Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı Bırakma..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biliyorum bu konuda cok topic açılmıştır ama olsun ne yapalım
nasıl bırakılır bu melet 15 gün içmedim dısarı cıktım 1 pkaet içtim simdi gene basladım bırakamıyorum günde 2 pakete dogru gidiyom help acil bırakmam lazım birileri bi öneri getirsin sakın cekirdek filan demeyin tuzlu yasak :(
sakızda olmuyo denedim hatta bir gun boyunca kalem cignedim agazımda gene olmadı :( devamlı uyuyim dedim gene olmadı nikotin bandı filan varmış bunlar hakkında bilgisi olan varmı BIRAKMAK İSTİYORUM BUNU BIRAKAMIYORUM :([hline]The-Hunter - Atlantic

Mesaj tarihi:
sigara içtiğin zamanlarda gel bana çok güzel kırarım kemiklerini :-P heehhe ya bak ciddiyim o emzik olayı işe yarıyor bazen... kendini sigaranın ezik bi olay olduğuna şartla ve vazgeç eheheh
Mesaj tarihi:
git bi elektronikciye sana yüksek amperli bi akü ayarlasın
ve boynunada bi tana duman dedektörü
sigara dumanını alan dedektör sana 12v luk bi elektirik vericek
bırakmassan nesin artık:)

Not:Mazoşistlerde işlemio[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender
all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby

the chemicals between us
the walls that lie between us

Mesaj tarihi:
Azmo denedim onu daha feci bir hal alıyor mesela gunde 5 tane diyom sonraki gün 10 tane içiyorum :(
annemler diyo doktora git terapi ile bırakabilirsin filan dediler işe yararmı?
yaramassa ne olucak poşa para vermiyelim :([hline]The-Hunter - Atlantic

Mesaj tarihi:
O yardımcı olabilir. Ama önemli olan will power :) Ben bırakıcam diyip te bırakan bir sürü insan tanıyorum. Sen eziksin herhalde ki bırakamıyorsun. Sigaraya bağımlı yaşayan sünepe bir varlıksın. Keşsin, bağımlısın.

(Bu da ayrı bir yöntem tabi.)[hline]Erive Dedayken

Querquobad Quane[SnowLords]
Mesaj tarihi:
sigara içicisi birinin ciğerinin resmini yanında taşı, her içmek istediğinde o resme bak..[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Mesaj tarihi:
Estel yanımda olsan kesin bırakırım :) şaka bir yana çok önemli bırakmam böbreklere zaralıimiş
Neyse uzatmıyıcam gidices bakalım doktora sonuçtan haberdar ederim sizi :)

:([hline]The-Hunter - Atlantic

[Bu mesaj Aron-Caldwell tarafından 28 May 2003 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hehe bilgisayariçin de o tarzda bir resim koymuştu biri foruma ama uydurmaydı, :-p sigara için dediğim gerçek ve ilkokul 3 fen dersinde mi ne görmüştüm, o gün kendime dedim "asla sigara içmeyeceğim" diye. hala o resim aklıma gelir 10 yıl önce gördüğüm.. :)[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Mesaj tarihi:
Seni bir makinaya bağlayalım karşıdan sigara izletelim o sırada gözüne damlalar akıtalım sonra sen sigara içmeye çalışınca öksürüp geğirmeye başla sonra halk tarafından dışlan böyle :P
Geçen tekrar Clockwork Orange'ı izledim de :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Mesaj tarihi:
SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!
SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!SWG ŞEYTAN İCADIDIR!

KANMAYIN!

euaha[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Mesaj tarihi:
kendine sigarayi birakabilecegini kanitla
Bu is baskasinin olayiyla olmaz arkadas, olsa annem simdi birakmisti.

Kendin diyeceksin, ben kararliyim, birakicam, oole azaltmak da yok birer birer, dogrudan birakacaksin. Bakkala mi indirn, yaninda sigaralik para ile, o paraya dondurma bok pusur alicaksin, sismanliicaksin, ya da bio konserve bisi alicaksin, bos bos bakicaksin konserveye butun gun, paranin aslinda ne kadar bosa gittigini anlayacaksin.[hline]
nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
Bu goril hala altımda mı :hrr:
  • Yeni Oluştur...