L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 riza_calimbay said: L_Zero said: 8 k 4k 2k mesajlı hesaplarım banlandı. Madalyasını getirin abimin. bununda başına ben ödül koyuyorum. sürekli ters gidiyor vatandaş. bulana 200 nakit. dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 özet geçin yeni geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 huun said: kuddusi haksız net. nüfusuma geçireyim lafını eden ilk kendisiydi. kötü birşeyse bu niye söyledi, kötü birşey değilse kızını nüfusuna almak istediğini söyleyen adama niye bu kadar kızıyor? abi adam ilk başlatsa bile karşılığını böyle verince sen de onun seviyesine inmiş oluyorsun. ne gerek var ki insanların ailesi üzerinden böyle mevzular konuşmaya. karşı taraf bir pislik yaptıysa sen de aynı şekilde karşılık verirsen pislik sana da bulaşır farkın kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qqqqqq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Şu an gözümün önünde bir yandan o post yüzünden ağlamaktan bitab düşmüş kızını sakinleştirmeye çalışan bir yandan hırçın bir şekilde internete karşı mücadele veren orta yaşlı şişman bir adam geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Myshkin said: riza_calimbay said: L_Zero said: 8 k 4k 2k mesajlı hesaplarım banlandı. Madalyasını getirin abimin. adam logaritmik çalışıyor yok ortalam hatırladığım o ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kavga kiyamet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 KenshinHimura said: fizban ne nubmuşsun ya garibim senelerdir çalışmaktan mahalle kavgası izlemeyi unutmuş screwy said: abi taraf olmayı da secebilirsin o da eglenceli.adam banlemekten forumun tadını çıkarmayı beceremeyen bir garip fizban'in dramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 KuddusiMavra said: ben şu andan sonra bu işin peşini bırakmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 internet ortamında ne hakareti ne küfürü. sdfdsf kapatırsın sayfayı olur biter. sanki namus/kariyer meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 qqqqqq said: Şu an gözümün önünde bir yandan o post yüzünden ağlamaktan bitab düşmüş kızını sakinleştirmeye çalışan bir yandan hırçın bir şekilde internete karşı mücadele veren orta yaşlı şişman bir adam geliyor. kizin yuksek atesi var, zayiflamis. eve gelen doktor umitsiz. disarida kar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 screwy said: Ya konusup duruyosunuz da bu forumda kimlere ne laflar edildi bi bu cıkıp adres telefon falan istiyo bunda bi sorun yok mu? Millete laf yetistirirken problem yok kaldıramıyacagı lafı yedigi anda adres telefon. sen de aynı şekilde...zaten hepiniz birbirinizin göttaşısınız. nasıl da çıkıp geliyorsunuz, dökülüyorsunuz peş peşe. lan senin madem bu kadar hakkaniyet duyguların gelişmiş, "çeto iktidarsız olduğu için eşiyle ilgilenmiyor,gelmiş burada yazıyor işte" diyen şerefsiz evladına iki laf niye etmedin? senin gibi nesiller yetiştirdi değil mi son 20 sene? sosyal ilişkiler sıfır ama klavye başından herkese ders veren gençlik! hey babalar,hey! kaldıramayacağı laf ne? şimdi senin annene, bacına ben düm düz gitsem sen buna "ahahahaha" diyip geçecek misin? eğer öyleyse harbiden sorun var oğlum sen de ve senin gibilerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 KAN VERİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 mayısta kar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 qqqqqq said: Şu an gözümün önünde bir yandan o post yüzünden ağlamaktan bitab düşmüş kızını sakinleştirmeye çalışan bir yandan hırçın bir şekilde internete karşı mücadele veren orta yaşlı şişman bir adam geliyor. bu kimin yan charı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 @fizban bi zaman senin zaman sec bi taraf obur tarafa eski postları kullanarak giydir. Mesela Sneijder meselesini unutmadık: Neymis sneijder realde oynamadıgı icin yollanmıs simdi sneijder gs de oynuyormus o yuzden real gs den iyi takımmıs. aradaki 450 milyon euroluk kadro deger farkının bi onemi yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 tamam beyler sakin http://www.youtube.com/watch?v=Iq1Xw6o4YVM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qqqqqq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 0ne said: internet ortamında ne hakareti ne küfürü. sdfdsf kapatırsın sayfayı olur biter. sanki namus/kariyer meselesi. Mücadelene devam etmezsen böyle olursun çetin. 0ne olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 0ne said: internet ortamında ne hakareti ne küfürü. sdfdsf kapatırsın sayfayı olur biter. sanki namus/kariyer meselesi. al işte...kardeşim o zaman neden kurallar var bu forumda ve diğer tüm forumlarda? madem internet ortamında hakaret olmaz, o zaman neden forumda kurallar var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5PuDWxgIxdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 screwy said: @fizban bi zaman senin zaman sec bi taraf obur tarafa eski postları kullanarak giydir. Mesela Sneijder meselesini unutmadık: Neymis sneijder realde oynamadıgı icin yollanmıs simdi sneijder gs de oynuyormus o yuzden real gs den iyi takımmıs. aradaki 450 milyon euroluk kadro deger farkının bi onemi yokmus. sen bunun için mi düşman oldun lan bana? ve evet, bu şekilde düşünen milyon tane adam var, ne olmuş yani? ayrıca benim düşüncem böyle oğlum,senin gibi düşünmek zorundamıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 BEYLER İLK SAYFADAN DENİZE 5 DK YERİM VAR *********************************************** *********************************************** REGLAM ALINIR ======> PM *********************************************** *********************************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 aquila said: http://www.youtube.com/watch?v=5PuDWxgIxdc fhqey7gf78qwe şunu hatırlamaya çalışıyorum 2 saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 çeto ödül ne ödül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben kural falan görmedim, millet sayfalardır bana saydırdı, hepsini şikayet ettim, bi bok olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar