Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

moriarty'nin kimliğini bilen bana özel mesaj atsın, ödül var

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Mithat said:

Daha da yağsız olda biz de kemiklerini kemirelim , etin en lezzetli yeri kemiğe yakın olan derler , oglum git yağ al bişi yap lan adamı hasta etme ! burda 175 106k otururken bi anda resmine denk geldim çetintaştan fena küfür ettim sana. Pis herif.

görselliği boşver de o kadar yağlı bir vucud senin sağlığın için iyi değil . Hem eritirsen üzerinden büyük bir yük kalkar ferahlarsın. ben 186'ya 80 kg'yim. bu sabah 79.1 çıktı ağırlık gerçi. daha da yağları yakıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

moncici said:

Noyzura said:

Birde şu çoğunluğuz biz haklıyız faşizminden vazgeçin. Çoğunluklara ayarı azınlıklar verir.

evet de o azınlıklar siz misiniz fdsaf.

ayrıca azınlık olmak ile burada azınlık olmak arasında fark var. çipetpet de burada azınlık ama türkiye'de yasa çıkaracak çoğunluk

Ben ne allahçıyım, ne atatürkçüyüm , ne demokrasi tutkunuyum. hayatı bu kadar basit genellemeler ile ele almak kendi vizyonun önüne büyük bir engel.
Sosyal ağlarda paylaş

Finklorpeyniri said:

AtlaraFisildayan said:

tınlamayın birader bu kadar zor mu, görüşlere kapalı olursan nasıl onlar hakkında objektif fikir edineceksin.

niye adamın her açtığı başlığa girip karşıt görüşle argüman çürütmeye kasıyorsunuz ki? bırak açsın yanı ne var.

iyi o zaman bırakalım o zaman herkes ne yapıyosa yapsın abi. nedir? hadi bırakıyorum şu anda. yıksınlar mesela taksimi avm yapsınlar. alkol yasaklansın. polis herkesi dövsün falan.

dayatmacı adama karşı çıkmayacaksan kime karşı çıkıcaksın ben bilmiyorum? açık açık propaganda yapıyor adam forumda aylardır ya aylardır. nasıl rahatsız olmazsınız arkadaş?

fikir beyanı neden rahatsız etsin ki? hoşuma gitmiyorsa bakmam/eleştiririm. koordine bi halde eleştirmek,küfür müfür falan filan, despot tavırlar bunlar.
Hatta bunlardan daha kötüsü var, adamın açtığı topiğe alakalı alakasız sen şölesin bölesin diyip durmak.

bunların hepsi, bunu yapan insanların kendilerini çok doğru bulup çok beğenmelerinden kaynaklanıyor.
kibir hiç iyi birşey değil
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Aynen artık kendi mentalitenize uymayan herkesi ve herşeyi aşağılamaya bırakıp düşündüğünüz gibi değil , davrandığınız gibi olduğunuz gerçeği ile yüzleşin.

AGACIM

senin o dediğini savunarak saldırıyorum zaten çetintaşa.
son 3-4 sayfada ayrıntılı ayrıntılı yazdım hiç geyik yapmadan
oku sonra gel yaz bari

komik misiniz abi siz? ben bunu savunuyorum zaten akıl alır gibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

E aynı mantıkla bu adam da fikrini beyan ediyor, bakma o zaman birader?

Sen 10 satır cevap yazınca kibir olmuyor mu?

hm haklısın.
ama bu mesajını değil önceden yapılanları eleştirdim.

ayrıca orda bakmayabilir/eleştirebilirsin yazdım. Yani eleştirmekte bir seçenek.
Girip sırf sinir etmek için saçma sapan konuşmak başka bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Finklorpeyniri said:

AtlaraFisildayan said:

tınlamayın birader bu kadar zor mu, görüşlere kapalı olursan nasıl onlar hakkında objektif fikir edineceksin.

niye adamın her açtığı başlığa girip karşıt görüşle argüman çürütmeye kasıyorsunuz ki? bırak açsın yanı ne var.

iyi o zaman bırakalım o zaman herkes ne yapıyosa yapsın abi. nedir? hadi bırakıyorum şu anda. yıksınlar mesela taksimi avm yapsınlar. alkol yasaklansın. polis herkesi dövsün falan.

dayatmacı adama karşı çıkmayacaksan kime karşı çıkıcaksın ben bilmiyorum? açık açık propaganda yapıyor adam forumda aylardır ya aylardır. nasıl rahatsız olmazsınız arkadaş?

fikir beyanı neden rahatsız etsin ki? hoşuma gitmiyorsa bakmam/eleştiririm. koordine bi halde eleştirmek,küfür müfür falan filan, despot tavırlar bunlar.
Hatta bunlardan daha kötüsü var, adamın açtığı topiğe alakalı alakasız sen şölesin bölesin diyip durmak.

bunların hepsi, bunu yapan insanların kendilerini çok doğru bulup çok beğenmelerinden kaynaklanıyor.

Suark said:

hele hele konuyla alakasız sen çok şölesin diye summonlanan mesajlar yokmu.
çok beter çok
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuncu forumuydu burasi en son, ama tetris bile oynamamis olan Cetin foruma coktu eline gecirdi adeta.
Ve kisa zamanda sacma siyasi dusunceleri ve bunlari genclere asilayacam zorla beyinlerine sokacam hirsiyla forumun icine sicti.

Cetin gecmiste 30 kere banlandi ama yine gelip kimligini gizlemeden yazabiliyor, pekcok banli uye yeni acc aldi diye gun asiri tekrar banlanirken Cetin herkesle tartisip foruma tecavuz etse de artik banlanmiyor?!

Cipetpet denen adamin gunahi ne madem hergun banlaniyor. Casit oldugu icin mi?

Cetin forumdan uzaklastirilip, forum oyun forumuna geri donmedikce daha cok olay cikar...
Sosyal ağlarda paylaş

Finklorpeyniri said:

Suark said:

Finklorpeyniri said:

AtlaraFisildayan said:

Suark said:

hele hele konuyla alakasız sen çok şölesin diye summonlanan mesajlar yokmu.
çok beter çok

o yazının üstünde açıkladım durumu, arkasından söyledim.

yoksa gelip sen çok kendini beğenmişsin diyebilirdim. Ama demedim.
Kibarca söledim bunu ve gerekçelerini yazdım üstünde. Eleştiri böle yapılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Finklorpeyniri said:

Noyzura said:

Aynen artık kendi mentalitenize uymayan herkesi ve herşeyi aşağılamaya bırakıp düşündüğünüz gibi değil , davrandığınız gibi olduğunuz gerçeği ile yüzleşin.

AGACIM

senin o dediğini savunarak saldırıyorum zaten çetintaşa.
son 3-4 sayfada ayrıntılı ayrıntılı yazdım hiç geyik yapmadan
oku sonra gel yaz bari

komik misiniz abi siz? ben bunu savunuyorum zaten akıl alır gibi değil.

Sen çetini gördüğüm yerde döverim diyorsun.

Çetin de kızını aşağılamalara alet eden adamı gördüğü yerde dövmek istiyor.

Sen çetini düşüncelerini dayatmacı bir şekilde paylaştığı için dövmek istiyorsun .

Çetin ise forumda aşağılama ile tatmin olan bir grup elemanın seviyesiziliğinin kızına bulaştığı için dövmek istiyor.

Hani sen istediğin elitist bir tavır takın sen de çetini alenen aşağılayıp üzerine dövmek isteyen birisin.

Yüzleş kendinle .. Çetin'den daha büyük bir sorunun var halletmen gereken : Kendin !
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Noyan senin beynin mi yok, yoksa okumaktan mı acizsin?

İstediğin kadar yancı topla " önce o başlattı" geyiğin bana sökmez. Bunun ne beyinle ne de okumakla alakası var.

Adamın kızını sokuyorsun mevzuya. Adamın beynine kan sıçrıyor bu kadar basit. fazla zeki olmana da gerek yok azıcık objektif olsan yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...