Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Selams, dosya yolunu verdiğim exeleri komple (trayde dahil) saklamak istiyorum ve bunun için yardım istiyorum. Bunu en sağlıklı yoldan nasıl yapabilirim. Yada Task Manager'daki adınıda yazsak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Meselam şöyle birşey kullandım ama yemedi. string exePath = @"C:UsersxxxDesktopxxxxxx.exe"; ProcessStartInfo startInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo(exePath); startInfo.CreateNoWindow = true; startInfo.RedirectStandardOutput = true; startInfo.UseShellExecute = false; startInfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden; Process.Start(startInfo); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ya tamam bu kapalıyken gayet güzel açıyor ve gizliyor ama bana çalışan EXE'yi açıp gizlemem lazım. Yok mudur çözümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://stackoverflow.com/questions/1003073/how-to-check-whether-another-app-is-minimized-or-not burda windowlarin statuslerini alabiliyorsun, sanirim bu yolla minimize etmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Ben direk Hide etmek istiyorum. Hani Hide ise Show yap dememe gerek aslında. Yolunu verdiğim çalışan EXE'yi direk HIDE ettirmem lazım ama çözemedim bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 o exeleri hide olarak baslatsan olmuyomu? source kodu sende ise, console app diye degil, windows forms app diye build edersen gorunmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Yok işte EXEler bana ait değil. Başlatırken mecburen el ile başlatılması lazım. Daha sonra benim yaptığım program ile bu EXE'leri hide yada show edecek. Hide etmeyi bulsam gerisi gelicekde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 ben buna hala bi çözüm bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 http://www.codeproject.com/Articles/2286/Window-Hiding-with-C Edit: Özetle, minimize etmek istediğin process'lerin window'larına Win32 API üzerinden "hacı sen aşşa yat" diye mesaj göndercen SendMessage ile. Edit2: Verdiğim örnek SendMessage ile yapmamış da şuna da bakabilirsin http://stackoverflow.com/questions/2580821/minimise-any-program-to-system-tray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar