Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Noyzura'dan dayak yedim [Capsli]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Jim_E_Rustler said:

Lütfen patide 2 aydır bulunan insanlar forumun formatını 10 senelik kullanıcılara ögretmesin.

2005de paticiği bıraktığımda sen ergenlikten yeni çıkıyordun sanırım. ama sorun sanırım ben geri döndükten sonra daha az ilgi görmeye başladın. Kıskanma küçük kardeş seni seviyorum <3

Taramalı tüfek gibi kaç tane laf birden sokuldu çözemedim.
Mesaj tarihi:
Tarumar said:

noyzura ile bir yerlere oturup bir iki yudum bir şeyler içtiniz mi?

geçen gün komik oldu izmirde polisle çatışmada fena gaz yiyince arasın (Vingthor-finklorpeyniri) yanına geri çekildim.

Yüzüme sıktı ilaçlıy spreyden ama nefesim de kesildiğinden ağzıma da sık dedim ve ağzıma sıktı spreyi.

Ertesi gün tekrar direnişe geldiğimde Aras bana şey dedi.

- Dün bana gazdan geri çekildiğinde "ağzıma sık" dedin ve ağzına sıktıktan sonra "biz snowballing yapmış mı olduk ?" gibi bir soru sordu asdfghj
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Tarumar said:

noyzura ile bir yerlere oturup bir iki yudum bir şeyler içtiniz mi?

geçen gün komik oldu izmirde polisle çatışmada fena gaz yiyince arasın (Vingthor-finklorpeyniri) yanına geri çekildim.

lol finklor vingthor muymuş

kiloları verdim bebiş eylemerek kas yabdım

/ finklor
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Yüzüme sıktı ilaçlıy spreyden ama nefesim de kesildiğinden ağzıma da sık dedim ve ağzıma sıktı spreyi.

su sahneyi gozumde canlandirdim, noyzura yerde uzanmis, basi arasin kucaginda, kan ter icindeler, arasin elinde sprey sikiyor, kisik sesle, agzima da diyor noy, arkada patlamalar olaylar.

still a better love story than twilight.
Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:

siz kapismayacakmiydiniz peynirle

Gıcık oluyordu söylediklerimi saçma bulduğumdan ağzıma yüzüme vurucaktı ama ağzıma yüzüme sprey sıkıyor hep. ad carry ve support modunda takılıyoruz ;D
Mesaj tarihi:
aquila said:

Noyzura said:

su sahneyi gozumde canlandirdim, noyzura yerde uzanmis, basi arasin kucaginda, kan ter icindeler, arasin elinde sprey sikiyor, kisik sesle, agzima da diyor noy, arkada patlamalar olaylar.

still a better love story than twilight.

ahahahhahhahhaha
Mesaj tarihi:
forgiver said:

en marjinal noyzura
zun fena kıskanmış

Sen can havliyle camiye sıgınanlar ayakkabılarını çıkarmamış diye ayıp oluyor, ben senin evine girsem hosuna gider mi diyen düdük değil misin?

Yıkıl.

http://i.imgur.com/qoIVvZx.png
Mesaj tarihi:
Memphis13 said:

noyanın liderligindeki herguruba katılırım 1!!1!
desem babcuun beni yokederr xD

Yok ya etmez sanırım 4 gün önce şöyle dedi ben çatışma çıkmayıp eve döndüğümde aksyon çıkınca hemen geri dönerken.

BabacumMostors said:

yürü noyan sonuna kadar arkandayım,
evde talcidli su hazırla öyle git ama fazladan insanlara da dağıt sen de d,ikaktli ol
Mesaj tarihi:
MasterHapLo said:

Noyzura said:

MasterHapLo said:

siz kapismayacakmiydiniz peynirle

Gıcık oluyordu söylediklerimi saçma bulduğumdan ağzıma yüzüme vurucaktı ama ağzıma yüzüme sprey sıkıyor hep. ad carry ve support modunda takılıyoruz ;D

noyan xunn un papucunu dama attin

Ekim Ayı masaüstü konusu dönerken Ahmete paticiğe üye misin diye sorduğumda "paticik celebritysiyim" demişti. Kendi kendime paticikte celebrity olmak ne ya diye gülmüştüm de şimdi anladım asdfg ;D
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Ekim Ayı masaüstü konusu dönerken Ahmete paticiğe üye misin diye sorduğumda "paticik celebritysiyim" demişti. Kendi kendime paticikte celebrity olmak ne ya diye gülmüştüm de şimdi anladım asdfg ;D

http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/a/image/1336/07/1336070801364.jpg
Mesaj tarihi:
Dünde direnişte glatheros ile party member olduk. Adam 10 numara sanırım en iyi dostlarımdan biri olucak. Sohbet o kadar güzeldi ki bitmesin diye eve davet ettim ve kırmadı beni.
  • Yeni Oluştur...