Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Pek değerli doktora hocam, içinde önemli verilerin olduğu bir flash diski hiç bir yere yedekleme zahmetine girmemiş ve flash diski usb'ye taktığımızda makina flash diski görmüyor. Neler denenebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 başka bilgisayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 4-5 tane denedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bir kere çalıştığım yerde flash disk bulmuştum. kimse gelip almadı , müşteri unuttu heralde... neyse aldım içinde ne var acaba diye eve gittim sonra. içi boştu. lan dedim kurtarayım içindekileri eskiden ne varmış... yapmaz olaydım. içinden müşterinin -ki adamı tanıyorum- çıplak fotoları çıktı ciddi cidii. sonra flash diski yaktım , gözlerimi dağladım. şu an bu postu sesli komutla atıyorum. smart data recovery di program galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar