Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 adres vereyim gelin dövün =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ortak arkadaşım varmış moriarty ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yok abi biz saygılı davalı seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Myshkin said: Jim_E_Rustler said: Nüfusuma aldırırım dersen forumda kızını altıma alırımı gömer, gayet legit. ya of birbirinizden gerizekalısınız hepiniz Adres ver, çok sinirliyim alnımdaki damarlardan creep akıyor. http://i.imgur.com/xEqZoe2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 huun said: Noyzura said: Akhlaur said: Kassız ninja. Kaslıyım lan. fazla kas hamallık saniyede 10 yumruk için dex gidiyorum. dostum biz sokak savaşçıları arasında ciddi bir tartışma konusudur bu. fazla kaslı insanlar aldıkları darbeler sonucunda kasılıp kalan kasları yüzünden hareket kabiliyetlerini kaybederken, oturttujları tek bir yumrukla senin gibi çubuk kraker tipleri harcayabiliyorlar. direkt bir darbeden en az 120 saniye boyunca kaçabilecek kadar dex kastın mı yoksa burada boşa mı üflüyorsun? tamam teknik sahibi insanların yaptıklarına şahit olmuşluğumuz var; ama sen gerçekten o kadar teknik sahibi misin? değilsen ağzına tek oturtsam yeter mesela. bak tekniğine gene saygı duyuyorum, sokakta denedin mi hiç kabiliyetlerini onu merak ediyorum. Sevgili sokak savaşçısı dostum. 29 yaşındayım ve güzel ülkemizde sokakalrda görebileceğin en tuhaf adamlardan biriyim. paticik gibi entellektüel seviyenin çok yükseklerde uçtuğu bir noktada bile bir sürü dalavereye maruz kalırken sokaklarda elbette sataşanlar oldu bu yaşıma kadar ama hiç dayak yemedim. Agresif biri değilim ama lafımı esirgemem ve her laf atanla konuşurum , tip tip bakana naber derim. Gerektiği zamanda yumruklarımı kullanırım. Sokakda denenmeyen teknik çöptür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ÇETOOOOO 8 SANİYEDE 12 YUMRUK ATIYORUM ÇETOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 40 sayfa olmuş, hala gelirsen şöyle döverim, bulursan böyle döverim. Kasmayın da verin adama adresinizi telefonunuzu işte amma tırstınız ya la :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Noyan'ın adresi versek iki asit gömse şu adama bütün sorunlar hallolucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 BİR DAKİKA BİR DAKİKA BAŞTAN SONA OKUDUM KUDDUSİYİ HİÇ SEVMEM HATTA ADAM HAKLI, AMA NOYZURANIN TEDAVİSİ BENDE O DA KUDDUSİNİN TARAFINA GEÇTİĞİNE GÖRE NOYZURAYI BEN DÖVÜCEM BAŞKASINA BIRAKMAM :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bana cevap ver noyzura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Raistllin said: BİR DAKİKA BİR DAKİKA BAŞTAN SONA OKUDUM KUDDUSİYİ HİÇ SEVMEM HATTA ADAM HAKLI, AMA NOYZURANIN TEDAVİSİ BENDE O DA KUDDUSİNİN TARAFINA GEÇTİĞİNE GÖRE NOYZURAYI BEN DÖVÜCEM BAŞKASINA BIRAKMAM :D :D şurda yazanı anlayan beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 screwy said: ooo Rave 1k lamıssın sırf 50 mesaj burda kastım zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Myshkin said: Raistllin said: BİR DAKİKA BİR DAKİKA BAŞTAN SONA OKUDUM KUDDUSİYİ HİÇ SEVMEM HATTA ADAM HAKLI, AMA NOYZURANIN TEDAVİSİ BENDE O DA KUDDUSİNİN TARAFINA GEÇTİĞİNE GÖRE NOYZURAYI BEN DÖVÜCEM BAŞKASINA BIRAKMAM :D :D şurda yazanı anlayan beri gelsin geçmişe gitmen gerek kanka:) o yüzden anlayamaman normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 çeto nasıl haklı abi ya ahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 o değilde, bunlar kurallarda varmış hep :p Üyeler kendi bilgilerini yayınlarlar ve herhangi bir sıkıntı ile karşılaşırlar ise tamamen sorumluluk kendilerine ait olup forumu, oluşabilecek rahatsızlıktan dolayı sorumlu tutamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Raistllin said: BİR DAKİKA BİR DAKİKA BAŞTAN SONA OKUDUM KUDDUSİYİ HİÇ SEVMEM HATTA ADAM HAKLI, AMA NOYZURANIN TEDAVİSİ BENDE O DA KUDDUSİNİN TARAFINA GEÇTİĞİNE GÖRE NOYZURAYI BEN DÖVÜCEM BAŞKASINA BIRAKMAM :D :D Noyzura buna da bi özür topiği açtırır artık. dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 moriarty said: çeto nasıl haklı abi ya ahahahahahahaha reis başında sen haklısın ama adamı can evinden vurmuşsun bırak ona saldır da kızını,bacısını,karısını karıştırmak bizim gibi adamlara yakışmaz o açıdan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ya bi 10 sayfa kacirdim da, Ceto hala "sunu yapicam" diyecek kadar erkek olamadi di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bir birinize zarar vermeyin tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Raistllin said: moriarty said: çeto nasıl haklı abi ya ahahahahahahaha reis başında sen haklısın ama adamı can evinden vurmuşsun bırak ona saldır da kızını,bacısını,karısını karıştırmak bizim gibi adamlara yakışmaz o açıdan bak ha benim annemi karıştırmak normal ama kız karıştırmak anormal abi ne kafalardasınız ya hakkaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 süpriz yapıcaktır belki öyle daha tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ANNE NERDE KARISMIS BEN ONU GORMEDIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ulan gecenin şu saati şunu 40 sayfa yapacağınıza gezi parkına gitseydiniz ya aslında :D Kimse oradan yazıyorzu ayağıan yatmasın civara jammer koymuşlar 3G çalışmıyormuş. Not: İstanbul'da değilim hacıtlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 moriarty said: Raistllin said: moriarty said: çeto nasıl haklı abi ya ahahahahahahaha reis başında sen haklısın ama adamı can evinden vurmuşsun bırak ona saldır da kızını,bacısını,karısını karıştırmak bizim gibi adamlara yakışmaz o açıdan bak ha benim annemi karıştırmak normal ama kız karıştırmak anormal abi ne kafalardasınız ya hakkaten sdf abi yapma gözünü seveyim adam seni nüfusuna geçireyim derken kafasından annenle ilgili küfür geçiricek kadar da boş ve basit bi adam olduğunu düşünmüyorum açıkcası ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Flassh said: süpriz yapıcaktır belki öyle daha tatlı Anket yapsa aslinda, biz secsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar