HeLLaNGeL_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 aRkaDaŞLArr Ben BİdE aNKaRadA ÇoĞuNLuKLa TuNinG MaĞaZaLaRıNıN ÇoĞuNLuKLa BuLuNDuĞu SeMTLeRi öĞReNMeK iSTiYoRumM.. DıŞ GöRÜNüM iÇiN TaMPoN,KaNaT,eTeKLer Vİtes TopuZu,DirekSiYon Gibİ ŞeYLeR aRıYOruM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Vites topuzu dis gorunum mu? :p Bu arada shift tusun bozulmus sanirim, klavyeni yenile.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Vitez topuzunu kaputun önüne takacaksın. mercedes lerin varya aha tam işte oraya. dış görünümü güzelleşir :P benim öyle bi klavyem olsa vururum ek yerine ikiye bölerim. ne o lan öyle shift kafasına göre basıyo heralde. kesinlikle sana yeni bi klavye şart :P[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 bence kendi böyle yazıyo[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 ya böyle nasıl yazı yazıyorlar özel program filanmı kullanıyolar yoksa her harften sonra shift+"x" yapmak hiç akıl karı değil[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 WalLaA Bir DENedDim ddeE bAyA Zor OlluyoMuş[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: tamirci, 01 Aralık 2004 15:14 tarihinde demiş ki: bence kendi böyle yazıyo ahahahauahauhau :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: forgiver122, 01 Aralık 2004 15:25 tarihinde demiş ki: her harften sonra shift+"x" yapmak hiç akıl karı değil Olur mu hic, super b@b the k3nk karizmasi yapiliyor o sekilde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 VaLlA zOrMuŞ.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 HaRbİ ZoRmUş[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeLLaNGeL_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 CaRizMa YaPMa MeSeLeSi DeiL aLıŞKaaNLıK aMa KaPaSiTeNİz YeTMeZ aNLaYaMaSSıNıZz.. Bu aRadA VitEz ToPuZu We Dış GöRüNÜmE gELiNCe YaNi DıŞ gÖRüNüM YaNıNDa iÇ TaSaRıMıNda oLMaSıNı BeLİrTMeK isTeDiM aMa GöRDüM Ki GeNe KaPaSiTeNİZİn eKSik oLMaSıNDaN DoLaYı aNLaYaMıŞSıNIzZzZ.. BöYle ReSiL DuRumA DÜşMeK YeRiNe NEedeN BiŞiyLeR öĞReNip ForUma KaTkıDa BuLuNMuYOrSuNuz aNLaMıOrUm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Aliskanlik diye bana ozel mesaj atarken hepsini kucuk yaziyordun degil mi, eheh. Takil hoca sen, bizim kapasitemiz boyle az iste, sende hata falan yok yani. Igneyi kimseye, cuvaldizi herkese batirmaya devam et sen, hayatinda basarilar dileriz. edit: Unutmusum soylemeyi, daha dogrusu unutmadim -ozel mesajdan da demistim- ama sen 'kapasiten yetmediginden' anlayamamissin sanirim (senin deyiminle); sordugun sey bir genel kultur sorusu degil, tamamen hobi meselesi ve dolayisiyla kimse bilmek zorunda degil. Bilen olsa soyler, en azindan normal insanlar soru sordugunda soyluyorlar genelde.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 01 Aralık 2004 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 DenYo[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar