Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Biliyorum bu konuda cok topic açılmıştır ama olsun ne yapalım nasıl bırakılır bu melet 15 gün içmedim dısarı cıktım 1 pkaet içtim simdi gene basladım bırakamıyorum günde 2 pakete dogru gidiyom help acil bırakmam lazım birileri bi öneri getirsin sakın cekirdek filan demeyin tuzlu yasak :( sakızda olmuyo denedim hatta bir gun boyunca kalem cignedim agazımda gene olmadı :( devamlı uyuyim dedim gene olmadı nikotin bandı filan varmış bunlar hakkında bilgisi olan varmı BIRAKMAK İSTİYORUM BUNU BIRAKAMIYORUM :([hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ağzındaki sigarayı emzikmiş gibi düşün ve aklına sigara geldiğinde emzik em, ama sakın alışkanlık haline getirme bunu komik duruma düşersin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 euheuhe ciddi bu durumumu biliyorsun sen. ne olucagını bırakmasam..[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 eğer beraber dolaştığın yakın arkadaşın varsa her sigara içmek istediğinde sana bir tokat yapıstırmasını soyle tabi unutur felan orasıda var o ayrı :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Denendi oda :( kıramıyorlarmış beni ühühü[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bak simdi bu topic i gordum Bir Cigara yakasım geldi [hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sigara içtiğin zamanlarda gel bana çok güzel kırarım kemiklerini :-P heehhe ya bak ciddiyim o emzik olayı işe yarıyor bazen... kendini sigaranın ezik bi olay olduğuna şartla ve vazgeç eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 git bi elektronikciye sana yüksek amperli bi akü ayarlasın ve boynunada bi tana duman dedektörü sigara dumanını alan dedektör sana 12v luk bi elektirik vericek bırakmassan nesin artık:) Not:Mazoşistlerde işlemio[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 direk paketi al kır[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Azmo denedim onu daha feci bir hal alıyor mesela gunde 5 tane diyom sonraki gün 10 tane içiyorum :( annemler diyo doktora git terapi ile bırakabilirsin filan dediler işe yararmı? yaramassa ne olucak poşa para vermiyelim :([hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 O yardımcı olabilir. Ama önemli olan will power :) Ben bırakıcam diyip te bırakan bir sürü insan tanıyorum. Sen eziksin herhalde ki bırakamıyorsun. Sigaraya bağımlı yaşayan sünepe bir varlıksın. Keşsin, bağımlısın. (Bu da ayrı bir yöntem tabi.)[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sigara içicisi birinin ciğerinin resmini yanında taşı, her içmek istediğinde o resme bak..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 oha sam :) walla oyle bir yöntemi Bilgisayar bağımlılığı için bulsana bana bide?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Estel yanımda olsan kesin bırakırım :) şaka bir yana çok önemli bırakmam böbreklere zaralıimiş Neyse uzatmıyıcam gidices bakalım doktora sonuçtan haberdar ederim sizi :) :([hline]The-Hunter - Atlantic [Bu mesaj Aron-Caldwell tarafından 28 May 2003 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 hehe bilgisayariçin de o tarzda bir resim koymuştu biri foruma ama uydurmaydı, :-p sigara için dediğim gerçek ve ilkokul 3 fen dersinde mi ne görmüştüm, o gün kendime dedim "asla sigara içmeyeceğim" diye. hala o resim aklıma gelir 10 yıl önce gördüğüm.. :)[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Seni bir makinaya bağlayalım karşıdan sigara izletelim o sırada gözüne damlalar akıtalım sonra sen sigara içmeye çalışınca öksürüp geğirmeye başla sonra halk tarafından dışlan böyle :P Geçen tekrar Clockwork Orange'ı izledim de :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Eheueh doktor rules dicem bırakınca :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 bende maus la klavyeye elektroşok atıcı bişi bağlasamda saatlerce takılmaktan kurtulsam :P SWG çıkınca Bizi Koru Rabbim! ehae[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 SWG ye gerek yok aslında hatlat geri gerlince sen beni koru tanrım :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 SWG gelince dağılacam valla nete..[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR! SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR! SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR! KANMAYIN! euaha[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Tamam daha kimse bişi yazmasın konuma dagıldı konu :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Senin konun mu kardeşim bu? Babanın konusu mu? Nasil oluyor da mesaj atmasini yasakliyorsun insanların :D[hline]Erive Dedayken Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 sam o dediğin şekilde 1 resim bu sene okutulan lise 1 sağlık kitabında var çok ilginç bi görüntü cidden :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 kendine sigarayi birakabilecegini kanitla Bu is baskasinin olayiyla olmaz arkadas, olsa annem simdi birakmisti. Kendin diyeceksin, ben kararliyim, birakicam, oole azaltmak da yok birer birer, dogrudan birakacaksin. Bakkala mi indirn, yaninda sigaralik para ile, o paraya dondurma bok pusur alicaksin, sismanliicaksin, ya da bio konserve bisi alicaksin, bos bos bakicaksin konserveye butun gun, paranin aslinda ne kadar bosa gittigini anlayacaksin.[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar