Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok gücüme gitti.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün spor salonuna gittim.Güzel güzel giyindim başladım olaya.Bu arada benim gözler 3.5/3.75 miyop.Etrafımda öyle süper hatunlar var ki anlatamam.Ama benim gözlükleri çıkartmam gerekiyor spora başlamadan önce.Yani kısaca kör mode on yapıyorum.

Süfer hatunlar etrafımda huriler gibi dönüyo ama ben hiçbirini göremiyorum.O kadar içime oturduki.Salonun ortasında halter kaldırırken ağlıcaktım nerdeyse.

Soora hatunun teki yanıma geldi selam dedi.Ulan du bi yakından bakayım dedim.Kız bizim sınıftanmış meğersem.İki saattir kaş göz yapıyorum nie selam vermiyorsun diye soruyo bana.

Lens mens demeyin.Daha 3 hafta önce gözüm çizildi lensi çıkarayım derken :P[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
sportif bir gözlük al[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Abi manyak terliyorum.Şıp şıp yağmur gibi gözlüğe damlıyo :P[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
said:
wraog, 01 Aralık 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
Abi manyak terliyorum.Şıp şıp yağmur gibi gözlüğe damlıyo :P

oha bumu sorunun
bantlar var böyle
takıyorsun kafana kamikaze pilotları gibi bütün teri emip ağzına burnuna girmiyor

"ya olurmu gay gibi töbe töbe" dersende eeeeh lan artık vur belki düzelir derim

ben 6.5 göz ile eskrime gidiyorum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Mesaj tarihi:
Aslında doğru söylüyorsun.

Öyle bir duygu yoğunluğu içindeyim ki kendimi ifade bile edemiyorum :P

Kendimi çok eksik hissettim diyeyim o zaman.[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
yemeğine şap koyabilirsin...

not: tavsiye etmem[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Küçükken bende gözlükle eskrim yapmaya uğraşmıştım.O koca gözlükleri maskenin içine sokana kadar canım çıkardı. :P[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
lensi de adam gibi çıkarmak lazım değil mi .)
benim de 5.0 - 5.5 gözlerim var.

lens kullanıyorum , 3 yıl fitness yaptım .

çok da iyi yani sorun yaşamadım hiç.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Mesaj tarihi:
Bi de o kafaya takılan bantların özel bi adı var mı?

Dükkan sahibi:*içinden*-Ulan bişi anlatmaya çalışıyo ama...[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
Len maskesiz yapılır mı o iş! :P

Gözlerini kapatıp mı yapıyon yohusam? :P[signature][hline]" What is a lifetime of servitude next to an eternity of damnation? "
Mesaj tarihi:
Benim gözlerim alerjik olduğu için lens kullanmıyorum zaten beceremediğim bir iş. Gözler 4 miyop olunca, takmamak olmuyor.
Ben de spor yaparkene, kafama o bantlardan geçiriyordum, böyle biraz nahoş biraz da 80lerin NBA basketçilerine özenmiş oluyorsun ama benim gibi de çok terleyen bir adamsan işe yaradığını söylemek isterim. SAdece basket oynarken arkadan sinsice yaklaşıp o banta asılanlara dikkat et, tepikle dağılsınlar :)[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı
Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Mesaj tarihi:
Kafam kadar tırnağı olduğu halde tak tuk lenslerini çıkarabilen kadınlar varken sen çıkartamamayı nasıl başardın :D[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
lens iyi bir tercih, fakat benim anlamadığım konu spor salonuna güzel güzel giyinip hatunları kesmek için mi gidiyorsun?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
  • Yeni Oluştur...