yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ulan çekip gidemezsin, satsan satamazsın. Bazen diyorum ben mi aykırıyım, uyumsuzum, insanları sevmiyor muyum acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hepsini öldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 İşten atılırım dediklerinizi yaparsam. Yaptığınız yorumlar çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 arkadaşların adına üzüldüm uyumsuz geçimsiz iş arkadaşı ıyy hiç çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hepsiyle beraber çalışmak zorunda mısın? Bazı insanlar bireysel daha iyi, yöneticine söyle sana bireysel iş versin. Sadece yöneticinle muhattab ol. Ben de şu an çalıştığım yerde (gerçi ayda yılda bi gidiyorum ama) çok az kişiyle muhattap oluyorum, salak salak tipler, iki laf anlatılmıyor. Öyle 'hepsiyle çok mutluyum xD' tipleri de inanılmaz yapay zaten, kurumsal doğumgünü kutlaması kafasında hepsi. İş hayatı çok kıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 herkesin başına geliyor yakın zamanda benim başımada geldi bu olay bence esas nokta burada biraz gamsız olmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bir kac kişi haric coguyla anlasamıyorsan yanlıs istesin iş değiştir anlastıgın bir kac kişi arasında patron&müdür faln varsa yalakasın nereye gitsen aynısı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 uyumlu olup napcan, isinizi yapin sonra herkes evine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 hürrem sultan sendromu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar