Capx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 zebula ocak scpleri kulaniyorum merak ettgim bir nokta war bilen arkadaslara danismak istedim.Taming 'de pH i acmak istiyorum ama nereden acabilirm Tstaff.scp dosyasindaki rand lari dusurdum ama sonuc alamadim baska bir yolu war mi ? warsa aciklayan arkadas'a simdiden tesekkurlerimi iletirim.
Bolubeyi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 50 tane belki bu kondua topic açıldı.arama yap kesin bulursun.
Capx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 4 tane konu baslıgı cıkıyor ve bilgi elde edilemiyor arama yap kesin gorursun...
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ben aradim taming diye, birsuru topic cikti karsima. Sadece ucuncusunu denedigimde ise tatmin edici bir cevaba denk geldim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Capx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 aynısını denedim bi gelisme yok
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Alla alla . Galiba biz görebiliyozda o göremiyo . Çok garip ! . Sen nasıl bi yanıt arıyosun bi anlat bakalım ?[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Capx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Black_Lupin, 01 Aralık 2004 16:42 tarihinde demiş ki: Alla alla . Galiba biz görebiliyozda o göremiyo . Çok garip ! . Sen nasıl bi yanıt arıyosun bi anlat bakalım ? randı ayarladım rate i ayarladım ama artmıo
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Gm karakterde falanmı deniyosun . Son gunlerdede milletin sphere lar sapıttı sağlam scp çalışmıyo bozuk scp yi sağlam gibi çalıştırıyo alla alla![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
pozitiff Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 delay çok yüksek olabilir.. düşür onu görüceksinki olucak istediğin[signature][hline]Roxside UO Shard Owner ------ Nixdorf ------
thedarkride Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bak canım ilk basta bunu yapıyrsun C:spherescripts sonra ordan spheretablese geliyorsun.orda skiller var.örnek olarak [Skill 1] DEFNAME=Skill_Anatomy KEY=Anatomy TITLE=Scholar PROMPT_MSG=Kimi inceleyeceksiniz? DELAY=1.0,3.0 ADV_RATE=1,1,1 STAT_STR=0 STAT_DEX=0 STAT_INT=100 BONUS_STR=0 BONUS_DEX=0 BONUS_INT=100 BONUS_STATS=60 ON=@Fail src.sysmessage Bu yaratik hakkinda pek fikriniz yok. return 1 burdaki kalın yazdıgım yerdeki yere 1,1,1 yaparsan snn makinanda full gain alırsın.tabi bunu animal tamning skilline yapıcaksın...[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz...
Kerhuzad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 thedarkride adam nebula scplerini kullandığını yazmış ve sen heralde okumadan yazıyorsun?
Öne çıkan mesajlar