Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?62,6832698,6961117,page=8#msg-6961117 ikidir bana mı laf koyma çabasındasın? kimsin nesin bilmiyorum. eski bi nickin varsa söyle. haa killermış diyebilcek kadar neyimi gördün nedir dalgan? seni nüfusuma aldırırım otelim var otelde animasyona koyar eğlenirim çiftliğim var seyislik yaptırırım gece klubüm var yerleri temizletirim ayık ol aklını alırım MI ? tabiki hayır. onun yerine, dostum niye böyle diyorsun bi derdin mi var? konuşalım, olmadı görüşelim. nitekim öyle yaptık ama yine arada koymuş bitane. CANI SAĞOLSUN hemen şiddete bağlamaya gerek yok. bu topicte herkes kimi niye sevmediğini yazsın, içini döksün. 0ne KuddusiMavra escape bunları ayrı tutuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tam bi yetosun ya.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 çok tatlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 üzme beni =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 onun da oteli var amk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 KONU DIŞI "BOUNTY HUNTER MISSION" şeçme bölümü olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 adres topiği olsun, herkes buluşup birbirini dövsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sacrolash said: tam bi yetosun ya.(td) nedir problemin genel olarak yaz içini dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 en güzel naturalspringwater bu http://cdnblog2.filtersfast.com/blog/wp-content/uploads/2010/11/fiji.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bir killer topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Killer said: sacrolash said: tam bi yetosun ya.(td) nedir problemin genel olarak yaz içini dök adresini ver ağzını kırmaya geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 @masticore şahane espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qqqqqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Off adam genetik sürüklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bir fight club başlangıcı görüyorum paticikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 otelin adresini veremiyorsun daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ispiri diil , gerçek konu dışına acılmış bari güzel birşey tartışalım ve aslında artezyen suyu ama olsun o da bir kaynaktan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sacrolash said: Killer said: sacrolash said: tam bi yetosun ya.(td) nedir problemin genel olarak yaz içini dök adresini ver ağzını kırmaya geliyorum. ceviz mi kırıyon lan öm'den yolladım adresimi gel buyur forgiver said: otelin adresini veremiyorsun daha özel çünkü secret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 attached file koymuş tırstım ben gerivites atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sorun yok ama önce işte niye bi derdiniz var onu söyleyin. 2005den beri buranın FORUM olduğunun bilincinde bi adamım 2 fail, 1 troll hesap rp'si de kişisel kaydımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 otelinize gelsem indirim yaparmısın paticik üyesiyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 dövmeye değil klamaya gelcez lan ucuzsa tırsma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 haydaaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 şu iki ödül topiği birleşsin. takip edemiyorum işyerinden ayrı ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 SDGFSDGAS valla peak sezonda olmaz da sezon sonuna doğru falan bişeyler ayarlamaya çalışırım BELKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 olum öm attın ne alıp veremediğin var benle diye dedim sana herkese laf atıyorum zaten. kişisel bi durum yok dedim. laf atmadığım adam mı var. o kadar adam arasından oturup ne var hojam diye öm attığın için dediklerimde ne kadar haklı olduğumu belirtmiştim. şuanda onu da aştın tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar