bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 İşte öyle pat diye. Cihaz benim için gerçekten kıymetli, hem alırken biriktirdigim parayı verdigimden, hem de öngörülebilir gelecek içerisinde yerini dolduramayacagımdan, o yüzden çocuklugundan beri oyunlarla yogrulmuş birisi olarak bunu yaşamak beni üzüyor. Makinenin modeli şu: TOSHIBA Satellite L855-10T Specleri de şöyle, Toshiba said: Windows® 7 Home Premium 64-bit (pre-installed, Toshiba-HDD recovery) 2nd generation Intel® Core™ i5-2450M Processor 640 GB HDD 8,192 (4,096 + 4,096) MB DDR3 RAM (1,333 MHz) AMD Radeon™ HD 7670M Graphics (2GB dedicated memory) Her oyunda olmuyor. Saatlerce sıkıntısız FIFA oynayabilirken belli bir süre üzerinde Alpha Protocol, Sleeping Dogs, Van Helsing falan oynadıgımda cihaz pat diye kapanıyor. Sıkıntının ısınmadan oldugunu düşünüp yakın zamanda 20 liraya Kemeraltı'ndan bir sogutucu aldım. Acaba cihaz -20 liraya alınan her teknolojik eşyanın tabiatı geregi- görevini yeterlilikle yerine getiremiyor mu, yoksa aşırı ısınmadan daha büyük sorunlarım mı var? Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 önce bir yazılımla ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarına bak sıcaklıkların limitin üstünde olup olmadığını kontrol et üstündeyse cooler ı çalıştırmadan sıcaklığa bak sonra çalıştırıp bak ne kadar işe yaradığını anla oyun oynayan biriysen bir daha toshiba alma cooler alacaksan 20 liraya alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bilgisayara bi laptop soğutucu yolu gözükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bugüne kadar her "pat" diye kapanan laptopum sıcaklıktan gitti. Altından kapakları bir söküp fanı ve o bakır soğutma kanatlarını temizle eğer yapmadıysan. Ne kadar pislik çıkar şaşırırsın. Bir de elin yatkınsa termal macunları değiştiriver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 bana bi sogutucu tavsiyesi verin la benim toshiba da sapıtıp duruyor cat diye kapanmıyor ama ekran bi gidip geliyo arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 http://www.bimeks.com.tr/urun/120811/trust-xstream-breeze-notebook-sogutucusu-17805-.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 tek rakibin THY heralde GERGE :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bunun fiyatı da iyiymiş, alınır. sen memnun musun GERGE reis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Epeydir kullaniyorum ben. Skyrim oynarken en fazla bir saat dayaan makine saatlerce calisiyor bununla sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 aydınlattıgın için teşekkür ederim. yarın bir tane çakayım şunlardan İzmir'de bulabilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 oyun oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 :D (chasten'in tuto geldi de aklıma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 GERGE said: http://www.bimeks.com.tr/urun/120811/trust-xstream-breeze-notebook-sogutucusu-17805-.aspx 40 liraya şunun üstü alüminyum kaplı, sanırım biraz daha iyisini buldum bugün, alıverdim. laptop en son Van Helsing oynarken yaklaşık yarım saatte falan kapandıgı için Van Helsing ile test ettim. Yaklaşık 3-4 saat falan aralıksız oynadım, bana mısın demedi. Hector'un intikamı alınmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar