Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 www.cdromshop.com mevcut 30unda satılmaya baslanıcak[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 25 Kasım 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catkapi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Valla bence de bu olayda bir suru sacmalik var ama ben sunu biliyorum; sabah yaklasik 8 tane mastercard, visa falan denedim bana misin demedi. Proxy olayina girdim ve ilk denememde oldu bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 allla alla adres olarak tr mı gosterıyorsunuz? gosterıyorsanız nasıl sorun cıkmıyor? ilginç[signature][hline]Awaiting Final Beta(Elde Patladı) Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bu proxy serveri internet explorer da yukardan araçlar diyip internet seçenekleri > bağlantılar > yerel ağ ayarları > proxy sunucu kullana tiklayip oraya ip prot yazip tamam diyip kapatip tekrar siteye girerek yapmiyormuyuz ? bende olmadi ? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 transparent kullanmissindir. 12.158.228.18 port: 8080 bunu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 verdiğini deneim halen aynı Dear Blizzard Customer: It appears that you are trying to launch a North American copy of World of Warcraft, but are residing in a region where the game has not yet been launched. hmm , şansımı #+!&% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 170.115.249.77 port : 80 böyle bişey denedim ve demin mastercardla deniyordum şimdi visa ile denedim gene aynı erör bana özel bir uygulama yapiyor sanirim eBay O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 adsl için proxy ayarları farklıdır, bi ara xrex arkadasdımız anlatmıstı ama onun koydugu resimlerdeki sifreleri gören bikaç sivri zeka dsl inin kitlenmesine yol açtıgı için yazıyı kaldırtmıstı siteden . . .[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: OmeN, 25 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki: adsl için proxy ayarları farklıdır, bi ara xrex arkadasdımız anlatmıstı ama onun koydugu resimlerdeki sifreleri gören bikaç sivri zeka dsl inin kitlenmesine yol açtıgı için yazıyı kaldırtmıstı siteden . . . tam bende bunu soracaktim adsl için farklimi diye yukarda yazi yaziyor "bu ayarlar çevirmeli bağlantı da olmaz" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ya yemi ediyorum bir oyun için SÜRÜNDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kısaca yazıyorum gerisini sen halledersinz zaten; Tools-> internet options-> Connections (ordan kullandıgın baglantıyı seçip)-> settings-> ve ordaki proxy server ı çekliyip US proxy yazarsan sanırım hallolur. Not : sonrasında www.whatismyip.com a girip ip ni ögrenirsen degisip degismediginden emin olabilirsin. [signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net [Bu mesaj OmeN tarafından 25 Kasım 2004 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oldumu kardes hallettin mi ? ses seda kesildi :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı http://www.gametogame.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 AHÜĞRAÜĞARÜHÜAĞÜŞ (gülme ile karişik ağlama ) oldu OLMAZ OLAYDI TAM ŞİMDİ HALLETTİM KEY YAZİYORUM MENUYE PREPAID GAME CARD DİYİN BİŞİY EKLENDİ BLİZZARD BENİ İZLİYOR EVDE CASUS KAMERA FALAN VAR BEN HALLEDEBİLDİM DİYE KOYDULAR GAMECARDI BLİZZARDI UZAYLILAR YÖNETİYOR HEPİMİZ ÖLECEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 ben proxy ile kart denediğimde yememişti salak blizz.. şimdi niye yiyor ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kart eklenmiş iyi güzel de, kartlar 30'undan sonra gelmiyor mu? yoksa basınca direk account açılıyor mu 1 ay bedava olarak?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 basinca kartdaki numarayi istiyor acilmis ama 29 una kadar kullanilmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Kartini alan arkadaslari taniyorum, siz biraz $anssizsiniz sanirim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hmm su an proxy ile oluyormu olomuyormu acep biz yapamadikta[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 çok riskli birşey bu... sadece sanal kart ile deneyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 garantinin sanal kartiyla denedik olmadi nedense[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar