Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AniMAL Taming

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zebula ocak scpleri kulaniyorum merak ettgim bir nokta war bilen arkadaslara danismak istedim.Taming 'de pH i acmak istiyorum ama nereden acabilirm Tstaff.scp dosyasindaki rand lari dusurdum ama sonuc alamadim baska bir yolu war mi ? warsa aciklayan arkadas'a simdiden tesekkurlerimi iletirim.
Mesaj tarihi:
Alla alla . Galiba biz görebiliyozda o göremiyo . Çok garip ! .

Sen nasıl bi yanıt arıyosun bi anlat bakalım ?[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
said:
Black_Lupin, 01 Aralık 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
Alla alla . Galiba biz görebiliyozda o göremiyo . Çok garip ! .

Sen nasıl bi yanıt arıyosun bi anlat bakalım ?

randı ayarladım rate i ayarladım ama artmıo
Mesaj tarihi:
Gm karakterde falanmı deniyosun . Son gunlerdede milletin sphere lar sapıttı sağlam scp çalışmıyo bozuk scp yi sağlam gibi çalıştırıyo alla alla![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Mesaj tarihi:
bak canım ilk basta bunu yapıyrsun C:spherescripts sonra ordan spheretablese geliyorsun.orda skiller var.örnek olarak

[Skill 1]
DEFNAME=Skill_Anatomy
KEY=Anatomy
TITLE=Scholar
PROMPT_MSG=Kimi inceleyeceksiniz?
DELAY=1.0,3.0
ADV_RATE=1,1,1

STAT_STR=0
STAT_DEX=0
STAT_INT=100
BONUS_STR=0
BONUS_DEX=0
BONUS_INT=100
BONUS_STATS=60

ON=@Fail
src.sysmessage Bu yaratik hakkinda pek fikriniz yok.
return 1

burdaki kalın yazdıgım yerdeki yere 1,1,1 yaparsan snn makinanda full gain alırsın.tabi bunu animal tamning skilline yapıcaksın...[signature][hline]Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz...
  • Yeni Oluştur...