mümükün mü?

aslında ati kuponu vardı arkadaşta ve bana vericekti ama daha geşmedi biz de bekleyemedik ilk günden oynamak istedim ehueheueh!!!

neyse şu soruna bir çözüm lütfen!!

teşekkurler.[signature][hline]War, war never changes!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Her ATI kart ile verilmiyor kupon. Mesela bende MSI 9800PRO var ama kupon verilmedi.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 18 Kasım 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada farkında mısınız ama doom 3 teki gibi RÖHHH efekti ile oyunla ilgili yorumlar fışkırmadı .. bir de çok düzgün bir gelişme var . half-life 2 / half-life spoiler / half-life hikaye gibi 3 tane tamamen farklı bölümlere ayrıldı.

Şimdilik herşey düzgün ama 1 kişi hariç kimse uzun bir yorum yapmadı. ( ben de bitirdim 12 saatte ama-ilk 4 saat hiç load kullanmadım.. çok eğlendim/medium diff.- tekrar hard'da oynayıp bitirip yazacağım )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

12 saat mi? nası o kadar hızlı oynuyosunuz..
oyunda çok ayrıntı var. ayrıntılara dikkat etmeden oynayınca anlaşıklmıyor hiç bişi. dikkat ede ede oynamak lazım. ben pek dikkat bile etmeden 19 saatte falan bitirdim. aynen arkadaşım da öyle.

şimdi tekrar oynuyorum, her yeri inceleye inceleye, japon turist gibi ss çeke çeke..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...